Umutsuz ve mutsuzken yazıyorum

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
2.821
2.922
29
Selam kızlarım 🌺
Mutsuz hissettiğim bir dönemdeyim. Oğlumdan sonra hayata bakışım çok değişti. Çoğunlukla gözlerim hep nemli. Artık pek keyif almadığım bir dönemdeyim fakat yanlış anlaşılmasın yaşamaya devam ediyorum. Hedeflerim planlarım var. Bu konuyu birazda kendi gelişimimi izlemek ve benim gibi olanlar varsa eğer dönüşümüm olumlu olursa faydam olsun diye açıyorum.

Oğlum gideli 40 gün oldu bugün 22 Ekim 2024. Ruh halim karışık gözlerim hep şiş yaşlı.
Fizikende inanılmaz kötü haldeymişim 85 kilo olmuşum :) yürüyüşe ve diyete başladım. Namazıma başlamıştım regli oldum birkaç günlüğüne ara verdim. Kan değerlerim yerlerde özellikle taktığım demir değerim 24 olmuş. Kan ilacına pekmeze ve multivitamine başladım.
Oğlumun kaybı için genetik test yaptırcağım henüz yaptıramadım bekliyorum.
Kariyer olarakta yerlerdeyim :) iş arıyorum henüz bulamadım. Kpss 24de girmiştim sonuç 77 umutsuz vaka. Hedefler iş bul 25 kpss çalış.
Ha bu arada kredi kartımda eksilerdeymiş 🫣🫠🥲

Huuh 😮‍💨 tekrar hamile kalıp çocuğum olur mu bilmiyorum ama sanırım önce kendimi toplamam lazım. Hepsi için kendime hazirana kadar vakit verdim. Bakalım hayırlısı.
Öyleyseee nereden başlıyoruzz?

GÜNCELLEME 21 Kasım 2024

Selamm 🌼🌼
Herkese musmutlu günler diliyorum çiçeklerim 🌞 biraz durum güncellemesi yapmak istiyorum. Aradan koca 1 ay geçti çünkü.
Öncelikle ağlamalarım azaldı. Çoğunlukla mutluyum hatta çok garip ama insan alışıyor. Tabi bazen öyle bir an geliyor ki ağlamaya başlıyorum anne yüreği o hiç geçmeyecek geçmesinde zaten. Bazen mutlu olunca bile suçluluk hissediyorum çünkü ama benim Can kuşum cennette çok mutlu o yüzden içim çok rahat :)
Bu süreçte vücudumu yeni bir hamileliğe hazırlayacağımı belirtmiştim 85 kilo ile başladığımız yolculuğuma 79 kilo işe devam ediyorum. Spor diyet devam ediyor. Doktorumun önerdiği içinde folik asitte bulunan bir multivitamine başladım kullanmaya devam ediyorum.
Genetik test ve sma testi verdik sonuçları henüz çıkmadı onları bekliyoruz. Sonuçların temiz çıkmasını umut ediyorum 🤲🏻🤲🏻
Daha sonra ise benim için çok radikal bir karar olan bir karar aldım ve tesettüre girdim. Namazlarımıda düzene oturttum manevi açıdan çok huzurlu olduğum bir dönemdeyim çok şükür 🥰
Kredi kartım patlamış demiştim tüm borçları ödedik ve kapattık sonunda bu illetten kurtulduk 😂
Kariyer ise aralık ayı atamalarını bekliyorum birkaç iş başvurusu yaptım içime sinen bir şey bulamadım acele etmiyorum biraz zamana bıraktım bu konuyu.
1 ayda epeyi yol almaya çalıştım şöyle bir geriye baktığımda şükür diyorum gelenede gidenede. Hayat yolculuğu bazen inişler olacak bazen çıkışlar olacak. Ama iyi olacağız 🌼

Son düzenleme:
Sizi üzmeyecekse nasıl kaybettiniz oğlunuzu :KK43:

Enfeksiyon olmuşum canım enfeksiyon kanamaya sebep oldu kanama oğluşumun kesesini deldi suyu gelmeye başladı. Suyu tamamen bitinceye sancılarım başladı 20+3te erken doğum yaptım. Malesef yaşamadı :KK43:
Cennette kavuşmak nasip olsun inşallah:KK43:

Selamm 🌼🌼
Herkese musmutlu günler diliyorum çiçeklerim 🌞 biraz durum güncellemesi yapmak istiyorum. Aradan koca 1 ay geçti çünkü.
Öncelikle ağlamalarım azaldı. Çoğunlukla mutluyum hatta çok garip ama insan alışıyor. Tabi bazen öyle bir an geliyor ki ağlamaya başlıyorum anne yüreği o hiç geçmeyecek geçmesinde zaten. Bazen mutlu olunca bile suçluluk hissediyorum çünkü ama benim Can kuşum cennette çok mutlu o yüzden içim çok rahat :)
Bu süreçte vücudumu yeni bir hamileliğe hazırlayacağımı belirtmiştim 85 kilo ile başladığımız yolculuğuma 79 kilo işe devam ediyorum. Spor diyet devam ediyor. Doktorumun önerdiği içinde folik asitte bulunan bir multivitamine başladım kullanmaya devam ediyorum.
Genetik test ve sma testi verdik sonuçları henüz çıkmadı onları bekliyoruz. Sonuçların temiz çıkmasını umut ediyorum 🤲🏻🤲🏻
Daha sonra ise benim için çok radikal bir karar olan bir karar aldım ve tesettüre girdim. Namazlarımıda düzene oturttum manevi açıdan çok huzurlu olduğum bir dönemdeyim çok şükür 🥰
Kredi kartım patlamış demiştim tüm borçları ödedik ve kapattık sonunda bu illetten kurtulduk 😂
Kariyer ise aralık ayı atamalarını bekliyorum birkaç iş başvurusu yaptım içime sinen bir şey bulamadım acele etmiyorum biraz zamana bıraktım bu konuyu.
1 ayda epeyi yol almaya çalıştım şöyle bir geriye baktığımda şükür diyorum gelenede gidenede. Hayat yolculuğu bazen inişler olacak bazen çıkışlar olacak. Ama iyi olacağız 🌼

X