Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ay canım haklısın.her zaman hayırlısını isterim.yine de bazen boş bulunup söylenmicek laflar ediyorumAllah herşeyin hayırlısını versin.herşeyden önce sağlık,iman ve huzur versin.

bizdeeeeeeeeeee mayısa saklıyoruz umutlarımızı haziran evlilik yıldönümümüz allahım en güzel hediye olan bebiş müjdesini vermemi nasip eylesin ne olur bu msj okuyan herkes amin desin lütfen

arkadaşlar çarşamba baktırdığımda beta hcg negatifti ama hala adet olmadım aslında hamile olmadığımıda kabullendim ve akşama sabaha bekliyorum ama gelmiyor testte negatif o yüzden ümütlenemiyorumda olsamda kurtulsam...yada bir mucize olsa...

karnımda çok şiddetli sancı var.sanırım adet olmak üzereyim.

''Allah'ım ya gönlümdekileri hakkımda hayırlı eyle,ya da hakkımda haıyrlı olana gönlümü razı eyle.''(Hz. Ali)

[QUOTE=hayalimsin1;24568229]ECELI54 yavrum... nasilsin???seni kac gundur goremiyordum.gelisme varmi ??[/QUOTE]

Var bıtanem olmaz olur helbet var...çalısmalara son surrat hızla basladım ılaclarımı alıyorum dostınex edevam yanındada folıkasıt verdı ruyasınıda gormustum ne bıleyım sankı bu ay bısıler olacak gıbı ınsallah ınanıyorum canımcım seneyede bızım anneler gunumuz kutlanacak

Kız cadı bu kacıncı tecrubenın yaş gunu hııı masallah yasadıklarımız bızlerı doktor yaptı

[QUOTE=hayalimsin1;24568229]ECELI54 yavrum... nasilsin???seni kac gundur goremiyordum.gelisme varmi ??

Var bıtanem olmaz olur helbet var...çalısmalara son surrat hızla basladım ılaclarımı alıyorum dostınex edevam yanındada folıkasıt verdı ruyasınıda gormustum ne bıleyım sankı bu ay bısıler olacak gıbı ınsallah ınanıyorum canımcım seneyede bızım anneler gunumuz kutlanacak [/QUOTE]

ooooo ohhh hizli ilerliyorsun masallah...hersey tamam ,,gel bebis ,,ins cnm ins

kizlar KIRMIZI KARTI yedim hemde bat tarihinden 1 gun once yedim ,,moralim alt ust ,bu aydan cok umitliydim,,yine olmadi,,,neyse adetin 3 gunu klomene baslicam ilkkez.ins faydasini gorurum......

hanimlar....benim adet simdi niye kendini sasirip bir gun erken geldi hic huyu degildi hihihi simdi ben siklus uzunlugumu 28 gun mu hesaplicam eskisi gibi 27 mi kafam karisti

yeni bat 10 haziran yada 9 haziran mi acaba

ne guzel bı de hala gıyıooruz o salvarlardan ınsallah sen bı bı gun geırsın buralara canım

ben hala adet olmadııııııım...bana yardım edecek yokmuuuu.....geçen çarşamba beta hcg 0 çıktı bat:10 mayıs olmalıydı 3 gün geçti yani 9 mayısta baktırdım olsaydı beta hcg testim 5 ten fazla olmalıydı değilmi (((

Benim de bat 13 mayıstı ama boş geçti=) bikaç güne gelir diye düşünüyorum sanırım umutlar hazirana...

canım yumurtlama günlerini ve bat ı son üç aylık döngüye göre hesaplıyoruz.orda ne çıkarsa odur.benim bildiğim kadarıyla 1-2 günün çok önemi yok.inşallah önümüzdeki ay herşey gönlünce olur.

canım yaaa yarına kadar adet görmezsen bir daha kan testi yaptır.inşallah pozitif çıkar

bizdeeeeeeeeeee mayısa saklıyoruz umutlarımızı haziran evlilik yıldönümümüz allahım en güzel hediye olan bebiş müjdesini vermemi nasip eylesin ne olur bu msj okuyan herkes amin desin lütfen

Canım haziran bizimde evlilik yıldönümümz bu ay için inşallah hamileyimdir ama olmassa haziranda kocalarımıza güzel bir süpriz verebiliriz.... Neden olmasın yürekten istedikten sonra:)

canım bende aynı durumdayım betahcg 0,13 çıktı negatif dediler bat tarihim 12 mayıstı .eşim dediki aslında betahcg adet tarihi geçmeden alınmamalıdır. yanıltıcı olabilir dedi.bakalım bekleyelim belki bahar ayından dolayıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…