Umutsuz olmuyor...İnsan umut ettikçe yaşıyor..

• Konu Sahibi EU2
zenancım çok güseelllll,o taşların arasında çıkmış güzeller güzeli çiçek,ne kadar ibret verici,umut olmadan yaşanırmı ki,yaşanmazheralde,her kapanan kapının ardından yeni bir kapı açılıyor,her biten umudun ardından yeni bir umut,kısaca hayat işte,Allah hepize gönlünün istediğini,en önemlisi hakkımızda hayırlısını versin,paylaşımın için çok teşekkürler canım..

• Konu Sahibi EU2
kuzucuuum çok güzel yaa valla içim rahatlıyo bu dizelerle

• Konu Sahibi EU2
Canım paylaşımın için teşekkürler a.s. Çok güzel ve çok umut vericiydi. Allah kimsenin umudunu elinden almaz , umutsuz bırakmaz. Yeterki biz kaybetmeyelim ve onu yaşatabilelim. :1hug:

• Konu Sahibi EU2
ne umut ne umutsuzluk bu ikilem arasında geçiyorrrrr ömrümün en günleri.............................

• Konu Sahibi EU2
Haklısın canım umudumuzu hiçbir zaman yitirmememiz lazım....Bi kapıyı kapatan rabbim bi başka kapıyı mutlaka açar....Yeterki biz inancımızı yitirmeyelim..........

• Konu Sahibi EU2
kızlar ben size en buyuk umud olayım sorun namına yok yok tu bizde ve bu sekılde bıle normal yolda allahım nasıp ettı hamıle kalmayı hiç beklemedım bı anda gebesin kelımesını duydum allahıma bin şükür darısı tüm isteyenlerın basına umutsuz olmayınn allahım istedıkten sonra imkansız diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…