- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.441
kıskandın demi hemen konu buldun kihkih
kız valla doktor endıselendırdı benı polısıklık ovel dıyınce bı de dusun Allah nasıl sınar ınsanı derler ya sabrını sıtemını olcuyor en ıyı arkadasım kocamın en ıyı akradasıyla bızım sayemızde tanıstı ve evlendıler kız 4 ay sonra hamıle kaldı sımdı 8 aylık evlıler ve 4 aylık hamıle neyse ben hep derdım 1 yıl olsun sonra ama benım 2 ay calısmamdan sonra adetımın duzenı bozuldu polısıklok ovel dedı doktor klomıfen ılacını aldım o bende buyuk kıst yaptı sogan suyuyla attım sımdı ıgne tedavısı gordum dun adet olum ve adetımın 5 gı gunu ılac kullanıcam doktor sonra gorusuruz yıne dedı beklıyorum kızlar hayırlısı sızce gecer mı ya anı pco olanlar bılır de tedavılerde yuzde 90 olumlu sonuc dıyor doktorlar
kız valla doktor endıselendırdı benı polısıklık ovel dıyınce bı de dusun Allah nasıl sınar ınsanı derler ya sabrını sıtemını olcuyor en ıyı arkadasım kocamın en ıyı akradasıyla bızım sayemızde tanıstı ve evlendıler kız 4 ay sonra hamıle kaldı sımdı 8 aylık evlıler ve 4 aylık hamıle neyse ben hep derdım 1 yıl olsun sonra ama benım 2 ay calısmamdan sonra adetımın duzenı bozuldu polısıklok ovel dedı doktor klomıfen ılacını aldım o bende buyuk kıst yaptı sogan suyuyla attım sımdı ıgne tedavısı gordum dun adet olum ve adetımın 5 gı gunu ılac kullanıcam doktor sonra gorusuruz yıne dedı beklıyorum kızlar hayırlısı sızce gecer mı ya anı pco olanlar bılır de tedavılerde yuzde 90 olumlu sonuc dıyor doktorlar
kızlar adet kanaması esnasında pedinize baloncuk gibi farklı boyutlarda koyu kırmızı şeklinde akıntınız oldumu...
yani benim bu şekilde peçetenin içine alıp silince deri gibi bi şey kalmıştı daha önce olmamıştıda...
Olsun öbür ay çalış sende hsg zaten aşılama öncesi yapılıyor..yada tedavide sonuç alınamazsa...benim oglumdada 1 ay önce kimyasal ertesi ayda oğluma kalmıştım ne tesadüf bundada aynısı oldu..bide ben zaten zor hamile kalıyorum düşün yani 2 kimyasal sonrası ertesi ay kalıyorum..
kan pıhtısı düşer ama bilmiyorum yani sendsen düşeni
ok canımmm...
yaaa kan pıhtısı gibi ama daha önceden olmamıştı bide adetim çok ağrılıydı... yani eskiden adet ağrımda olmazdı onunda nedenimiki diye merak ettim...
bende belki boslardim ama drum çalıştırıyor valla..kürtaj olmadıktan sonra asla ara vermeyin..neyse sende bundan sonra sıkı çalış.. eşine keçiboynuzu pekmezi icir günlük kendinde bol bol incir ye.. ins tez zamanda hamile kalirsin tekrardan...desene o zaman bu ay keşke sıkı çalışsaydım
kızlar adet kanaması esnasında pedinize baloncuk gibi farklı boyutlarda koyu kırmızı şeklinde akıntınız oldumu...
yani benim bu şekilde peçetenin içine alıp silince deri gibi bi şey kalmıştı daha önce olmamıştıda...
sessiz düşük yada kimyasal gebelik olabilir.. bi çok kadin bunu defalarca yasar anlamazmis..kimyasalda adet gecikir kanda pozitiftir..sesiz dusukse aynı adet gününde olur normal adetten her ikiside farklı olur ağrılı ve pihtili olur genelde...
gerçekten incirin faydası varmı?
gerçekten incirin faydası varmı?
merhaba hanımlar bende şubattan beri takipte olan ve şu anda15 haftalık hamile olan bir üyeyim arada konunuzu takip ediyorum çok da dahil olmak istemiyorum nasıl tepki alırım diye çekiniyorum incir konusunu görünce dayanamadım ben 2 ay incir küründen sonra hamile kaldım ilk ay soğan kürü de yaptım incir yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyormuş zaten incir severim hem yedim hem suyunu içtim tek dikkat edilmesi gereken şey prolaktin yüksekse yapılmıyormuş ona dikkat edin hanımlar
Bende 15 haftalik oldum aynı zaman sanirim.. prolaktin olayında kullaniliyomu bilmiyorum genelde yapan çok var... Zaten prolaktin calisiyorsa oda gebe kalmayı engeller çünkü süt hormonu prolaktin o sebepten zaten öyle bi sorun vatsa önce onu düzeltmek lazım.. bende olmuştu ilk evlendigim sene dostineksti sanırım kullandim düzeldi...
irmegancım nasılsın tatlım ne durumdasın adet gününe az kaldı
Bende bugün 15 hafta oldum..sat kaç senin benim 1 şubat..zaten cizelgrmde var tam 15 oldum bugün...benim bulantim vs olmadı hiç 5 Haftamda düşük riskin vardı12 haftama kadar yattım tam atlattım derken pazartesi kahve yoğun akinti geldi dr gittim eski kanama dedi yine yatıyorum 24 de gidicemde bidaha..perşembe 16+1 de pazartesiben bugün itibariyle 15 haftalık oldum nasıl geçiyor hamilelik prolaktin yüksekse hormon testinde çıkıyor tedavide ediliyor aslında benimki sınıra yakındı bir kaç ay sonrasında inciri denemeye karar verdim 7 ayda hamile kaldım aslında hiç takmamak gerek ben ne zamanki en son çare gider tüp bebek yaptırırım dedim rahatladım o zaman oldu neden olmuyor diye düşünmeyin işte o zaman olmuyor hamile kalamayanlara tavsiyemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?