- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 34
Hormonlar adetken bakiliyormus galiba sadece kontrol amacli gidecegim ins biseyim yoktur kist miyom falan filan isteHormonları falan mı bakcan??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonlar adetken bakiliyormus galiba sadece kontrol amacli gidecegim ins biseyim yoktur kist miyom falan filan isteHormonları falan mı bakcan??
İnşallah canım git göster bak tabi ben baktım yumurta tembeligi var sadeceHormonlar adetken bakiliyormus galiba sadece kontrol amacli gidecegim ins biseyim yoktur kist miyom falan filan iste
Canim ne zaman yapiliyor hormon testi adetliyken diye duydum banim adetim bugun bitti yani onu kacirdim ptesi bi kontrol amacli gideyim diyorum ins bisey yokturHormon testi de yapmak istiyorum bakalım bu ayda olmazsa hormon testi yaparım
Ben bi kere gittim doktor bakti hic bisey yok dedi oyle biseg olsa soylerdi demi ne bileyim doktoroda guvenemiyorum nedense baska bir doktora bidaha gideyimİnşallah canım git göster bak tabi ben baktım yumurta tembeligi var sadece
Canım olsa söyler tabi benimde Altan muayene etti rahim temiz birşey yok dedi yumurtaya baktı o tembel çıktı:)Ben bi kere gittim doktor bakti hic bisey yok dedi oyle biseg olsa soylerdi demi ne bileyim doktoroda guvenemiyorum nedense baska bir doktora bidaha gideyim
Aynen adetin 2 . Veya 3 günü gidiliyor ben de bu ay olmazsa önümüzdeki ay öyle yapcam 3 günü gidicemCanim ne zaman yapiliyor hormon testi adetliyken diye duydum banim adetim bugun bitti yani onu kacirdim ptesi bi kontrol amacli gideyim diyorum ins bisey yoktur
Ne zaman gitmistin kontrole ben adetim bittiginin ertesi gunu gitmistim doktora o zaman alttan muayene etti rahim temiz dedi gayet sagliklisin dedi yumurtayla ilgili bisey demediCanım olsa söyler tabi benimde Altan muayene etti rahim temiz birşey yok dedi yumurtaya baktı o tembel çıktı:)
Aynen adet bitiminde gittim baktı oldu 3 ay canmNe zaman gitmistin kontrole ben adetim bittiginin ertesi gunu gitmistim doktora o zaman alttan muayene etti rahim temiz dedi gayet sagliklisin dedi yumurtayla ilgili bisey demedi
Yok canım Altan muyane edicem zaten gide bilirsin pazartesiBende ptesi gitsem gec olmaz demi canim bugun bitti adetim
Ben maksimum 28 günde bir oluyorum aslında çok takmıyorum kafama bazı aylarda tam degerlendiremedik o amaçla olunca olmuyor yaaBat günün 2 Nisan mi ? Takvim sayfayı yükle orda bak istersen doğru gösteriyor günleri eğer günü gününde oluyorsan
Anladım canım kaç gün sürüyor seninnBen maksimum 28 günde bir oluyorum aslında çok takmıyorum kafama bazı aylarda tam degerlendiremedik o amaçla olunca olmuyor yaa
Valla önce 5 6 falan oluyordum bu ara tuhaflasti karın ağrım dayanılmaz olunca iki parol içiyorum 3 günde bitiyor 5 güne kadar ışte leke tarzindaAnladım canım kaç gün sürüyor seninn
Merhaba canım hosgeldinMerhaba arkadaslar bende sizinle birlikte bekleyebilirmiyim?
Hoşbuldum canimmMerhaba canım hosgeldin
Tabi canım :)Merhaba arkadaslar bende sizinle birlikte bekleyebilirmiyim?
Anladım canım 22. Veya 23 tam yumurtlama günün öncesinden başla Br hafta önce inşallah güzel haberler verirsin ay sonuna kadar devam et 2 gün arayla bazen yumurta geç de çatlıyor anlayamıyoruzValla önce 5 6 falan oluyordum bu ara tuhaflasti karın ağrım dayanılmaz olunca iki parol içiyorum 3 günde bitiyor 5 güne kadar ışte leke tarzinda