Tamam canım yazıyorum:))Bat 9 Nisan kızlar
Canım valla bende ilk defa deniyorm araştırdım baya bu kür üzerine hamile kalanları var aslında kür demeyelim bi tür macun eşlerde kullanabiliyor. Zaten çörekotunun herşeye faydası var herhangi bir zararı yok bu macunuda yumurta tembelliği olan kadınlar yada yumurtası buyumeyen veya yumurtası buyuyupte catlamayan hormon bozukluğu olan insülin direnci olanların kullanabileceği bir macun bu saydıklarım bir kaçı sadece çok faydası var Yani sindirim sistemini düzenli şekeri düşürüyor dinç tutuyor polikistik over hastaları bu macunu kullanıp hamile kalanlar bile varMerhaba canim bu çörek otunu ilk defa duydum ise yariyormu hamilelikle ne alakası var yani hamile kalmayi kolaylastiriyormu?
Kaç tane var canım 12 günden sonra başlanıyor diye biliyorum genelde 15 gün kesin yumurta günü oluyor bu arada bendede yumurta tembeligi var çörek otu bende mi kullansamKızlar ovulasyon testi kullanan var mi bende aldım ama ne zaman kullanmaya baslicagimi bilmiyorm adetimden bu yana 11. Gunumdeyim başlamalı miyim
Ilk kez deniyceksen adet biter bitmez basla canim. Nezaman olacagi belli olmaz. Sonraki aylarda ona gore yumurtlama gunune birkac gun kala baslayabilirsin.Kızlar ovulasyon testi kullanan var mi bende aldım ama ne zaman kullanmaya baslicagimi bilmiyorm adetimden bu yana 11. Gunumdeyim başlamalı miyim
Valla herhangi bir zararı yok denemekten birşey kaybetmeyiz yararı oluyo zararı olmuyoKaç tane var canım 12 günden sonra başlanıyor diye biliyorum genelde 15 gün kesin yumurta günü oluyor bu arada bendede yumurta tembeligi var çörek otu bende mi kullansam
Anladım canım o zaman bugünden basliyim benIlk kez deniyceksen adet biter bitmez basla canim. Nezaman olacagi belli olmaz. Sonraki aylarda ona gore yumurtlama gunune birkac gun kala baslayabilirsin.
Peki nasil macun yapiliyo sadece cörek otunumu tüketiyoruz sen kullaniyormusun bendemi yapsam yaa bilemedim simdiCanım valla bende ilk defa deniyorm araştırdım baya bu kür üzerine hamile kalanları var aslında kür demeyelim bi tür macun eşlerde kullanabiliyor. Zaten çörekotunun herşeye faydası var herhangi bir zararı yok bu macunuda yumurta tembelliği olan kadınlar yada yumurtası buyumeyen veya yumurtası buyuyupte catlamayan hormon bozukluğu olan insülin direnci olanların kullanabileceği bir macun bu saydıklarım bir kaçı sadece çok faydası var Yani sindirim sistemini düzenli şekeri düşürüyor dinç tutuyor polikistik over hastaları bu macunu kullanıp hamile kalanlar bile var
Tarçın bal çörekotu macunundan mı bahsediyorsunuz canım?Peki nasil macun yapiliyo sadece cörek otunumu tüketiyoruz sen kullaniyormusun bendemi yapsam yaa bilemedim simdi
Canım 12 silme tatlı kaşığı çörek otuPeki nasil macun yapiliyo sadece cörek otunumu tüketiyoruz sen kullaniyormusun bendemi yapsam yaa bilemedim simdi
Hoşgeldin canım bat ne zamanBende varm kzlar bu ay olmadı nisan ayı umudum
Bat 10 cnm hosbldk kzlar merym suresine baslcm bn szlrde bslckmsnzHoşgeldin canım bat ne zaman
Evet aynen bende baslicam 41 tane okunuyordu değil mi canmBat 10 cnm hosbldk kzlar merym suresine baslcm bn szlrde bslckmsnz
Canm hergun. Birtane okucaksn 41 gun surcek cnm hic brakma daha 2 saat once topikteki arkdas soledi o da kalms her gece okumus 7. Gunde ogrenms hamile oldgnu ins bizmkide kabul olurEvet aynen bende baslicam 41 tane okunuyordu değil mi canm
Ay insaALLAH o zaman yarın başlayalım okumayaCanm hergun. Birtane okucaksn 41 gun surcek cnm hic brakma daha 2 saat once topikteki arkdas soledi o da kalms her gece okumus 7. Gunde ogrenms hamile oldgnu ins bizmkide kabul olur
Canm ben suan adetim carsmba gunu bitck persembeyi cumaya baglayan gece okucm zaten ole diyorlar canm o gece okumaya baslayn snra devm edersin hergun okursun :)Ay insaALLAH o zaman yarın başlayalım okumaya
Öyle yapayım mi bende adetim biteli 11 gun oldu benimCanm ben suan adetim carsmba gunu bitck persembeyi cumaya baglayan gece okucm zaten ole diyorlar canm o gece okumaya baslayn snra devm edersin hergun okursun :)