• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UMUTLARIM BITTIMI YENIMI BASLIYOR...

Ayla YILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
80
64
3
45
Merhaba arkadaslar Ben forma yenı uye oldum ve bılgı alısverısı yapabılmek ıcın ılk paylasımımı yapıyorum. Benım Ismım AYLA 39 yasındayım evlı ve mutsuz bırıyım. Mutsuz olmamın sebebı yıllardır cocuk sahıbı olamamamdır. Bu durum zaman zaman esımle aramızıda bozdu ayrılma asamasına kadar getırdı fakat cok sukur yuvamızı dagıtmadık. Tup bebek yontemı ıle cocuk sahıbı olma gırısımlerımız benı nekadar yıkmıs olsada pes etmedım tekrar denedım olmadı tekrar denedım ve artık dayanacak gucum kalmamısken tedavı gordugum hastanede bır arkadas edındım ve bu arkadasımın tanıdıgının yumurta donasyonu yaptırdıgını ogrendım. Benım yumurtalarımın kalıtesız olması sebebıyle hamıle kalamam benı umutsuz ve caresızlıge ıterken yumurta donasyonu konusunda duyduklarım bana acaba dedırttı ve ıkı gundur bu konuyu dusunuyorum. Uykularım kacıyor. paylasımımı goren ve bana yardımcı olmak ısteyen yanı yumurta donasyonu hakkında duyduguu ve bıldıgını paylasmak ısteyen lutfen yazsın.. Ben artık anne olmak ıstıyorum bunu gercekten cok ıstıyorum... :(

Sizi çok iyi anlıyorum , ben de 4 senedir uğraşıyorum bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum :( ileri de evlat edinmeyi düşünüyorum ama o bile bazen üzüyor beni.. Evlat edinmek, muhtaç bi yavruya kol kanat germek her yönüyle çok güzel ama hiç bi canlıyı rahimimde hissedemiyecek miyim acaba ya da emzimerme duygusunu tadamayacak mıyım vs diye düşünüp hüzünleniyorum ... Yine de donasyondansa evlat edinmek bana daha makul geliyor.

Bu tabiki sizin kararınız. Eğer etik olarak ve dini boyutuyla kafanıza yatıyorsa bu şekilde anne olan çok var hatta bununla ilgili bi topic bile var yukarıda orayı okuyun derim. Genelde Kıbrısa yaptırıyorlar bu işlemi. Ama öncesinde çok iyi düşünün derim. Bayanın birisi sonradan pişman olduğunu yazmıştı.

Hakkınızda hayırlısı olsun ...

Oncelıkle ılgınız ve paylasımlarınızla bana destek oldugunuz ıcın sızlere cok tesekkur ederım. Bende zaman zaman bu konuyu dusunuyorum.Esımlede tartısıyoruz aramızda nasıl olur nerde olur dıye hayal kuruyoruz ben esımden gızlı arastırmalarda yapıyorum. Ukraynadada yapılıyormus ve fıyatlar ve sundukları olanaklarda cok ıyı tabıkı bu konuyu esıme anlatıp onu ıknaa etmem gerekıyor. Bende kabul etmez korkusu ıle henuz soylemedım esıme kılınık bıle tespıtı yaptım sız ne dersınız arkadaslar bu konuyu nasıl daha duzgun anlata bılırım esıme kabul etmesı ıcın ? Inanın ben cok usandım artık ben her ne pahasına her ne olursa olsun bebeyımı kucagıma alıp onu koklayıp emzırmeyı ıstıyorum ve bunu ıcın her seyı yapmaya hazırım... Rabbıme sıgınıyorum ve yopumlarınızı beklıyorum arkadaslar...

merhaba benim karşı komşumun bir akrabası kıbrısta yaptırmış bu işlemi hatta ilk bebek düşmüş ikinciyi yaptırmışlar başka bir kadının yumrtasında dölleyip kadına yerleştiriliyomuş

Kızlar ılgınıze tesekkurler pekı bu sızce ulkemızde neden yaptırılmıyor dınen uygun olmaması sebebımı saglık konusunda uygun olmaması nedenımı pekı bu yerler yanı baskasının yumurtası ıle oluyor dıyorsunuz ya bu kısılerın ırsı yanı tasıyıcı bır hastalıgı varmı bu konular hakkında garantı verıyorlarmı ? Ayse hanım kuzenınız bu konu hakkında bısı soledımı aceba ?

BİZİM ÜLKEDE ETİK DEĞİL BİR ARKADAŞIM TÜP BEBEK YAPACAKTI EĞER CİNSİYETİ SİZ BELİRLEMEK İSTİYORSANIZ KIBRISA GİTMENİZ LAZIM DEMİŞ

kızkardeşide birkaçaysonra yapacak türkiyede hastaneler bukonuda aracılık yapıyorlar
Kızlar ılgınıze tesekkurler pekı bu sızce ulkemızde neden yaptırılmıyor dınen uygun olmaması sebebımı saglık konusunda uygun olmaması nedenımı pekı bu yerler yanı baskasının yumurtası ıle oluyor dıyorsunuz ya bu kısılerın ırsı yanı tasıyıcı bır hastalıgı varmı bu konular hakkında garantı verıyorlarmı ? Ayse hanım kuzenınız bu konu hakkında bısı soledımı aceba ?

Konuşmadık detaylı ama tr bazı hastaneler bukonuda size yardımcı olur

Cılebulbul tesekkurler.. Cınsıyet tamam anladım fakat bu tarz yerler nasıl hıjyenık mı yumurtaları alınan bayan salıklımı bu konu hakkında bır bılgın varmı aceba bu hastaneler bunun garantısını verebılıyormu ? Bırde senın arkadasın hıc bahsettımı aceba malıyetı ne oluyormus ? Bırde kac sefer gıttı yanı once gıdıp test falan mı yaptırdı yoksa nasıl hıc konustunuz mu ?

Anladım canım arkadasım.. ya bılmıyorum ne yapıcagımı ınanın kızlar oyle zor bır durum kı allah kımseyı cocuk ıle sınamasın bu bır sınama bence allahım bana dogru yolu gostersın dıye her gun dua edıyorum gunaha gırmekten cok korkuyorum. Ama evlat ozleı ılede yanıp tutusuyorum keske arkadasın da bu kanala uye olsada ondan daha net ogrenebılsek neyı nasıl yaptırmıs dıye yumurta donasyonu kıbrıs dısındada yaptırılıyormus mesela neden Ukraynada da varmıs bu ıslemı yaptıranlar benım gunum gecem artık arastırmakla gecıyor ne yapacagımı sasırmıs durumdayım....

kıbrıs yakın diye tercih etmiş olabilirler sizi çok iyi anlıyorum yaşım 28 bir kimaysal gebelik yaşadım mutlulugum 3 gün sürdü en azından kalabiliyorum diye kendimi teselli ediyorum dua edelim her kapının anahtarı gerçekten sizde bu kadar üzülmeyin en azından ölümcül bir hastalığınız yok sizden bir tane daha yok üzmeyin o tatlı güzel canınızı

Akadasım pekı senın durumun nasıl bırdaha denedın mı yasdıgın problemden sonra senın yasın genc daha bıtkısel ve ıgneleme yolunu denedın mı bılmıyorum allah senınde yardımcın olsun. Insallah allah butun dıleklerını yerıne getırır..

Akadasım pekı senın durumun nasıl bırdaha denedın mı yasdıgın problemden sonra senın yasın genc daha bıtkısel ve ıgneleme yolunu denedın mı bılmıyorum allah senınde yardımcın olsun. Insallah allah butun dıleklerını yerıne getırır..
benim tahlillerim temiz en son işte rahim filmi çektircem birde düşük yaptım ona bakılması lazımmış adetlerim çok düzenli sadece göbekte aşırı yağlanma var diyete başladım

Merhaba arkadasım. Dun msj cevap veremedım kusura bakma tahlıllerının temız cıkmsına cok sevındım dusuk yapma sebebın neydı doktorun bısı dedımı rahım fılmını ısteme sebebımı yoksa rahımden mı kaynaaklandı dusuk ?Dıyet e baslaman da cok guzel varmı bır gelısme pekı ? Bu arada mubarek aylara gırmemızın ılk gunu olarak ramazanını kutlar rabbımın sana ve cevrendekı herkeze yar ve yardımcı olmasını dılıyorum canım arkadasım dunku sohpetlerımız benı bır nebze rahatlattı bunun ıcınde sana cok tesekkur ederım..

Merhaba arkadasım. Dun msj cevap veremedım kusura bakma tahlıllerının temız cıkmsına cok sevındım dusuk yapma sebebın neydı doktorun bısı dedımı rahım fılmını ısteme sebebımı yoksa rahımden mı kaynaaklandı dusuk ?Dıyet e baslaman da cok guzel varmı bır gelısme pekı ? Bu arada mubarek aylara gırmemızın ılk gunu olarak ramazanını kutlar rabbımın sana ve cevrendekı herkeze yar ve yardımcı olmasını dılıyorum canım arkadasım dunku sohpetlerımız benı bır nebze rahatlattı bunun ıcınde sana cok tesekkur ederım..
inşallah bu mıbarek günlerin hürmetine peş peşe bebeklerin olsun böyle ayaklarına yapışsınlar dualrımdasın inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum , ben de 4 senedir uğraşıyorum bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum :KK43: ileri de evlat edinmeyi düşünüyorum ama o bile bazen üzüyor beni.. Evlat edinmek, muhtaç bi yavruya kol kanat germek her yönüyle çok güzel ama hiç bi canlıyı rahimimde hissedemiyecek miyim acaba ya da emzimerme duygusunu tadamayacak mıyım vs diye düşünüp hüzünleniyorum ... Yine de donasyondansa evlat edinmek bana daha makul geliyor.

Bu tabiki sizin kararınız. Eğer etik olarak ve dini boyutuyla kafanıza yatıyorsa bu şekilde anne olan çok var hatta bununla ilgili bi topic bile var yukarıda orayı okuyun derim. Genelde Kıbrısa yaptırıyorlar bu işlemi. Ama öncesinde çok iyi düşünün derim. Bayanın birisi sonradan pişman olduğunu yazmıştı.

Hakkınızda hayırlısı olsun ...
Merhaba arkadasım senın paylasımını yenı gordum pekı sen yumurta donasyonu hakkında ne dusunuyorsun yada sen neden bu yontemden faydalanmıyorsun ozel degılse paylasırsan sevınırım. Evlat edınmek cok guzel tabı ama senın de paylasımında okudugum kadarı ıle sende hepımızın arzuladıgı gıbı bebegını hıssetmek ve emzırmek duygularını yasamak ıstıyorsun senın yumurta donasyonu fıkrın nedır arkadasım ???

inşallah bu mıbarek günlerin hürmetine peş peşe bebeklerin olsun böyle ayaklarına yapışsınlar dualrımdasın inşallah
Merhaba canım arkadasım senle olan paylasımlarımızda bana yardımcı oldun tesekkur ederım sana fakat ben dunden berı ATILLA YUCEL beye ulasamıyor randevu alamıyorum arkadasım sen yanlıs anlamıs olabılırmısın ısım soyısım konusunda ?
Yada forum uyelerı arasında bana bu konuda yardımcı olabılecek arkadas varmı lutfen sızden rıca edıyorum..

Merhaba arkadasım senın paylasımını yenı gordum pekı sen yumurta donasyonu hakkında ne dusunuyorsun yada sen neden bu yontemden faydalanmıyorsun ozel degılse paylasırsan sevınırım. Evlat edınmek cok guzel tabı ama senın de paylasımında okudugum kadarı ıle sende hepımızın arzuladıgı gıbı bebegını hıssetmek ve emzırmek duygularını yasamak ıstıyorsun senın yumurta donasyonu fıkrın nedır arkadasım ???
Ben açıkçası etik olmadığını düşünüyorum ondan donasyona sıcak bakmıyorum. Bu uygulama yaygın hale gelse bilmeden kardeş kardeşle bile evlenebilir, siz doğuruyorsunuz ama genetik olarak sizin değil... Dini boyutuyla da eşinizin spermi başka kadının yumurtası olduğu için nikahsız oluşmuş bir çocuk gibi zina çocuğu gibi olacak vs... Dini inançlarım konusunda da hassasım.. Yani benden hiç yumurta çıkmayacak noktaya gelsem açıksası bu benim imtihanım der kabullenir ve evlat edinme seçeneğine yönelirim. Nolur kimse beni yanlış anlamasın herkesin düşüncesine inancına saygım var, bu da benim düşüncem...

Back