- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.221
kızlar selam
Bugün benden 2-3 damla kahverengi gelmiş.iç çamaşırımdan farkettim regl oldım sandım ama regl den önce muhhakka belim yada karnım ağrır.ve bir daha arkası gelmedi. sadece göğüslerim acıyor.acaba yerleşme kanaması mı? Daha reglime 6 gün var.6 gün önceden gelir mi benim bildiğim regl gününe 2-3 gün kala. Bilginiz var mı acaba ?
InsALLAH oyledır canım hamılesındır benım regl 6 7 gun gecıktı bende de dun leke oldu ama bu gun yok ve dun gogsum hassastı bu gun kasık agrılarım var
InsALLAH oyledır canım hamılesındır benım regl 6 7 gun gecıktı bende de dun leke oldu ama bu gun yok ve dun gogsum hassastı bu gun kasık agrılarım var
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm
canım sende inşallah hamilesindir.6-7 gün gecikmiş test yaptımadın mı ?belki seninde yerleşme kanamasıdır.
Benimde reglime 1 hafta vardi leke geldi ve adet olacakmisim gibi belim ve karnim agirdi .... veeee hamileyim insallah sende hamissindir
sağol canım bakalım. acaba test yapsam çıkar mı? daha 6 gün var bekleyeyim yada :))
kızlar herkese merhaba..benim bu ay adetim 11 gün geçti 1 hafta önce kan tahlili yaptırdım ama negatif. yarın için randevu aldım umarım kötü birşey yoktur..hiç stres falan da yapmadım aslında bu ay ama neden gecikti hiçbir fikrim yok..umarım yarın güzel sonuçlar alırım..
yap yap yap bence yap çıkmazsa daha vakti var deriz
sağol canım bakalım. acaba test yapsam çıkar mı? daha 6 gün var bekleyeyim yada :))
tamam aysem yaparım yarında sonucu yazarım :) ama sen merakla bekle olur mu ?
Canim bekle derim ben adetin gecmesini. Daha cok erken cikmayabilir. Ben 5 gün geciktikten sonra yaptim cünkü Bu ay hic beklemiyordum.
merhaba canım kırmızılar gelmemiş çok mutlu oldum.dün reglim bitti abdest aldım kocamla akşam ilişkiye grdik hihihi :0 ilişki sırasında bide sabaha doğru bir ara kasıklarım fena ağrıd.acaba kimyasal gebelik geçirdim ya ondan mı acaba yaaa
canım benimde aynı oldu regl bitti biz faliyete geçtik o günün sabahı akşama kadar kasıklarım sızladı bende anam veremedim ama şimdi geçti seninkide geçer belki
günaydın kızlar offf bugün yine nöbetçiyim.geçermi bu nöbet
bende nöbetçiydimmmmm ve geçtiiii :) sen ne nöbeti tutuyorsun bakalımm :)
anam hasrtanede nöbetçiyim sabah olurda bende gidermiyim acaba evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?