Ben göremedim ama adet tarihinize daha var mıKızlar varmı birşey bir kaç yere yazdım ama cevap yok .
Son 2 gün cnm hiç adet belirtim yok. Göğüs hassasiyeti olurdu biraz oda yokBen göremedim ama adet tarihinize daha var mı
Ben göremedim bişey. İlk idrarla tekrarla istersen.Kızlar varmı birşey bir kaç yere yazdım ama cevap yok .
İnşallah vardır daha zaman var gibi görünüyo benim bir gebeliğimde adet tarihimden 15 gün sonra çıkmıştı inşallah hamilesindir. Geç döllenme diye bir durum var biliyosunuzdur kesin belki öyle bişeydirSon 2 gün cnm hiç adet belirtim yok. Göğüs hassasiyeti olurdu biraz oda yok
Aynen benim geçen ay düşük yaptığım hamileliğin adetim 10 gün geçtiğinde knda 4.7 15 gün geçtiğinde de 40 çıkmıştı geç döllenmeydi ayrıca ilk hamileliğimde hamile olduğum kesin olduğu halde öğrendikten sonra her hafta test yaptım sırfçift çizgi göreyim diye ama hiç idrar testleri de çıkmadıİnşallah vardır daha zaman var gibi görünüyo benim bir gebeliğimde adet tarihimden 15 gün sonra çıkmıştı inşallah hamilesindir. Geç döllenme diye bir durum var biliyosunuzdur kesin belki öyle bişeydir
İnşallah canım inşallah pembelik var gibi testte kör oldum baka baka yeminle :)İnşallah vardır daha zaman var gibi görünüyo benim bir gebeliğimde adet tarihimden 15 gün sonra çıkmıştı inşallah hamilesindir. Geç döllenme diye bir durum var biliyosunuzdur kesin belki öyle bişeydir
Merhaba.Bu konuda topik varmi bilmiyorum . Lütfen en umutsuz zamanda bebeğine kavusanlar dan bizede umut olup hikalerinizi, deneyimlerinizi anlatın. Kaç yıl olmadı neden olmadı detaylı yazar misiniz Bekleyenlere dua da toplanabilir isteğe göre.
Masllah size rabbim evlatlarının kaderini güzel eylesin :) 8yil beklemek zor .inşallah rabbim vizede tez zamanda verirMerhaba.
8 sene çocuğum olmadı. Gebe kalsam bile hepsi ben farkedemeden düşmüş. Son gittiğim doktor öyle demişti. Bu 8 senede kv sıkıntısı, işyerimde sorunlar, borçlar vs derken stresli 3-4 yıl yaşadım.
8 yılın sonunda ev aldık ve ben ünv ye başladım.
Sonra kk da soğan, incir kürü konularına denk geldim. İncir kürünü denedim ve birkaç ay sonra hamile kaldım. 3 aylıkken düştü. 6 ay sonra yine hamile kaldım ve 4 yılda 3 doğum yaptım. Çok şükür 3 kızım var :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin :)Masllah size rabbim evlatlarının kaderini güzel eylesin :) 8yil beklemek zor .inşallah rabbim vizede tez zamanda verir
Bu konuda topik varmi bilmiyorum . Lütfen en umutsuz zamanda bebeğine kavusanlar dan bizede umut olup hikalerinizi, deneyimlerinizi anlatın. Kaç yıl olmadı neden olmadı detaylı yazar misiniz Bekleyenlere dua da toplanabilir isteğe göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?