umutlarım yeşerdiiiii

tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah herşey istediğin gibi olur bu sefer bebişine kavuşursun... nerde tedavi görüyorsun?ilk denemende kaç tane yumurtan olmuştu bende ikinciyi denemek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum benim yumurtam çok az oluyo..iğneler fayda etmedi kaç gün iğne kullandın çok soru sormamışımdır umarım...

TEŞEKKÜR EDERİM . HAYIR TABİKİ ÇOK SORU SORMADIN. BEN ANKAR TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUM. İLKİNDE 21 TOPLANMOŞTI. 13Ü OLGUNDU. BUNUNDA 8İ DÖLLENMİŞTİ. BU SEFER 41 YUMURTANIN 22Sİ OLGUNMUŞ. BUNLARIN 10U DONDURULDU. 10U ÜÇ GÜNDÜR GELİŞİMİNE DEVAM EDİYOMUŞ. BUGÜN DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM. 5.GÜN TRANSFER YAPILACAK. BÖYLECE TUTUNMA SANŞI BİRAZ DAHA ARTIYOMUŞ.. Bİ AY LUCRİN 10GÜN KADARDA PROGESTAN KULLAndım. BENCE CESARETİNİ KIRMA. SONUNA KADAR GİT. BİZ KARALIYIZ NE OLURSA OLSUN DEVAM EDİCEZ. CÜNKÜ SAĞLIKLI Bİ BEBEK İÇİN BİR SPERM VE BİR YUMURTA YETİYO. BUNLAR OLDUĞU SÜRECE DEVAM EDİCEZ. BENCE SENDE ÖYLE YAP. HİÇ VAZGEÇME. İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUMMM...

masallah canım allah tamamına erdısın hepımızın dualarını kabul etsın ellerımızı bos cevırmesın sonuctan bızı haberdar et sende bıze dua et

AMİNNNNN. HER DUAMDA KENDİMLE BİRLKTE BÜTÜN İSTEYENLERE DE DUA EDİYORUM. İNŞALLAH KABUL OLUR. BEN BU TEDAVİME BAŞLAMADAN KURAN OKUMAYI ÖĞRENDİM. ŞİMDİ HERGÜN OKUYORUM. ALLAHTAN BAŞKA KİMSEMİZ YOK. KURAN OKUYUP NAMAZ KILIP DUA EDİYORUM. HEM BU SEKİLDE STRESTENDE UZAK DURUYORUM. TAVSİYE EDERİM.

allah hayirli etsin
kiz sen ne cok yumurtladin öyle ben 25 tane yumurtlamistimda doktorlarin agzi bir karis gezdiler masallah sen benim rekorumu kirdin

EVET BENİM DOTORLARIMDA ŞAŞIRDI. AMA 41İN 22Sİ OLGUNMUŞ AMA 20Sİ DÖLLENMİŞ. DARISI SİZLERE İNŞALLAH

maşallah ne çok yumurtan olmuş inşallah bebeğine kavuşursun bende bugün tedaviye başladım inşallah darısı benim başıma benimde yumurta sayısı çok olur.

İNŞALLAH SONUÇLARIMIZ İYİ OLUR. 81 YUMURTASI OLUP 3 TRANSFER YAPIP GEBE OLMAYAN BİRİ ARKADAŞIMIZ VARDI. ÖNEMLİ OLAN SONUÇ. ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE

arkadaşlarrr yaklaşık bir buçuk aydır 2.tüp bebek tedavisini sürdürüyorum. bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. tam 41 tane yumurtam alındı. çok umutluyum . eşimdende çok sağlıklı bol sayıda hareketli spermler elde edildi. 1. denememde tanışmıştım sizinle ama o zaman stres yapmaktan başka hiçbişey yapamadım. sizin sayenizde artık bilinçli ve stresten uzak bi süreç geçiriyorum ve bunun sonucunda herşey daha da yolunda gidiyo. umutlarım yeşerdii. mutluyum. ve bu sefer inanıyorum. herşey çok güzel olucak. allah herkese yardımcı olsun. :teytey::teytey::teytey:

Insallah Arkadasim allah sana ve hepimize gönlümüzce versin,

yalniz sana bi sorum olacak 41 tane yumurta alindi diyorsun, bu sayi benim bugüne kadar duydugum en yüksek sayi. masallah. sen hangi ilaci kullandin. cok merak ettim. ve senin gittigin merkez ve doktorun adini rica edebilirmiyim. allah sana ve esine hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Kusura Bakma iyice okumamisim yazdiklarini sen zaten cevabimi vermissin.cok tesekkür ederim.

[QUOTE=bayan stres;1293459]arkadaşlarrr yaklaşık bir buçuk aydır 2.tüp bebek tedavisini sürdürüyorum. bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. tam 41 tane yumurtam alındı. çok umutluyum . eşimdende çok sağlıklı bol sayıda hareketli spermler elde edildi. 1. denememde tanışmıştım sizinle ama o zaman stres yapmaktan başka hiçbişey yapamadım. sizin sayenizde artık bilinçli ve stresten uzak bi süreç geçiriyorum ve bunun sonucunda herşey daha da yolunda gidiyo. umutlarım yeşerdii. mutluyum. ve bu sefer inanıyorum. herşey çok güzel olucak. allah herkese yardımcı olsun. :teytey::teytey::teytey:[/QUOTE]

inşallah hadi hayırlısı

kolay gelsin ama çok yumurtan var maşallah. benden sadece 8 tane çıktı.

ben de denedim olmadı.2. deneme ne zaman yapılmalı acaba
:emir_bebek:tatlicadiarzu

JUNK FOOD NIGHT inşallah birgün benim d olur benim hiç umudum kalmamıştı

ben de denedim olmadı.2. deneme ne zaman yapılmalı acaba
:emir_bebek:tatlicadiarzu

biz 2 ay aradan sonra başladık. en az 2ay ara vermek gerekiyomuş. biz zaten 1i denemenin ardından 10 gün sonra doktoruma gittik. bize ilaç listemizi yaptı. muayene etti. ve adet sonrasında doğum kontrol hapıyla tedaviye başlattı. allah emretmişse elbet bizimde birgün bebeğimiz olucak .

massallah canim ne yumurta olmus insallah ilkinde tutar..bende 4 tane var dedi dr. narkozla alirken 1 tane si iyiydi oda döllendi bu sabah transferim vardi her sey iyi gecdi allahim cümlemizin kucagini doldursunnnnn aminnnnnnnnnnnn

X