Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kıskandın demi hemen konu buldun kihkih

kız valla doktor endıselendırdı benı polısıklık ovel dıyınce bı de dusun Allah nasıl sınar ınsanı derler ya sabrını sıtemını olcuyor en ıyı arkadasım kocamın en ıyı akradasıyla bızım sayemızde tanıstı ve evlendıler kız 4 ay sonra hamıle kaldı sımdı 8 aylık evlıler ve 4 aylık hamıle neyse ben hep derdım 1 yıl olsun sonra ama benım 2 ay calısmamdan sonra adetımın duzenı bozuldu polısıklok ovel dedı doktor klomıfen ılacını aldım o bende buyuk kıst yaptı sogan suyuyla attım sımdı ıgne tedavısı gordum dun adet olum ve adetımın 5 gı gunu ılac kullanıcam doktor sonra gorusuruz yıne dedı beklıyorum kızlar hayırlısı sızce gecer mı ya anı pco olanlar bılır de tedavılerde yuzde 90 olumlu sonuc dıyor doktorlar

Pko geçmiyor malesef bide kilo varsa zorlaşıyor hamile kalmak..ama dediğim gibi tedavilerle hamile kalabilirsin...bende ileri derecede pko var baya dr gezdim direk tüp bebeğe yolladılar olmaz dediler..sonra tavsiyeyle şimdiki dr buldum o tedavi basladi 2 kimyasal yaşadım 5 yaşında oglum var suanda 15 haftalik hamileyim .. olmasa benim olmazdı..sakın olumsuz düşünmeyin tedavinizi aksatmayin eninde sonunda olacak emin olun...

kızlar adet kanaması esnasında pedinize baloncuk gibi farklı boyutlarda koyu kırmızı şeklinde akıntınız oldumu...

yani benim bu şekilde peçetenin içine alıp silince deri gibi bi şey kalmıştı daha önce olmamıştıda...

şaka yaptım hayatım geçmiş olsun kendine dikkat et moral yüksek çalışma temposu yüksek ok

desene o zaman bu ay keşke sıkı çalışsaydım

desene o zaman bu ay keşke sıkı çalışsaydım
bende belki boslardim ama drum çalıştırıyor valla..kürtaj olmadıktan sonra asla ara vermeyin..neyse sende bundan sonra sıkı çalış.. eşine keçiboynuzu pekmezi icir günlük kendinde bol bol incir ye.. ins tez zamanda hamile kalirsin tekrardan...

sessiz düşük yada kimyasal gebelik olabilir.. bi çok kadin bunu defalarca yasar anlamazmis..kimyasalda adet gecikir kanda pozitiftir..sesiz dusukse aynı adet gününde olur normal adetten her ikiside farklı olur ağrılı ve pihtili olur genelde...

gerçekten incirin faydası varmı?

Aslında inciri tam bilmiyorumda incir kuru yumurtayi ve kaliteyi arttırıyor..ben eşime keçi boynuzu pekmezi icirdim. Spermiyogramda 120 milyon çıktı sonucu % 75 sağlıklı % 25 anomali çıktı dr sonuç süper ötesi dedi dusun yani.. bende ilaç kullandim için incir icin bişey diyemicem ama benim gibi yumurtasi gelişmeyen biri icin 4 veya 5 yumurta oluyordu gayet iyidiyordu dr..hatta gebelik olmuyordu sasiriyordu..rahimden parça bile aldı patilojiye yolladı temiz çıktı tuplere baktı bisey yok sasiriyordu bu yumurta sayısı bu sperm sayısına sonuç almamiz lazim diye..en son aşılamada 7 yumurtam vardı aşılama yaptı normalde 3 yumurtadan fazlasına yapmiyolar..çoğul gebelik riskinden dolayı.. düşün 7 yumosa bir bebis

merhaba hanımlar bende şubattan beri takipte olan ve şu anda15 haftalık hamile olan bir üyeyim arada konunuzu takip ediyorum çok da dahil olmak istemiyorum nasıl tepki alırım diye çekiniyorum incir konusunu görünce dayanamadım ben 2 ay incir küründen sonra hamile kaldım ilk ay soğan kürü de yaptım incir yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyormuş zaten incir severim hem yedim hem suyunu içtim tek dikkat edilmesi gereken şey prolaktin yüksekse yapılmıyormuş ona dikkat edin hanımlar

Bende 15 haftalik oldum aynı zaman sanirim.. prolaktin olayında kullaniliyomu bilmiyorum genelde yapan çok var... Zaten prolaktin calisiyorsa oda gebe kalmayı engeller çünkü süt hormonu prolaktin o sebepten zaten öyle bi sorun vatsa önce onu düzeltmek lazım.. bende olmuştu ilk evlendigim sene dostineksti sanırım kullandim düzeldi...

ben bugün itibariyle 15 haftalık oldum nasıl geçiyor hamilelik prolaktin yüksekse hormon testinde çıkıyor tedavide ediliyor aslında benimki sınıra yakındı bir kaç ay sonrasında inciri denemeye karar verdim 7 ayda hamile kaldım aslında hiç takmamak gerek ben ne zamanki en son çare gider tüp bebek yaptırırım dedim rahatladım o zaman oldu neden olmuyor diye düşünmeyin işte o zaman olmuyor hamile kalamayanlara tavsiyemdir

irmegancım nasılsın tatlım ne durumdasın adet gününe az kaldı

pek iyi değilim aslında pzt günü ablam merdivenden düştü ve sol ayak bileğini parçaladı dün gün boyu hastanedeydik ve moral olarak sıfırında altındaydım bir sürü ağladımm ameliyat olacak yarın yada cuma günü baya bi canımız sıkıldı... ayağını alçıya aldılar tabi kaldırdım indirdim derken bebek varsa da tutunamaz diye düşünüyorum.. bugün 22. gün bakalım hayırlısı artık kuzum herşey allahtan ne diyeyimm... test felan yapasımda gelmiyo hiç açıkcası...
bu arada baya bi bulantın varmış canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun ama ufağın için dayanıcaksın mecburen...

Bende bugün 15 hafta oldum..sat kaç senin benim 1 şubat..zaten cizelgrmde var tam 15 oldum bugün...benim bulantim vs olmadı hiç 5 Haftamda düşük riskin vardı12 haftama kadar yattım tam atlattım derken pazartesi kahve yoğun akinti geldi dr gittim eski kanama dedi yine yatıyorum 24 de gidicemde bidaha..perşembe 16+1 de pazartesi
Cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş bacakları kapalı dedi dr... Sen ogrenebildinmi cinsiyeti. Sende benim gibi urasmissin ben 6 ay ilaç tedavisi 6. Ayda kimyasal gebelik düşük şubatta aşılama 14 subat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…