Merhaba arkadaşlar nerden başlamalıyım bilemiyorum olabildiğince özet geçmeye çalışacağım güzel bir çocukluğum olmadı annem babam ayrıydı bunun getirdiği bir çok sorun vs vs ergenliğimden itibaren psikolojik sorunlarım olduğunu fark ettim buna rağmen doktora gitmedim belki de gidemedim bilmiyorum lise bittikten sonraki 1-2 yıl kendimi iyi hissettim nispeten mutluydum sonrasında kullandığım ilaçlarımı kendi kafama göre bıraktım bu benim mutluluğumun sonu oldu iyice çekilmez bir hal almıştım sonrasında beni üzen bir olayın neticesinde tekrar psikiyatriye başvurdum şimdi yaklaşık 1.5 yıldır düzenli olarak kullanıyorum 2 ayrı ilaç kullanıyorum ardından doktorum ve ben bipolar olduğumu düşünerek bir ilaca daha başladık isim vermek yasak sanırım neyse kısa süre kullanıp kestim beni daha da depresif yaptı, şu an 1.5 yıl önceki gibi intiharı düşünmüyorum sayılır ama ilaçların iştahımı deli gibi açmasıyla ve uyku yapmasıyla kilo aldım ilaçlara rağmen hala o normal psikolojide denilebilecek bir insan değilim yakın zamanda neden bilmiyorum belki kilo almamdan dolayı iyice özgüven eksikliği ve sosyalfobi başladı benim gibi şeyler yaşayanlar var mı bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz