- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.941
bana folik asitten başka bir ilaç verilmedi kızlar , böyle ilaç mı veriliyor ben anlamadım..ben kalp atışını duydum kendiniside gördüm minnak bişi
canım folik asiti veriyorlar.bana ayrıca vitaminde verdi. kalp atışlarını duyduğuna çpk sevindim kaç haftalıkken duydunuz ?
slm kızlar aranıza yani katıldım bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim ama ben biraz anormalim galiba çünkü psikolojim çok bozuk son 8-9 aydır herşey anormal bir sabah uyandım depremi yaşadım enkazdan çıktım(çok şükür sağ salim)5 ölü 7 yaralı giden malların zaten hesabı yok 2 ay kayınvalidemin yanında çileli günler ve kafamın etini bebek bebek diye yemesi ocak ayında bir kimyasal gebelik ardında nisan ayında 7 haftalık boş gebelik çevremdeki 18 tane gebe bayan şimdi bende ise buhran....... çok konuştum galiba neyse okuduğunuz için teşekkürler
slm kızlar aranıza yani katıldım bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim ama ben biraz anormalim galiba çünkü psikolojim çok bozuk son 8-9 aydır herşey anormal bir sabah uyandım depremi yaşadım enkazdan çıktım(çok şükür sağ salim)5 ölü 7 yaralı giden malların zaten hesabı yok 2 ay kayınvalidemin yanında çileli günler ve kafamın etini bebek bebek diye yemesi ocak ayında bir kimyasal gebelik ardında nisan ayında 7 haftalık boş gebelik çevremdeki 18 tane gebe bayan şimdi bende ise buhran....... çok konuştum galiba neyse okuduğunuz için teşekkürler
canım öncelikle geçmiş olsun, kötü günler geride kaldı , bak sağ salim atlatmışsın depremi. biz kadınların en büyük hatası kendimizi başkalarıyla kıyaslamamız , karşılaştırmamız. hamilelikte bile yarışıyoruz , elimizde değil bazen sosyal çevre bizi buna itiyor. ama sana şunu söylemek isterim. Yüce rabbim kimsenin rızkını, hakkını başkasına vermez, herkes onun verdiği kadarını , onun uygun gördüğü zaman yaşar. etrafındaki hamilelere , sözlere takılma. laf eden olursa" allahım bilir ne zaman vereceğini, siz ondan daha mı iyi biliyorsunuz" de laflarını tıka ağızlarına. sen de buna gönülden inan, herşeyin bir zamanı vardır. farzet ki depremden önce oldu çocuğun, o acıları yaşayacaktı. ya da deprem sırasında hamile olsaydın belki de zarar görecekti. doğru zamanı gelince olacaktır, sen moralini, yaşama enerjini yüksek tut yeterki :)
evettt dalincimmm.doktor 6 hafta sonra yaparız dedi.bende o süreyi bekliycem sanırım.hem hormonlar yerine oturur demii.kürtaj sonrası 2.adetimde yaptırırım diye knuştuk doktorla.o da ne zaman olur bilmiyom.Allah herşeyin hayırlsını versin bacımm.inşallah ben ve bebiş isteyen herkess en kısa zamanda hamişş oluruzz
hay senin ağzına sağlık bak ne güzel düşünüyosun...yüce rabbim herşeyin hayırlısını bilir...bak görüyorsun ki yaşadığın kötü günlerde bile bir hayır varmış...moralini yüksek tut hamilelikte bu çok etkiler hormonlarını mutlu tut...rabbim gönlüne göre versin...amin
şu kaynanaları da anlamıyorum...onlar kaynana olacaklarına nüfus planlama memuru olsalar daha iyi yaw...benim ki de çocuğu napıcaksınız hayır olmaz falan gibi bi sürü laf sayıyor...hayır ona noluyo anlamıyorum...
afedersın ama ohaaaaaa demek ıstıyorum yahu onane senın yapacagın cocuktan tobe yarabbı vereceksın ıste agzının payını.gelde yatak odamızın kapısında nobet tut cocuk yapıverırsek mudehale edersın dıceksın :)))))))))
bana folik asitten başka bir ilaç verilmedi kızlar , böyle ilaç mı veriliyor ben anlamadım..ben kalp atışını duydum kendiniside gördüm minnak bişi
canım folik asiti veriyorlar.bana ayrıca vitaminde verdi. kalp atışlarını duyduğuna çpk sevindim kaç haftalıkken duydunuz ?
folik asiti ben eylül atından beri içiyordum zaten 12 haftaya kadar devam etmem söylendi ediyorum ama hergün içemiyorum nedense psikolojik olarak rahatsız ediyor hergün hap içmek , onun dışında birsey yok, kalp atışlarını 7+5 haftalıkken duyduk , önümüzdeki salı günü kontrolümüz var belki o zaman ihtiyaca göre verir birseyler belkide gerek yoktur..
yoo hiç gerek duymuyorum ağzının payını vermeye...o konuşunca aynen hareketim şu
cok sessız burası cooook.burda olmasammmm cenenız durmaz sımdı burayımya gecmısı okuma derdım yokya kımse konusmuyo :)))) neyse gıdıp camasır bulasık makınelerını calıstırayım.bos duranı allahta sevmezmıs
dalincim senin belirtilerin nelerdi anlatsana biraz :)
dalincim senin belirtilerin nelerdi anlatsana biraz :)[/QUEOTE]
zevkle kuzum :)
sımdı malum ılıskıden 1 hafta sonra rahımde goz seyırmesıne benzer cekılmeler oluyodu gunde 5-6 kez resmen seyırme cekılme basladı bır kaç gun surdu.sonra kasık batmaları basladı bole ayaga kalktıgımda 20 sanıye kadar suren anı sancılar.ve batısmalar vardı kasıkalrımda ara ara seyırmeler cekılmeler devam edıyordu.daha sonra yaklasık ılıskdıen 15 gun sonra sankı ıcerde bebek varmısta tekmelıyormus gıbı gaz dolanmaları asırı gazlanma.ve sık sık tuvalete gıtme gecelerı bıle 6 sefer gıttıgım oluyordu.gene aynı donemlerde bel agrısı basladı hafıf bas donmelerı goz kararmaları oda anıden ayaga kalktıgımda oluyordu.ve gebelıgımı ogrendıgımden hemen sonra mıde bulantıları daha sonralarıda kusma ıste bunları yasadım canım bunlar hep sırayla oldular ve bırbırı ardına yanı bırı bıttı dıgerı basladı suan mesela cekılmeler falan kalmadı hıc.ha bırde gene erken donemde goguslerım cok hassaslasmıstı dokunsan aglıcaklardı yanı :)
bide söylesene ilk belirtilerde sürekli idrara çıkıyormuydun...ben tuvalette yatıcam nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?