• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl sevgililik ben anlamadım sanki iletişiminiz yok gibi. Sallayın o yüzden canı konuşmak istemiyorsa kendi bilir
Şuan öyle canım doğum gününü bile kutladım sanki değermiş gibi sadece teşekkür diyo.bana yaptığının aynısını yaparlar inşallah

Şuan öyle canım doğum gününü bile kutladım sanki değermiş gibi sadece teşekkür diyo.bana yaptığının aynısını yaparlar inşallah
Aranızdaki sorunu merak ettim konudan tam anlaşılmıyor

adaşımı çok sevdiğim için.sudan bir sebepten konuşmuyoruz daha doğrusu o rahatsız olmuş yaptığımdan(whatsapta attığım resmimi silmemmiş)arardı mesaj atardı teline gülüm diye kaydetmeler sürekli ilgisi iyiydi bana karşı.ortada bi ayrılık lafı yok numaramıda silmemiş acaba konuşurmu yoksa ilerleyen zamanlarda yoksa numaramı silip gidermi?o konuşmayan taraf olduğu halde doğum gününü kutladım sade bi teşekkür.yani basit mi bu kadar sevgi lafı insan duyguları?biliyorum sizce saçma ama sevince insan öyle düşünmüyo.
Bence bahane aramış net.
Kaçan gerçekten her zaman kovalanır gerçekten çok yaşadım duydum gördüm. 2- hafta yazmayın şak diye yazar ama yazması sizin için hayırlı mı iyi mi bilemem :)

Bence bahane aramış net.
Kaçan gerçekten her zaman kovalanır gerçekten çok yaşadım duydum gördüm. 2- hafta yazmayın şak diye yazar ama yazması sizin için hayırlı mı iyi mi bilemem :)
istiyosa silsin numaramı ama ben asım atmam usandım egosundan

Yüzyüze veya sesli konuşmayı deneyin. Mesajda duygular belli olmuyor bazen. Sesinden de anlarsın ayrılmak isteyip istemediğini bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back