Maşallah baya adrenalin dolu ama zannetmiyorum bu kadar sadık kalıncağını baya saptırcak gibiler bakalım neler olcak. peki yaseminin kızına noluyo
bu konu da çok karışık ama mümkün olduğunda anlatacağım spoıler şimdi hani bu sarı süslü kadın var ya yasemin evini yakmıştı işte o kadın ölünce evi başka birine kiralıyorlar.kiraladıkları kişilerde kaçaklar.ama adam eski polislerden kadın ise bombacı ve bi oğlu var.yani terörist kadın.bu kadının kocası ile yaseminin kızı beraber olacak ama onun yanı sıra yaseminden hoşlanan bir genç var ve bu genç alkolik bir anne elinde büyümüş babası kaçmış gitmiş katil bir genç mahalle de musallat yani ve bu ikizler in en yakın arkadaşı sümüklü bi tip.
bu genç yasemin sinanla evlenince tekrardan tekrardan diyorum çünkü sinanla yaseminin bir oğlu olcak.bunlar ileride boşanıcaklar ve yine evlencekler.boşandıkları dönem yaseminin arkadaşlarından bir iiel beraber olcak.bu kadın da takıntılı olcak bu kadını eşi de polis ve eşinden şiddet görmüş.
neyse bu kadın nikahı basıcak evlenmesin diye bi yere kapicak ama yasemin kurtulacak nikah kıyılacak.akşamında ise yaseminin kızı çöp atarken bu genç arkadan gırtlağına yapışıcak.öldü zannedicek ve kaçıcak aslında asıl hedef kızı değil yasemin.çünkü bu genç yasemine aşık olcak ve öldürmeye çalışıcak.
ve bu delikanlı elif in bi ikizleri daha olacak fakat bi sebeplerden dolayı ( o da ayrı bir bölüm uzun hikaye )ikizlerden biri ölecek alacaklar ve diğer ikizi karnında kalacak.elifi öldürmeye çalışacak bu genç.çünkü annesini öldürdüğünün farkına varacak ve mecbur kalacak ama elif in suyu gelcek bu genç doğurtucak.polise teslim olması için ikna edecek.
karışık olduysa kusura bakamyın.takıldığıınz bir yer olursa muhakka cvplarım.ben bu gizleme işini çok seviyorum :):)