- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.141
normal deqilki... normal biri gelmez zaten
uyuz iştee....sinir oluyorum..bu akşamda bizde kalıcakmış...
onu boqmak mesele deqilde 5 para etmez biri için hapislerde çürüyecek olmak kötü...elimi kirlettiqime deqmez...
Doktorlar gün aşırı olmasının spermelerin kaliteliği açısından daha uygun olduğu görüşündeler ,dikkat etmen gereken tam ovulasyon günü şudur yazan gün o günlerin birinde olsun.Bir de kendin hissediyorsan ovulasyon gününü,o günüde kaçırma derim.İnşallah mutlu haberlerini buradan alırız.
teşekkür ederim canım zaten enerji kaybıda oluyor malesefbizde 1 gün ara verelim dedik ama ben aceleci oluyorum sanırım biraz bundan sonra o şekilde yapıcam sağolasın
bol bol fındık fıstık yedir hayatım.bide tavsiye benim çevremdekiler oadetlerinin bittiği gün abdest aldıktan sonra gün aşırı ilişkiye giriyorlar ve hepsinin bebekleir var bende nisanda öyle yaptım hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim sonuçta hamile kaldım
evet haklısın bu ay iyi beslicem kocişimi geçen nisan ayında az ilişkim olmuştu bu ay adet bitiminden sonra gün aşırı başladım bu ay bende sık ilişki denemek istedim bakalım nasipse tutar inş çok bekletmez bizi bebişim sende inş yeniden hamile kalırsın kısam zamanda burada bu duyguyu paylaşmak bile beni heyecanlandırıyor
ne zaman var canım senin adetine benim daha çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk var
nasıl belirtiler bunlarrrrrrrrrr ya benimde göğüs halkalarım büyüdü :) bir de bi teyzeden duymuştum karnın tam ortasından kasığa kadar inen bi çizgi olurmuş o hamile olunca kyu kahve olurmuş blmiyorum ne kadar doğru ama bende var ve çok belirgin :)
işinize karışmış gibi olmiyayım da (bu arada karışıyorum) listeyi 1 den 30 a doğru sıralasanız (bat tarihlerini yani)daha kolay olmaz mı bizler için takip etmek, kimin batı gelmiş hemencecik görürüz çokmu karışık ne?
yok pek takılmadım ztnn belki de benimde belirgindi ben dikkat etmedim ten rengiyle alakalıdır dedim geçtim biraz saçma gelmişti bana da :)
anladığım kadarıyla sürekli yanında değil eee buda bişey hep yanında olsa daha fenaben kayınvalidemle aynı binadayım saolsun iyi kadın ama adı kaynana ne dese batıyo
oqluma hamile kaldıktan sonra eşimin işi bozuldu... bir süre annesinden para aldı...ben çok zor normal doqum yapıyorum onun için 2.yi sezeryan istedim... 8 aylıkken sancılandım hastaneye gittik...k.validem doktora yalakalık yapmaya başladı..bu kadının eşi işsiz ücret konusunda yardımcı olun vs... doktorda dediki gelininiz sezeryan istiyor o zaman gece gelmeyin..gece gelirseniz anestesi ekibi gece ücreti alır...ama gündüz mesai saatleri içinde gelirseniz normal tarfie uygulanır dedi...bana aqrı kesici yapıp eve yolladılar...eşimin olmadıqı bir zamanda yanıma gelip (ben yatakta aqırdan kıvranıyorum) ve 9. ayıma girmişim dediki eşin işsiz ne diye oldu şimdi bu çocuk...bende dedimki ben hamile kaldıqımda eşimin işi vardı hem bu şimdi söylenecek sözmü..torunun dünyaya gelmek üzere...yazıklar olsun dedim...neyse doqum zamanı geldi çattı... 24 saat evde sancı çektim...iyice sıkışmayınca gitmek istemedim önceki doqumumdan tecrübeliydim...gece 1 gibi sancılar dayanılmaz hale geldi..eşim annesiyle kardeşini yanıma getirdi... o dönemler yakınımıza açılan bir doqumevi vardı ve herkes şikayetçiydi...sezeryan yerini yamuk kesmeler 4cm kesileceqi yerde 10 cm kesmeler vs.. kim gittiyse hep sorun yaşamış...ve ucuz biryerdi...k.validem tutturdu orası ucuz orada doqum yapıcaksın diye...zaten iyice sancılar artmış eli mahkum içim kan aqlıyarak gittim... isteye baqlı sezeryan yapmıyoruz dediler...gece saat 2 bu arada...ve beni o halde eve götürdüler...neden bliyormusunuz...hani daha önce gittiqim hastenede gece gelirseniz ek olarak ekip ücreti ödersiniz gündüz gelin demişlerdi ya...o ücreti ödememek için beni eve getirdiler...cıyak cıyak baqırıyorum sancıdan..bütün apartman ayaklanıcak o derece... eşimde dahil hepsi ayaklarını uzatıp yatakalrına yattılar...ben sabaha kadar aqlaya aqlaya baqıra baqıra sancı çektim...sabah 9 da hastanede olmamız gerekirken ev halkı sabah 10.30 da uyandı...annecimde doquma gelememişti memleketteydi... hastaneye gitmemiz öqlen oldu...ben direk wcye girdim çok sıkışmıştım..o anda k.validemin sesini duydum..doktorrrrrrrrr doktorrrrrrrrrrrrrrrr yırtıyor kendini.....aklıma geln başıma gelecek diye hemen wcden kalktım kolidora çıktım..o andan k.validemin arkası bana dönük doktorla konuşuyor ve diyorki....doktor hanım bu kadının eşi işsiz sezeryan istiyor...sakın yapmayın biz ancak normal doqum ücretini ödeyebiliriz...Allahın belası kadınnnnnnnnnnnnn.................hiçmi insafın yok senin.......sen 3 kuruş az öde diye ben sabaha kadar sancı çektim... insanmısın sen..........beni görünce direk yüzünü çevirdi lanet kadın...doktor bana gel güzelim biz seni bir muayene edelim sonra karar verelim dedi...ve evde uzun süre sancı çektiqim için çocuqun iyice aşaqı indiqini sezeryana almalarının mümkün olmadıqını söylediler ve normal doquma girdim....bebeqimde bende ölüyorduk...zor kurtuldum...sesimden bütün hastane inledi...doktorlar bidaha doqum yapma dediler....
asla affetmicem....................ahirette 10 parmaqım yakalarında..........yazarken bile tekrar yaşadım o günleri..........başkası olsa eve sokmaz o kadını.....
canım benim çok üzüldüm gerçekten harika birisin ve çok iyisin bunu bana hissettirdin yerinde olsam tavrımı koyardım eşinde sen acı içindeyken nasıl rahat bu kadar bunu da anlayamadım ama sen gerçekten sabırlı biriymişsin seni içtenlikle kucaklamak sarılmak istedim güçlü bir kadınmışsın sağ salim kurtulmuşsunuz rabbim yardım ediyor inş bir şekilde kayınvalide durumunuda halledebilirsin
normalde oluyormuş ama bu bebek büyümeye başladığı zaman yani karnın büyüdüğünde ama benim acayip belirgin pembe beyaz tenimin rengi insan hamile olmayı çok istediğinde herşeye olumlu bakmak istiyor geçen ay benim ilk denememdi regl olana kadar bir sürü yalancı gebelik belirtsi yaşadım o yüzden bu ay kendimi dinlemem kararı aldım en azından kafam rahatlatıyorum
evet eşimdede çok hata var...beni ona muhtaç etti...ve yatıp uyudu....aslında 3. bebeqi falan haketmiyor hele bunlar aklıma geldiqinde kendime kızıyorum nekadar salaqım bir bebek daha peşindeyim...
siz daha yeniymişsinmiz canım bizim 9. deneme :)) bende ilk aylar çok takıyordum sonra unuttum gitti ama 2 aydır adetim gecikince bugün olduğu gibi :) ne yapacağımı şaşırdım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?