Umutlarini Mayisa saklayanlar...

hoşgeldin aramıza...öncelikle büyük geçmiş olsun diyorum kötü günler geçirmişsin...bu arada sen çocuk istemiyor musun yani çocuk diye başımın etini yiyolar dedinya...

canım öncelikle geçmiş olsun, kötü günler geride kaldı , bak sağ salim atlatmışsın depremi. biz kadınların en büyük hatası kendimizi başkalarıyla kıyaslamamız , karşılaştırmamız. hamilelikte bile yarışıyoruz , elimizde değil bazen sosyal çevre bizi buna itiyor. ama sana şunu söylemek isterim. Yüce rabbim kimsenin rızkını, hakkını başkasına vermez, herkes onun verdiği kadarını , onun uygun gördüğü zaman yaşar. etrafındaki hamilelere , sözlere takılma. laf eden olursa" allahım bilir ne zaman vereceğini, siz ondan daha mı iyi biliyorsunuz" de laflarını tıka ağızlarına. sen de buna gönülden inan, herşeyin bir zamanı vardır. farzet ki depremden önce oldu çocuğun, o acıları yaşayacaktı. ya da deprem sırasında hamile olsaydın belki de zarar görecekti. doğru zamanı gelince olacaktır, sen moralini, yaşama enerjini yüksek tut yeterki :)

geçmiş olsun canım.Allah beter şeylerden saklasın.en azından hamile kalmanda sıkıntı yok.bu büyük bir artı demek.geriside Allah ın takdirinde.sen içini ferah tut, stres yapmaki bebişin gelsin :)))

hay senin ağzına sağlık bak ne güzel düşünüyosun...yüce rabbim herşeyin hayırlısını bilir...bak görüyorsun ki yaşadığın kötü günlerde bile bir hayır varmış...moralini yüksek tut hamilelikte bu çok etkiler hormonlarını mutlu tut...rabbim gönlüne göre versin...amin

tabıkı bebem rahım hormonalr hersey eskı halıne doner vucut hamılelık oncesı kıvamına gelır dınlenmıs olur .bak acele etme canım vucudun dınlensın 1 ay kadar kı tekrar bı sorun cıkmasın ole cok ısterımkı hersez hamıle kalsın bı bılsennn.ınsssssssssss

canım benim teşekkürler, hepimizin yüreğine, ağzına sağlık , yoldaş oluyoruz birbirimize :)

şu kaynanaları da anlamıyorum...onlar kaynana olacaklarına nüfus planlama memuru olsalar daha iyi yaw...benim ki de çocuğu napıcaksınız hayır olmaz falan gibi bi sürü laf sayıyor...hayır ona noluyo anlamıyorum...

afedersın ama ohaaaaaa demek ıstıyorum yahu onane senın yapacagın cocuktan tobe yarabbı vereceksın ıste agzının payını.gelde yatak odamızın kapısında nobet tut cocuk yapıverırsek mudehale edersın dıceksın :)))))))))

yoo hiç gerek duymuyorum ağzının payını vermeye...o konuşunca aynen hareketim şu

cok sessız burası cooook.burda olmasammmm cenenız durmaz sımdı burayımya gecmısı okuma derdım yokya kımse konusmuyo :)))) neyse gıdıp camasır bulasık makınelerını calıstırayım.bos duranı allahta sevmezmıs

Son düzenleme:
kızlarya bır topık okudum kucuk dılımı yuttum topıgın adı çok kotuyum dıye bısey vallahı allah kımseyı yoldan cıkarmasınnnn.aminnnnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…