- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.961
kızlarya bır topık okudum kucuk dılımı yuttum topıgın adı çok kotuyum dıye bısey vallahı allah kımseyı yoldan cıkarmasınnnn.aminnnnnnnnnn.
nerde bu topik ben bulamadımm kısss
canım benım profılıme gır yazdıgım cevaplara bak ordan baslıkları oku cok kotu durumdayıum akıl verın baslıgın adı
yada hayatın ıcınden ana katagorısıne gır bır derdım vara gır orda
ay okudum.Allah yardımcısı olsun.yargılamak bize düşmez.Hangi psikoloji ile böyle davrandı bilemeyiz.İnşallah bir çıkış yolu bulur ne diyelim...
rezalet ama canım.neyse ıns bebek zarar gormez bu durumdan
hoşgeldin aramıza...öncelikle büyük geçmiş olsun diyorum kötü günler geçirmişsin...bu arada sen çocuk istemiyor musun yani çocuk diye başımın etini yiyolar dedinya...[/QU eşimin yanına yeni gelebilmiştim biz van-erciş te oturuyoruz ben van-muradiye deydim yani eşimden ayrıydım depremden öncesine kadarda biraz vakit geçirelim biraz kafa dinleyelim demiştim ama depremden sonra fark ettim çok yanlız çok sıkıntılıyım bu kadar olumsuzluğun arasında bebeğin bize umut olabileceğini düşündüm kaynanama gelince ilk günden beri bebek bebek diyor
hoşgeldin aramıza...öncelikle büyük geçmiş olsun diyorum kötü günler geçirmişsin...bu arada sen çocuk istemiyor musun yani çocuk diye başımın etini yiyolar dedinya...[/QU eşimin yanına yeni gelebilmiştim biz van-erciş te oturuyoruz ben van-muradiye deydim yani eşimden ayrıydım depremden öncesine kadarda biraz vakit geçirelim biraz kafa dinleyelim demiştim ama depremden sonra fark ettim çok yanlız çok sıkıntılıyım bu kadar olumsuzluğun arasında bebeğin bize umut olabileceğini düşündüm kaynanama gelince ilk günden beri bebek bebek diyor
hahaha kıs bacımm benim kaynanamda evlendiğim zaman 1 sene bebek yapmayın diye diye kocama okumuştu.2.senede anca hamile kaldım ama devamı gelmedi((Bende bu durum kocamla kaynanama bir uyarı,bir ceza diye düşünmüyo değilim keza
kızlar slm reglim 9 mayıstı 7 mayısta kan testim negatif çıktı.reglim hala gelmedi göğüslerim şiş.dr 7sinde rahim kalınlaşmış demişti tebi bu regl belirtisi de olabilir.off beklemek çok zor...reglim pek gecikmezdi ama...test sonucumu tel de öğrendim değer falan bilmiyorum.sadece hamilelik yok kan değerlerin normal dediler.bi fikriniz var mı?
bana folik asitten başka bir ilaç verilmedi kızlar , böyle ilaç mı veriliyor ben anlamadım..ben kalp atışını duydum kendiniside gördüm minnak bişi
canım naber ? merak ettim sen normalde nerede yaşıyorsun , arnavutluk anacığımın memleketi nasıl güzel mi çok merak ediyorum oraları...
ben adet oldum kızlar benim umutlar otomatikman temmuza sarkıyor kısmet değilmiş ne yapalım ben artık girmeyeceğim uzun süre foruma yalnız bu sitenin adet tarihimi tam tutturması süperde yumurtlama günümüde bildiyse niye hamile kalamadım bennn(
kıslar yaaa ben acaba ne zaman adet olacağım.30 nisanda kürtaj oldum
slm kızlar aranıza yani katıldım bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim ama ben biraz anormalim galiba çünkü psikolojim çok bozuk son 8-9 aydır herşey anormal bir sabah uyandım depremi yaşadım enkazdan çıktım(çok şükür sağ salim)5 ölü 7 yaralı giden malların zaten hesabı yok 2 ay kayınvalidemin yanında çileli günler ve kafamın etini bebek bebek diye yemesi ocak ayında bir kimyasal gebelik ardında nisan ayında 7 haftalık boş gebelik çevremdeki 18 tane gebe bayan şimdi bende ise buhran....... çok konuştum galiba neyse okuduğunuz için teşekkürler
kızlar slm reglim 9 mayıstı 7 mayısta kan testim negatif çıktı.reglim hala gelmedi göğüslerim şiş.dr 7sinde rahim kalınlaşmış demişti tebi bu regl belirtisi de olabilir.off beklemek çok zor...reglim pek gecikmezdi ama...test sonucumu tel de öğrendim değer falan bilmiyorum.sadece hamilelik yok kan değerlerin normal dediler.bi fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?