Umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimi

irinaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
7
2
1
29
Merhaba arkadaşlar nerden başlamalıyım bilemiyorum olabildiğince özet geçmeye çalışacağım güzel bir çocukluğum olmadı annem babam ayrıydı bunun getirdiği bir çok sorun vs vs ergenliğimden itibaren psikolojik sorunlarım olduğunu fark ettim buna rağmen doktora gitmedim belki de gidemedim bilmiyorum lise bittikten sonraki 1-2 yıl kendimi iyi hissettim nispeten mutluydum sonrasında kullandığım ilaçlarımı kendi kafama göre bıraktım bu benim mutluluğumun sonu oldu iyice çekilmez bir hal almıştım sonrasında beni üzen bir olayın neticesinde tekrar psikiyatriye başvurdum şimdi yaklaşık 1.5 yıldır düzenli olarak kullanıyorum 2 ayrı ilaç kullanıyorum ardından doktorum ve ben bipolar olduğumu düşünerek bir ilaca daha başladık isim vermek yasak sanırım neyse kısa süre kullanıp kestim beni daha da depresif yaptı, şu an 1.5 yıl önceki gibi intiharı düşünmüyorum sayılır ama ilaçların iştahımı deli gibi açmasıyla ve uyku yapmasıyla kilo aldım ilaçlara rağmen hala o normal psikolojide denilebilecek bir insan değilim yakın zamanda neden bilmiyorum belki kilo almamdan dolayı iyice özgüven eksikliği ve sosyalfobi başladı benim gibi şeyler yaşayanlar var mı bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz

Mesajina kimse cevap yazmamis ama ben yazayım, ilaçlarını kafana göre bırakırsan, eskisinden daha da beter olursun. Sakın bir daha doktora sormadan bırakma.

Madem iyi olmak istiyorsun her gün düzenli olarak içeceksin.

O ilaçlar kilo yapması normaldir . Sosyal fobi bende de var o yüzden bu aşılamiyor malesef

Geçmiş olsun

Teşekkür ederim cevabın için ilaçlar kilo yapıyor kilo aldıkça zaten az olan özgüvenim düşüyor o düştükçe sosyal fobim artıyor nereye kadar gidecek bu böyle bilmiyorum hayat çok zor

merhaba benımde aılem 12 yasındayken bosandı.ne kadar etkılenmedıgımızı sansakta malesef etkılenıyoruz. bırde bunyemız musaıtse depresyon kacınılmaz oluyor.sıkayetlerınızı bılmıyorum ama bıpolar olacagınızı sanmıyorum.yaklasık 15 yıldır aynı sureclerden gectım her ılacı kesme cabam bana hayatı zından ettı.bana ıyı gelen ılacın kılo ve uyku yapması problemınden dolayı son 1 yıldır yenı denedıgım ılaclarda yuzde 50 ıyılestırdı hayat yasanılmaz oldu.tekrar eskı doktoruma ve ılacıma gerı dondum. omur boyu kullanacagım.kılo ıcınde spor ve dıyet hayatıma gırecek .en azından hayat artık yasanılır bır yer oldu.ben paxerada sıfayı buldum ama herkesın bunyesı farklı doktorum depresyonun cesıdı var dıyor bende katılıyorum.tecrubelı ve hislerı kuvvatlı doktor secmenızı tavsıye ederım.bu hastalıkların tahlılı yok her doktor farklı teshıs koyabılıyor.yalnız degılsınız.allah sıfa versın

Merhaba arkadaşlar konuya yeni bakabildim yine ölüden hallice yaşadığım zaman aralıklarından birindeyim ama uzun süredir bu kadar kötü olmamıştım 1.5 belki 2 senedir bu kadar bitik hissetmemiştim okulum başladı bahar dönemi bir hafta oldu gitmedim ilk hafta evden çıkamıyorum aslında bi yanım çıkmak istiyor ama çıkacak ne arkadaşım var ne başka bir şey gezmeyi tozmayı geçtim okula gidecek ne fiziksel ne psikolojik gücü kendimde bulamıyorum bu hafta da gitmezsem zaten daha devam etmiycem bu hayat nasıl daha fazla böyle devam edecek bilmiyorum ilaçlarımı alıyorum dua ediyorum sağlıklı bi insan olmak istiyorum ama hep geriye gidiyorum her konuda uzun zamandır bu kadar çaresiz hissetmemiştim Allah herkese sağlık versin böyle olmak çok zor

Üni mı okuyorsun.
Face de yitik sıfayi ücretsiz bulanlar ( Ahmet Apa) diye bir sayfa var. İncelemek istersen

bence kilo çok etkili olmuş şunki bozuk psikolojinde, kesinlikle ilk olarak kilo verelisin ki özgüvenin yerine gelsin cnım, doktorunun tavsiyelerine de uymalısın ilaçlar uygun şekilde bırakılazsa bazı sorunlar yaşatıyor seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…