- Konu Sahibi pembemasal
-
merhaba hanımlar şuan itibariyle mayıs umutlu olarak aranıza katılıyorum
beklenmeyen bat 22 mayıs
2.cocugum olcak
merhaba hanımlar şuan itibariyle mayıs umutlu olarak aranıza katılıyorum
beklenmeyen bat 22 mayıs
2.cocugum olcak
Kızlar merhaba , bende geçen ay denedim fakat olmadı . Bu ay şansımı deneyeeğim şu an reglimin 4.günündeyim erken regl oldum normalde her ayın 28 inde olurdum fakat sanırım cok strese soktum kendimi erkenden oldum normal siklusa 28 gün eğer 28 gün sonra BaT olacak varsayarsak benim reglim mayısın 22 sine geliyor anlayamadım gitti benide 22 mayıs olarak listeye ekleyinnn
merhaba kızlar benim bat 30 nisan ama nedense bu aydan da umudum yok kısmet bakalım..benide eklerseniz sevinirim..
Kizlar merhaba ben henuz umudunu yitirmeyen fakat bilincli olarak ilerleyen. Anne adayiyim. Kizlar benim bat 1 mayis listede adimi gormek istedim nedense umarim. Mayis mujde ayi olur benim icin. Birde bisey sorucam bu nicklerimizin altinda papatya niluifer falan yaziyo o nedir:)
listeye beni de ekleyebilirsiniz bat 24 mayıs inşallah bu ay bebek haberi alırım Rabbim hepişmizin gönlündeki hayırlı kılsın
benimde 10 mayıs (BAT) inşallah hayırlı haberler alırız aslında ben haziranda niyetliydim ama dayanamadım galiba bir bebişimin olmasını çok istiyorummmm
merhaba kizlar bende 30 nisani bekliyorum adet olursam yeni bati veirirm in hic olmam ya
günaydın hayırlı pazarlar
aaa neden burda hiç sohbet muhabbet yok yahu
azcık canlanalım bebek istiyoruz biz bebekkkk
canlılık gelsin topiğimize
gelsin valla kuzum ya...
senin bat ne zamandı?
ahhh benimkine daha çokkk 22 mayıs
senin ne zmana olmasını istemedigimiz bat ?
benim 6 mayıs , büyük bir heyecanla bekliyorum valla hatta şimdi şeytan dürtüyor git kan testi yaptır diye
ne yapsam ki ?
Kızlar buraya böyle birşey yazacağım hayatta aklıma gelmazdi çünkü testte silik bile olsa pozitif olduğunu okumuştum,bu sabah testi yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı.Ben ovulasyon günümü kaçırdım diye üzülmüştüm hatta burdan arkadaşlar,sen yine de dene dediler,denemeye çalıştık onuda şöyle açıklayayım eşim çoookkk uzun zamandır tutmaya alıştığı için biraz zorlandı.Sabah sabah bu silik çizgide neyi gösteriyor anlamadım,ilaç filanda kullanmıyorum.Ne dersiniz umut üretmeli miyim?
inşaallah canımmmm hayırlısı diyelim... seni umutlandırmak istemem ama olmasa silik dahi çıkmaz diye düşünüyorum. yalnızca bebiş küçüktür geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkmış olabilir. ama günün geçmişmiydi canım.
bekle yaaa şurda kaç gün kalmış zaten
benim bu sefer 3 gün gecikti heveslenmiştim test yaptım negatif arkasından kırmızılar
peki sende belirti varmı ?
Canım hatılıyor musun,sana söylemiştim ya ovulasyon günüm geçti diye,sen de denemelisin demiştim.2 kez denememiz oldu.Yani bebeğim varsa senin cesaretlendirmen sebebiyle olacak.Günüme daha 3 gün var.Eşime sabah söyledim olmaz öyle şey bana bilimsel kanıtlarla gel diyor :)
tatlımm eskiden ovulasyon gününümü ayarlarlarmış .... bence daha 3 gün varsa yarın tekrar idrar tahliilini tekrar yaparsın yine silik çizgi çıkarsa direk kan tahlili yaptır derim ... ama sabırlıyım beklerim dersen regli gününe kadar bekle. ama dediğim gibi yarında silik çizgi olursa inşaallah hamilesindir canımmm ya bak heyecanlandım şimdi...
Canımsın ya,çok teşekkür ederim yardımların için.Nöbetçi eczane yürüme mesafesinde,gidip birkaç test yapayım,sabahları kontrol edeyim.
tamam canım yarın güzel haberler verirsin inşaallah bebiş yoldadır...
Senin bat ne zaman,inşallah çift çizgileri hepberaber paylaşırız burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?