umutlarım yeşerdiiiii

B

bayan stres

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi bayan stres
arkadaşlarrr yaklaşık bir buçuk aydır 2.tüp bebek tedavisini sürdürüyorum. bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. tam 41 tane yumurtam alındı. çok umutluyum . eşimdende çok sağlıklı bol sayıda hareketli spermler elde edildi. 1. denememde tanışmıştım sizinle ama o zaman stres yapmaktan başka hiçbişey yapamadım. sizin sayenizde artık bilinçli ve stresten uzak bi süreç geçiriyorum ve bunun sonucunda herşey daha da yolunda gidiyo. umutlarım yeşerdii. mutluyum. ve bu sefer inanıyorum. herşey çok güzel olucak. allah herkese yardımcı olsun. :teytey::teytey::teytey:

allah gönlüne göre versin canım inşallah kavuşursun bebişlerine

Maşallah nasıl yumurtlamışsın öyle yaa allah sevincini daim etsin.

inşallah güzel haberlerle dönersin bize canım allah yardımcın olsun

Canim Allah Yardimcin Olsun.rabbim Gönlüne Göre Versin Emeklerini Boş çikarmasin Inşallah.allaha Emanet Ol.

Allah gönlüne göre versin canım
güzel haberlerini duymak dileğiyle...

kızlar ben de bu ay 1 aşılamaya başlıcam inşallah hayırlısı olur

Allahım hepimizin ellerini boş çevirmesin

tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah herşey istediğin gibi olur bu sefer bebişine kavuşursun... nerde tedavi görüyorsun?ilk denemende kaç tane yumurtan olmuştu bende ikinciyi denemek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum benim yumurtam çok az oluyo..iğneler fayda etmedi kaç gün iğne kullandın çok soru sormamışımdır umarım...

masallah canım allah tamamına erdısın hepımızın dualarını kabul etsın ellerımızı bos cevırmesın sonuctan bızı haberdar et sende bıze dua et

allah hayirli etsin
kiz sen ne cok yumurtladin öyle ben 25 tane yumurtlamistimda doktorlarin agzi bir karis gezdiler masallah sen benim rekorumu kirdin

canım benim rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla bebeğini gucağına almayı nasip etsin

maşallah ne çok yumurtan olmuş inşallah bebeğine kavuşursun bende bugün tedaviye başladım inşallah darısı benim başıma benimde yumurta sayısı çok olur.

hayırlı haberler ver inş hadi bakalım bekliyoruza.s.

:1shok: 41 tane yumurta ha ozaman 41 kere maşallah sana allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…