- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.001
ayy canım gerçekten mi....ben de netten baktım olabiliyormuş ama zayıf bi ihtimal...İnsan umutlaıyor engel olamıyo işte...
Benim bundan 2 ay önce kırmızıyı görmeyim die gnlerde dua ettim. Evet kırmızı gelmedi test yaptım pozitifte degil sıkıntıdan strestten yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş... Şimdi kanamam gelmesin demiyorum hayırlısı olsun diyorum... Sizde öle diyin kızlar O zamanla çok sıkıntı yaşadım nerdeyse 2 ay hastalanmadım ve bu seferde nolur kırmızı gelsin die dua ettim... Allahım hepimize sağlıkla güzel bebişler versin:)
tatlım sen sıkma canını o dusen bebek falan deıl bebek ole beyaz dusmez ve ıdrarrın ıcındede dusmez sole anlat
ayım eger dusuk yapıor olsaydın asla kaçınılmaz olan ıkı sey vardır 1.dogum sancısı gıbı sancı agrı 2 kanama bebekelr kanamayla duser ve sıyaha yakın renkte kan pıhtısı seklınde ve mutlaka kanaman olur.hıc korkmaaa mukus sıvısı olabılır
[QUOTE=hayalimsin1;24568229]ECELI54 yavrum... nasilsin???seni kac gundur goremiyordum.gelisme varmi ??
ne kadar güzel benim annem arnavut asıllı dedemin anne tarafı kosova priştina , baba tarafıda arnavutluktan hala oradan misafirlerimiz gelir, dil yavaş yavaş unutuluyor büyükler biliyor sadece onlarıda kaybettikçe dilimizi kaybedeyoruz ne yazıkki annemler çok az biliyorlar oda uzun cümleler değil kelime kelime işte, adetlerimizi annemlerin dönemindekiler devam ettiriyorlardı ama bizim nesil uzaklaştı herseyden , ama düğün derneklerde şalvarlarımız hala meşhurdur kına gecelerimizde adetleri yapıyoruz seviyoruz kanımızda var illaki , baba tarafımda sırbistan karadağlı , akova (biyole polye) tutin kasabasından...baba tarafımda boşnakça konuşuluyor , çünkü türkiyeye göç ettiklerine sırf boşnak köyü oluşturmuşlar hepi bir yere toplanmış bir dağ köyüne o yüzden çok uzun seneler türkçeye alışamamışlar , babam okula giderken çok zorlanmış hatta türkçe bilmiyorduk doğru düzgün yarı boşnakça yarı türkçe karıştırıyorduk der hep , şuan ki gayesi bize öğretmek anlayabiliyorum ama çat pat ama ifade edemiyorum kendimi ,,,,babamla abim haziran ayında saraybosna ziyareti yapacaklar bende çok istiyorum oraları görmek hatta kalabilme imkanım olsaydıda bir süre kalıp dil öğrenebilsem ama sanırım uzun vadede mümkün olmayacak küçük turlar dışında ...
kizlar KIRMIZI KARTI yedim hemde bat tarihinden 1 gun once yedim ,,moralim alt ust ,bu aydan cok umitliydim,,yine olmadi,,,neyse adetin 3 gunu klomene baslicam ilkkez.ins faydasini gorurum......
hanimlar....benim adet simdi niye kendini sasirip bir gun erken geldi hic huyu degildi hihihi simdi ben siklus uzunlugumu 28 gun mu hesaplicam eskisi gibi 27 mi kafam karisti
yeni bat 10 haziran yada 9 haziran mi acaba
ben hala adet olmadııııııım...bana yardım edecek yokmuuuu.....geçen çarşamba beta hcg 0 çıktı bat:10 mayıs olmalıydı 3 gün geçti yani 9 mayısta baktırdım olsaydı beta hcg testim 5 ten fazla olmalıydı değilmi(((
ay canım haklısın.her zaman hayırlısını isterim.yine de bazen boş bulunup söylenmicek laflar ediyorumAllah herşeyin hayırlısını versin.herşeyden önce sağlık,iman ve huzur versin.
bizdeeeeeeeeeee mayısa saklıyoruz umutlarımızı haziran evlilik yıldönümümüz allahım en güzel hediye olan bebiş müjdesini vermemi nasip eylesin ne olur bu msj okuyan herkes amin desin lütfen
ben hala adet olmadııııııım...bana yardım edecek yokmuuuu.....geçen çarşamba beta hcg 0 çıktı bat:10 mayıs olmalıydı 3 gün geçti yani 9 mayısta baktırdım olsaydı beta hcg testim 5 ten fazla olmalıydı değilmi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?