Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Benimde reglime 1 hafta vardi leke geldi ve adet olacakmisim gibi belim ve karnim agirdi .... veeee hamileyim insallah sende hamissindir

InsALLAH oyledır canım hamılesındır benım regl 6 7 gun gecıktı bende de dun leke oldu ama bu gun yok ve dun gogsum hassastı bu gun kasık agrılarım var

kızlar test yapmadan nasıl durabiliyorsunuz hiç anlamadım sabırlı insanlarsınız ben şimdiye eczanedeki gebelik testlerini bitirmiştim:)

anlatsan ne olucak ki sanki anlat gitsin hayatım soran sorsun.eer 4 yıllık evliysen bencede tüp bebek tedavisine başvur derim canım

Arkadaşım,

Sen, eşin dve doktorun ağzından kaçırmazsa hiçbirşey ortaya çıkmaz.Önemli olan bu sırrı saklayabilecek misin? Yoksa doğumda " Aaaa bu tüp bebek doğurdu" kimse demez. Bebeğin alnında ben tüpüm diye yazmayacak ki :) İçin rahat olsun.

Canim bende senin gibi düsünüyorum bende yaptirsaydim herhalde kimseye sölemezdim bizim millet cok merakli herseyi detayina kadar bilmek ister. Bende sevmiyorum insanlara laf anlatmayi. İnsallah kavusursun bebisine.

canım sende inşallah hamilesindir.6-7 gün gecikmiş test yaptımadın mı ?belki seninde yerleşme kanamasıdır.

Ben adetim geçmeden yerlşeşme kanamasını gördüm. Çamaşırıma sanki kahverengi birşey sürülmüş gibiydi. Sanki adetin son günü çok az kahverengi leke gibi olmuştu. Bazılarının fazala olduğunu söylüyorlar.

canım selam 1 hafta öncesinden çıkmayabilir.Beta hsc mi yaptırmıştın yoksa idar mı ?

Canim bekle derim ben adetin gecmesini. Daha cok erken cikmayabilir. Ben 5 gün geciktikten sonra yaptim cünkü Bu ay hic beklemiyordum.

idrarda çıkmaz zaten ,kanda beta hcg de çıkabilir ama,kan aldırmak istemiyorum çünkü testler vs son 3 ayda bıktım.Senin durumun nedir canım bebek vs.

canım benimde aynı oldu regl bitti biz faliyete geçtik o günün sabahı akşama kadar kasıklarım sızladı bende anam veremedim ama şimdi geçti seninkide geçer belki

umutlarını hazirana saklayanlar diye yeni bi sayfa ne zaman açılıyor acaba :) offffffffffffffffffffffffffffffffffffff geldi gene kör olmayasıcaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…