Adam gibi dese yoluma bakarım bi tarafları tavan yaptı çok ilgi görünce bendenSudan bahaneyse boşver onu. Seven cidden bahane aramaz nettir!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umutsuz mu?
- Konu Sahibi gulenay58
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sevgilim di güyaBu çocuk sevgilin mi yoksa daha flört mü ediyorsunuz
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Bitmiş demedim zaten yol yapıyor olabilir dedim.Bitirdim demedi.
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Maalesef canım hak edene hak ettiği kadar vereceksin iki gözünden biri dahi olsa!Adam gibi dese yoluma bakarım bi tarafları tavan yaptı çok ilgi görünce benden
- 3 Eylül 2018
- 8.793
- 46.953
- 548
Bu nasıl sevgililik ben anlamadım sanki iletişiminiz yok gibi. Sallayın o yüzden canı konuşmak istemiyorsa kendi bilirSevgilim di güya
Keşke bi net olsa kesin başkaları varBitmiş demedim zaten yol yapıyor olabilir dedim.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Bunu yazmak istemedim ama aklıma gelen de buydu. Bahane aramış küsmeye çünküKeşke bi net olsa kesin başkaları var
Şuan öyle canım doğum gününü bile kutladım sanki değermiş gibi sadece teşekkür diyo.bana yaptığının aynısını yaparlar inşallahBu nasıl sevgililik ben anlamadım sanki iletişiminiz yok gibi. Sallayın o yüzden canı konuşmak istemiyorsa kendi bilir
- 3 Eylül 2018
- 8.793
- 46.953
- 548
Aranızdaki sorunu merak ettim konudan tam anlaşılmıyorŞuan öyle canım doğum gününü bile kutladım sanki değermiş gibi sadece teşekkür diyo.bana yaptığının aynısını yaparlar inşallah
Seven yaranmıyoBunu yazmak istemedim ama aklıma gelen de buydu. Bahane aramış küsmeye çünkü
Bide süslü süslü laflar hepsi roldü demekkiSudan bahaneyse boşver onu. Seven cidden bahane aramaz nettir!
Bence bahane aramış net.adaşımı çok sevdiğim için.sudan bir sebepten konuşmuyoruz daha doğrusu o rahatsız olmuş yaptığımdan(whatsapta attığım resmimi silmemmiş)arardı mesaj atardı teline gülüm diye kaydetmeler sürekli ilgisi iyiydi bana karşı.ortada bi ayrılık lafı yok numaramıda silmemiş acaba konuşurmu yoksa ilerleyen zamanlarda yoksa numaramı silip gidermi?o konuşmayan taraf olduğu halde doğum gününü kutladım sade bi teşekkür.yani basit mi bu kadar sevgi lafı insan duyguları?biliyorum sizce saçma ama sevince insan öyle düşünmüyo.
Kaçan gerçekten her zaman kovalanır gerçekten çok yaşadım duydum gördüm. 2- hafta yazmayın şak diye yazar ama yazması sizin için hayırlı mı iyi mi bilemem :)
istiyosa silsin numaramı ama ben asım atmam usandım egosundanBence bahane aramış net.
Kaçan gerçekten her zaman kovalanır gerçekten çok yaşadım duydum gördüm. 2- hafta yazmayın şak diye yazar ama yazması sizin için hayırlı mı iyi mi bilemem :)
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.