- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.201
hayirli sabahlarrr , bat ima 8 gun kaldi ,,,,ara ara adet olucakmisim gibi kasik agrilarim devam etmekte ,, hayira doner insallahhhh
Pembemasal sen de hem kendini hem de bizi sevindir canım.pembemasalcim naber?? sendede oluyomu kasik agrisi ?? sahi neoldu hala regl olmadin dimi sen ??
hayatım yaaa hastanede veri personeliyim hasta kanbul yani o yüzden 24 saat nöbetçiyim
Selam kızlar. Hidrellez dileklerinizi yazdınız mı? Dilekleriniz kabul olsun inşallah! Benimki belli. Yavrularım olsun istiyorum. İnşallah hayirlisiyla kısa zamanda bebeklerim olur. Herkese mutlu pazarlar)
İnşallah hayalimsin,hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah benim gbi kırmızıları görmezsiniz
Pembemasal sen de hem kendini hem de bizi sevindir canım.
Allah kolaylık versin Ayşe,yarın sabah en güzel nöbet biten nöbettir :)
Amin inşallah ,hepimizin göbüşleri dolar
allah kolaylık versin canım benimk.validem bizde kızlar..ne gıcık yaa her söylediqi batıyor...zaten sinirliyim bide onunla uqraşş..............
kız ne uyanık kadınsın canım yapan yapıyorda yapmayanında afedersin mum diksen yine senden kötüsü yokbenim kayınvalidem yok evlenmeden 6 ay önce vefat etti ama ne faydaki her gören kendini benim kayınvalidem sanıyoorr. oda kötü .ama ben olayı çözdüm..ee bende aman canım ne şekersiniz ne tatlısınız diyorum. sonracığıma kayınvalide olmak öyle kolaymıı. aaa diyorum eşim su böreği sevior yapamıyorumm yaaaaa. bakıyoorum hopp iki tepsi su böreği gelmiiş. aaa diyorum poğaça nasıl yapılır ben malzemeleri ayarladım biri koşup yapıyoo . her akşam birinin elinde yemek bizim kapıya koşuyoo. diyorumki vaalla enfes olmuşş annem bile böyle yapamöazdı mükemmeldi. eee devamı geliyor o yüzden kızlar azcık poh pohh bakın işinizi yapanmı dersiniz evinize yemek getirenmi. valla ben milletin kahrını dırdırını negatifini çekeceğime hepsine şımarıklık yapıyoom.ohh
oqluma hamile kaldıktan sonra eşimin işi bozuldu... bir süre annesinden para aldı...ben çok zor normal doqum yapıyorum onun için 2.yi sezeryan istedim... 8 aylıkken sancılandım hastaneye gittik...k.validem doktora yalakalık yapmaya başladı..bu kadının eşi işsiz ücret konusunda yardımcı olun vs... doktorda dediki gelininiz sezeryan istiyor o zaman gece gelmeyin..gece gelirseniz anestesi ekibi gece ücreti alır...ama gündüz mesai saatleri içinde gelirseniz normal tarfie uygulanır dedi...bana aqrı kesici yapıp eve yolladılar...eşimin olmadıqı bir zamanda yanıma gelip (ben yatakta aqırdan kıvranıyorum) ve 9. ayıma girmişim dediki eşin işsiz ne diye oldu şimdi bu çocuk...bende dedimki ben hamile kaldıqımda eşimin işi vardı hem bu şimdi söylenecek sözmü..torunun dünyaya gelmek üzere...yazıklar olsun dedim...neyse doqum zamanı geldi çattı... 24 saat evde sancı çektim...iyice sıkışmayınca gitmek istemedim önceki doqumumdan tecrübeliydim...gece 1 gibi sancılar dayanılmaz hale geldi..eşim annesiyle kardeşini yanıma getirdi... o dönemler yakınımıza açılan bir doqumevi vardı ve herkes şikayetçiydi...sezeryan yerini yamuk kesmeler 4cm kesileceqi yerde 10 cm kesmeler vs.. kim gittiyse hep sorun yaşamış...ve ucuz biryerdi...k.validem tutturdu orası ucuz orada doqum yapıcaksın diye...zaten iyice sancılar artmış eli mahkum içim kan aqlıyarak gittim... isteye baqlı sezeryan yapmıyoruz dediler...gece saat 2 bu arada...ve beni o halde eve götürdüler...neden bliyormusunuz...hani daha önce gittiqim hastenede gece gelirseniz ek olarak ekip ücreti ödersiniz gündüz gelin demişlerdi ya...o ücreti ödememek için beni eve getirdiler...cıyak cıyak baqırıyorum sancıdan..bütün apartman ayaklanıcak o derece... eşimde dahil hepsi ayaklarını uzatıp yatakalrına yattılar...ben sabaha kadar aqlaya aqlaya baqıra baqıra sancı çektim...sabah 9 da hastanede olmamız gerekirken ev halkı sabah 10.30 da uyandı...annecimde doquma gelememişti memleketteydi... hastaneye gitmemiz öqlen oldu...ben direk wcye girdim çok sıkışmıştım..o anda k.validemin sesini duydum..doktorrrrrrrrr doktorrrrrrrrrrrrrrrr yırtıyor kendini.....aklıma geln başıma gelecek diye hemen wcden kalktım kolidora çıktım..o andan k.validemin arkası bana dönük doktorla konuşuyor ve diyorki....doktor hanım bu kadının eşi işsiz sezeryan istiyor...sakın yapmayın biz ancak normal doqum ücretini ödeyebiliriz...Allahın belası kadınnnnnnnnnnnnn.................hiçmi insafın yok senin.......sen 3 kuruş az öde diye ben sabaha kadar sancı çektim... insanmısın sen..........beni görünce direk yüzünü çevirdi lanet kadın...doktor bana gel güzelim biz seni bir muayene edelim sonra karar verelim dedi...ve evde uzun süre sancı çektiqim için çocuqun iyice aşaqı indiqini sezeryana almalarının mümkün olmadıqını söylediler ve normal doquma girdim....bebeqimde bende ölüyorduk...zor kurtuldum...sesimden bütün hastane inledi...doktorlar bidaha doqum yapma dediler....
asla affetmicem....................ahirette 10 parmaqım yakalarında..........yazarken bile tekrar yaşadım o günleri..........başkası olsa eve sokmaz o kadını.....
canım sadece listedekilere dua etme beni almamışlar listeye benim için de dua et:)canlar 5 mayısta geçti kaldı 5 gün lütfen bana dua edin ben bu ay listede yer alan herkez için dua ediyorum çok heyecanlıyım çoooooooook
olayları size yazarken sanki yeniden yaşadım...kalkıp saldırıcam nerdeyse hırsımdan...sesine bile tahammül edemiyorum...gitsin defolsun istemiyorum...
6 mayıs :)))
var canım kasık agrım belıme kadar uzanan karıncalanma ama daha adet olmadım beklemedeyım canım hayırlısı ınsAllah Amınpembemasalcim naber?? sendede oluyomu kasik agrisi ?? sahi neoldu hala regl olmadin dimi sen ??
slm kızlar nasılsınız. pembemasal ne yaptı acaba lekenin devamı geldimiki. inş gelmemiştir
offf yaaa belimin ağrısı geçmedi halen yaaa.kızlar size birşey sorma lazım yardım edin.nütfen nütfennn:)
Haydı sor sorsaka bı yana neyın var tatlım yardım edebılecegım bısıyse?
kızlar selam
Bugün benden 2-3 damla kahverengi gelmiş.iç çamaşırımdan farkettim regl oldım sandım ama regl den önce muhhakka belim yada karnım ağrır.ve bir daha arkası gelmedi. sadece göğüslerim acıyor.acaba yerleşme kanaması mı? Daha reglime 6 gün var.6 gün önceden gelir mi benim bildiğim regl gününe 2-3 gün kala. Bilginiz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?