Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıl oldu canm istiyoruz çocuklarıma kardes istiyoruz ama olmadı canm gittinmi doktora hic
Evet eşimde gitti bi problem yok gerekli testleri yaptırdık hsg çekildim bu ay sen gittinmi cnm benim hiç yok daha 1 yıllık evliyim allah bağışlasın evlatlarını :) geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay kendi halimizdeyiz bi dahaki ay klomen yine

bu ay hasta olmadım kan testi yaptırdım 1,2 çıktı. gecikmenin 4 günü artık sizce ne olabilir kızlar bi yorum yapın lütfen hem bi şey yok hem de hasta olmadım hiç böyle gecikmezdi hiç bir zaman

bu ay hasta olmadım kan testi yaptırdım 1,2 çıktı. gecikmenin 4 günü artık sizce ne olabilir kızlar bi yorum yapın lütfen hem bi şey yok hem de hasta olmadım hiç böyle gecikmezdi hiç bir zaman
Varla yok arası,, kimyasal da olabilir,, henüz yeni de olabilir canım her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak lazım

Canm bende klomen kullandım ama cevap alamadım sonra hsg çekildim yapışık vardı şimdide klomen kullancam 5. Günü inşallah olur bebislerimiz

Varla yok arası,, kimyasal da olabilir,, henüz yeni de olabilir canım her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak lazım
ya diyorum ki arkadaşım kimyasalsa gelsin de bitsin bekleme çilem.yoksa ne diye böyle sürekli beklediğim için mi psikolojik gelmiyor acaba? ama olsa kesin kanda çıkmaz mıydı peki

ya diyorum ki arkadaşım kimyasalsa gelsin de bitsin bekleme çilem.yoksa ne diye böyle sürekli beklediğim için mi psikolojik gelmiyor acaba? ama olsa kesin kanda çıkmaz mıydı peki
kanda kesin gebelik 5 ila 8 arasıdır canım Bazen böyle oluyor burda bi kaç topikte de görmüştüm. İnşaallah yükselir

evet hep düzenlidir genellikle. geçen ayda ondan önceki ayda ayın 20 sinde oldum ama bu ay yok dün gidip kan testi de yaptırdım 1.2 çıktı
Benim de 2-3 ay önce 3 gün gecikmişti hayatımda ilk defa. Kan verdim negatif çıktı ve akşamına regl oldum. 1-2 gün daha bekle bence sonra bir daha test yap. Yine olmazsa doktora gidersin. Kan verdiğin yerle konuştun mu sonucunu? Ne dediler?

evet canım acil den yaptırmıştım oranın doktoru negatif ama bi 5 gün sonra tekrar gel yaptır dedi. özel hastane diye mi gene gel dedi anlamadım madem negatif niye çağırıon beni o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…