Umutsuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Herkese selamlar.belki kimine göre saçmave boş gelebilir şuan dünya meseleleri hayat koşulları göz önünde olunca ama bende kendi içimde sıkıntı yaptığım konu hakkında paylaşımda bulunmak istedim.erkek arkadaşımı çok sevdiğim için.sudan bir sebepten konuşmuyoruz daha doğrusu o rahatsız olmuş yaptığımdan(whatsapta attığım resmimi silmemmiş)arardı mesaj atardı teline gülüm diye kaydetmeler sürekli ilgisi iyiydi bana karşı.ortada bi ayrılık lafı yok numaramıda silmemiş acaba konuşurmu yoksa ilerleyen zamanlarda yoksa numaramı silip gidermi?o konuşmayan taraf olduğu halde doğum gününü kutladım sade bi teşekkür.yani basit mi bu kadar sevgi lafı insan duyguları?biliyorum sizce saçma ama sevince insan öyle düşünmüyo.

Sudan bir sebepten konusmammaniz sacma degil mi? Eger kayda deger bir mesele yoksa sacma geliyor bana. 3 gunluk dunya sonucta. Iletisiminiz bu olmamali. Boyle sorun cozemezsiniz. Konu ne ise konusun, baktiniz olmuyor herkes kendi yoluna baksin. Birilerinin tribini cekerek omur gecmez.

Yaşlar kaç ?

Sudan bir sebepten silecekse silsin zaten. Belki aklınca ders vermeye pişman etmeye çalışıyordur

Sudan bahaneyse boşver onu. Seven cidden bahane aramaz nettir!

2,5 yaşındaki kızım bile bana kızma küsme sebebini açıklıyor sevgilinizin yaş kaç böyle konuşmadan iletişim kurmadan beklemek ya da siz neden sormuyor konuşmuyorsunuz? Sessizce çekip gitmek ya da kendince tavır alıp tepkisiz kalmak ta mı sevdaya dahil. Sevgi bunun neresinde? Manavdan marul alın o bile sevince tepki verir karşı tarafta sevgi vs yok sizdeki de sevgi değil bence.

Evet ona üzülüyorum kafama taktığıma sevdiğime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…