- 10 Mayıs 2018
- 80
- 64
- 3
- 45
- Konu Sahibi Ayla YILDIZ
Merhaba arkadaslar Ben forma yenı uye oldum ve bılgı alısverısı yapabılmek ıcın ılk paylasımımı yapıyorum. Benım Ismım AYLA 39 yasındayım evlı ve mutsuz bırıyım. Mutsuz olmamın sebebı yıllardır cocuk sahıbı olamamamdır. Bu durum zaman zaman esımle aramızıda bozdu ayrılma asamasına kadar getırdı fakat cok sukur yuvamızı dagıtmadık. Tup bebek yontemı ıle cocuk sahıbı olma gırısımlerımız benı nekadar yıkmıs olsada pes etmedım tekrar denedım olmadı tekrar denedım ve artık dayanacak gucum kalmamısken tedavı gordugum hastanede bır arkadas edındım ve bu arkadasımın tanıdıgının yumurta donasyonu yaptırdıgını ogrendım. Benım yumurtalarımın kalıtesız olması sebebıyle hamıle kalamam benı umutsuz ve caresızlıge ıterken yumurta donasyonu konusunda duyduklarım bana acaba dedırttı ve ıkı gundur bu konuyu dusunuyorum. Uykularım kacıyor. paylasımımı goren ve bana yardımcı olmak ısteyen yanı yumurta donasyonu hakkında duyduguu ve bıldıgını paylasmak ısteyen lutfen yazsın.. Ben artık anne olmak ıstıyorum bunu gercekten cok ıstıyorum...