Yaşlar kaç ?Herkese selamlar.belki kimine göre saçmave boş gelebilir şuan dünya meseleleri hayat koşulları göz önünde olunca ama bende kendi içimde sıkıntı yaptığım konu hakkında paylaşımda bulunmak istedim.erkek arkadaşımı çok sevdiğim için.sudan bir sebepten konuşmuyoruz daha doğrusu o rahatsız olmuş yaptığımdan(whatsapta attığım resmimi silmemmiş)arardı mesaj atardı teline gülüm diye kaydetmeler sürekli ilgisi iyiydi bana karşı.ortada bi ayrılık lafı yok numaramıda silmemiş acaba konuşurmu yoksa ilerleyen zamanlarda yoksa numaramı silip gidermi?o konuşmayan taraf olduğu halde doğum gününü kutladım sade bi teşekkür.yani basit mi bu kadar sevgi lafı insan duyguları?biliyorum sizce saçma ama sevince insan öyle düşünmüyo.
26Yaşlar kaç ?
+1Neden rahatsız olmuş o kısmı anlamadım
Whatsaptan attığım resimleri attıktan sonra siliyorum yani sudan bahaneNeden rahatsız olmuş o kısmı anlamadım
Evet kafa karışık oluncaAçıkçası anlamadım , karşık yazmışsın
Kendi resimlerim müstehcen değil tabiSildiginiz resmi ne resmj
Ayrılmak için yol yapıyor olabilir.Whatsaptan attığım resimleri attıktan sonra siliyorum yani sudan bahane
Acaba biri varmıdır yada vardı ondan mı böyle yaptıSudan bir sebepten silecekse silsin zaten. Belki aklınca ders vermeye pişman etmeye çalışıyordur
2,5 yaşındaki kızım bile bana kızma küsme sebebini açıklıyor sevgilinizin yaş kaç böyle konuşmadan iletişim kurmadan beklemek ya da siz neden sormuyor konuşmuyorsunuz? Sessizce çekip gitmek ya da kendince tavır alıp tepkisiz kalmak ta mı sevdaya dahil. Sevgi bunun neresinde? Manavdan marul alın o bile sevince tepki verir karşı tarafta sevgi vs yok sizdeki de sevgi değil bence.Herkese selamlar.belki kimine göre saçmave boş gelebilir şuan dünya meseleleri hayat koşulları göz önünde olunca ama bende kendi içimde sıkıntı yaptığım konu hakkında paylaşımda bulunmak istedim.erkek arkadaşımı çok sevdiğim için.sudan bir sebepten konuşmuyoruz daha doğrusu o rahatsız olmuş yaptığımdan(whatsapta attığım resmimi silmemmiş)arardı mesaj atardı teline gülüm diye kaydetmeler sürekli ilgisi iyiydi bana karşı.ortada bi ayrılık lafı yok numaramıda silmemiş acaba konuşurmu yoksa ilerleyen zamanlarda yoksa numaramı silip gidermi?o konuşmayan taraf olduğu halde doğum gününü kutladım sade bi teşekkür.yani basit mi bu kadar sevgi lafı insan duyguları?biliyorum sizce saçma ama sevince insan öyle düşünmüyo.
Bitirdim demedi.Ayrılmak için yol yapıyor olabilir.
Evet ona üzülüyorum kafama taktığıma sevdiğime2,5 yaşındaki kızım bile bana kızma küsme sebebini açıklıyor sevgilinizin yaş kaç böyle konuşmadan iletişim kurmadan beklemek ya da siz neden sormuyor konuşmuyorsunuz? Sessizce çekip gitmek ya da kendince tavır alıp tepkisiz kalmak ta mı sevdaya dahil. Sevgi bunun neresinde? Manavdan marul alın o bile sevince tepki verir karşı tarafta sevgi vs yok sizdeki de sevgi değil bence.
Bu çocuk sevgilin mi yoksa daha flört mü ediyorsunuzAcaba biri varmıdır yada vardı ondan mı böyle yaptı
Yani attığın fotoları o görmeden siliyorsunWhatsaptan attığım resimleri attıktan sonra siliyorum yani sudan bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?