Umutlarini Mayisa saklayanlar...

hayirli sabahlarrr , bat ima 8 gun kaldi ,,,,ara ara adet olucakmisim gibi kasik agrilarim devam etmekte ,, hayira doner insallahhhh

İnşallah hayalimsin,hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah benim gbi kırmızıları görmezsiniz

pembemasalcim naber?? sendede oluyomu kasik agrisi ?? sahi neoldu hala regl olmadin dimi sen ??
Pembemasal sen de hem kendini hem de bizi sevindir canım.

hayatım yaaa hastanede veri personeliyim hasta kanbul yani o yüzden 24 saat nöbetçiyim

Allah kolaylık versin Ayşe,yarın sabah en güzel nöbet biten nöbettir :)

Selam kızlar. Hidrellez dileklerinizi yazdınız mı? Dilekleriniz kabul olsun inşallah! Benimki belli. Yavrularım olsun istiyorum. İnşallah hayirlisiyla kısa zamanda bebeklerim olur. Herkese mutlu pazarlar)

Amin inşallah ,hepimizin göbüşleri dolar

sağol tatlım 2 gün nöbet izninin keyfini çıkarıcam:)))

k.validem bizde kızlar..ne gıcık yaa her söylediqi batıyor...zaten sinirliyim bide onunla uqraşş..............
allah kolaylık versin canım benim

kız ne uyanık kadınsın canım yapan yapıyorda yapmayanında afedersin mum diksen yine senden kötüsü yok

canım benim yaaa bi nsanın başından neler geliyor neler geçiyor baksana bazen koynuna aldığın kocan bile sana düşman oluyor ben kayınvalide hanımın yaptıklarına değil kocanın yaptıklarına daha çok üzüldüm biz kadınlar böyleyiz işte hayatımızı onların eline bırakıyoruz kaşları eğilecek diye korkuyoruz onların yaptıklarına bak bazen insanın herşeye lanet edesi geliyor
canlar 5 mayısta geçti kaldı 5 gün lütfen bana dua edin ben bu ay listede yer alan herkez için dua ediyorum çok heyecanlıyım çoooooooook
canım sadece listedekilere dua etme beni almamışlar listeye benim için de dua et:)
olayları size yazarken sanki yeniden yaşadım...kalkıp saldırıcam nerdeyse hırsımdan...sesine bile tahammül edemiyorum...gitsin defolsun istemiyorum...

evet canım ben bile hissettim senin ne hissettiklerine benim kocamde öle onu kaale bile almayan insanlar için beni ne hallere soktu az mı kavgalar etmedik onunla benle evlenebilmek için yapmadığını bırakmadı evlendikten sonrada bazı basit olaylarda keşke senle evlenmeseydim dedi aaaahh canım aaahh herkesin yaşadığı şeyler kendiyle kalıyor işte ömrümüzü heba edip gidiyoruz onlara yaptığımız hizmeti ALLAHA yapsak ALLAHIN sevgili kullarından oluruz bak bende stresteyim bende çözüldüm ilmek ilmek .... zaten şu şeylerden sonra çocuğu da kocam için falan değil kendime onunla birlikte bi dünya kurmak için istiyorum

hayırlı pazarlar
maşallah baya bereketli bir haftasonu olmuş dün geldim yazılanları okudum ama yorum falan yapamdım halim olmadı pek
bugunde sabah kahvaltı sonra eşimin babanesine gittik sinir oldum geldim neysem azcık dolaştık bişiler yedik şimdi evdeyiz hava kapalı arada yagmur yagıyor serinlikte var yoksa baba kızı parka postalıcaktım ama malesef başımdalar
şimdi eşim bişi demesin
baktım yeni hamile haberi yok hayırlısı olsun p.tesi inşallah güzel haberler alırız

hepinizi öpüyorum akşam gelmeye çalısırım

off benimde karnım inanılmaz şişti batıma 5 gün var ama oldum olacam gibi gitti sanki bu ayki emeklerimiz neyse hayırlısı olsun şu ezanlar vakti Allahım hayırlısı ne zamansa ozaman olsun bebeğimiz

kızlar herkese merhaba..benim bu ay adetim 11 gün geçti 1 hafta önce kan tahlili yaptırdım ama negatif. yarın için randevu aldım umarım kötü birşey yoktur..hiç stres falan da yapmadım aslında bu ay ama neden gecikti hiçbir fikrim yok..umarım yarın güzel sonuçlar alırım..

pembemasalcim naber?? sendede oluyomu kasik agrisi ?? sahi neoldu hala regl olmadin dimi sen ??
var canım kasık agrım belıme kadar uzanan karıncalanma ama daha adet olmadım beklemedeyım canım hayırlısı ınsAllah Amın

slm kızlar nasılsınız. pembemasal ne yaptı acaba lekenin devamı geldimiki. inş gelmemiştir

Yok canım gelmedı ama kasıklarım agırıyor hanı sankı karnımda bı agırlık var gıbı gelıyor bklemedeyım

kızlar selam
Bugün benden 2-3 damla kahverengi gelmiş.iç çamaşırımdan farkettim regl oldım sandım ama regl den önce muhhakka belim yada karnım ağrır.ve bir daha arkası gelmedi. sadece göğüslerim acıyor.acaba yerleşme kanaması mı? Daha reglime 6 gün var.6 gün önceden gelir mi benim bildiğim regl gününe 2-3 gün kala. Bilginiz var mı acaba ?

Haydı sor sor saka bı yana neyın var tatlım yardım edebılecegım bısıyse?

merhaba canım kırmızılar gelmemiş çok mutlu oldum.dün reglim bitti abdest aldım kocamla akşam ilişkiye grdik hihihi :0 ilişki sırasında bide sabaha doğru bir ara kasıklarım fena ağrıd.acaba kimyasal gebelik geçirdim ya ondan mı acaba yaaa

InsALLAH oyledır canım hamılesındır benım regl 6 7 gun gecıktı bende de dun leke oldu ama bu gun yok ve dun gogsum hassastı bu gun kasık agrılarım var

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıcam allah nasip ederse ama ben bun u kimseyle ğaylaşmak istemiyorum etrafımda yaptıran var onlar saklamadılar ama ben kimsenin duymamasını bilmemesini istiyorum normal hamile kalmış gibi olmak istiyorum neden çünkü bir sürü sorularla cevaplamak herkese bişeyler anlatmak istemiyorum açıklamak yapmak istemiyorum sizce bunu başarabilirmiyim ben 28 yaşındayım 4 yıl olacak evliliğim bana akıl öneri ne verirseniz bekliyorum kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istedim gebelik süreci doğum falan bu ortaya çıkarmı ne bilim işte bir sürü soru geliyo aklaıma ben biraz çok ince düşünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…