- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Birgaripask93
-
O kadar takılıyorsan bir gün dolu bir gün boş diye doktorların önerdiği yöntemi denesen daha rahat etmez misin? Ama dediğin gibi bu durum olayı bir görev haline getirebiliyor ve sadece bu stres bile belki olumsuz etkiliyor.Kizlar bide surekli yumurtlama catlamis gecmis bitmis olmasina ragmen. Bu gecede mi denesem bu gecedemi calissak diye diye adami kacircam.
Bikkinlik geliyo bi yerden sonra gorev gibi oluyo
Canım kan için erken değil mi ya? 5 Aralık daha var?Selam kizlar bende geldim.dun beta hcg degerim 1.2 yani negatif cikti.Aralik ayi banada ugur getirsin cumlemizede
Sen de kendine böyle şeyler bulup ilgini ona versen, ana gündemin biraz hafifler ve sakinlersin belki canım.Gerçekten çok güzel bir şey. En büyük yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır. Kolay gelsin canım
Pko yok ama düzensizim tatlım insallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz tatlimUmarım bir süre bat nedir bilmezsin
Düzensiz mi oluyor canım? Pko mu var diyeceğim ama onda sanırım 2 haftayı da veremiyor olman lazımdı. Umarım 2 hafta sonra güzel haberler alırsın canım
Dun beta hcg baktirdim 1.2 cikti canim negatif .adet olmayi bekliyorum .umut fakirin ekmegi aralik ayinin ortalarinda doldurum belki gobusumu :)Canım kan için erken değil mi ya? 5 Aralık daha var?
Sebep neKonu sahibinin hesabı kapanmış.
Bilemiyorum kendisi kapatmıştır belki. Zaten bebek işini erteleyeceğim demişti.Sebep ne
Nasıl kapanmış kapanmamış gözüküyor bendeBilemiyorum kendisi kapatmıştır belki. Zaten bebek işini erteleyeceğim demişti.
'Üzgün' yazıyor. O kapanmış demek olmuyor mu? Yanlış mı biliyorum kiNasıl kapanmış kapanmamış gözüküyor bende
Canım adet oldun mu?en erken bat benimdi arkadaşlar 3 aralık adet oldum mu olmadım mı bende anlayamadım daha sadece dün birkaç damla bugunde daha birsey yok test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Evt evt sen söyledikten sonra farkettim canım'Üzgün' yazıyor. O kapanmış demek olmuyor mu? Yanlış mı biliyorum ki
Kür mü uyguladnbenim de bat 12 aralık inşallah bu ay emeklerimizin karşılığını alırız
adet oldum arkadaşlarCanım adet oldun mu?
Olsun canım pes etmek yok bir sonraki ay olur inşallah.adet oldum arkadaşlar(
Günaydın güzel bayanlar anne olmak her kadının hakkidir inşallah birgün herkes tadacaktir bu güzel. Duyguyu gelin beraber bekleyelim bebislerimizi deneyimlerimizi paylasalim kısacası gelin destek olalım aralık batlarini hamile olarak atlatalim:)) BAT TARİHLERİ
B Birgaripask93 :21 aralik
p a t u l i :5aralik
Juventass :15aralik
@blondgunes :5aralik
@R4bi4 :5aralik
busesabanci :8 aralik
H Hhatmeh :3aralik
@ikimelekannesi06 :7aralik
@Smartanne ; 16 aralık
@Balamir91 :21 aralık
@Ahmetinselosu :25 aralik
@dennisgo :5aralik
@noniponi :19 aralık
@tugbahls :13aralik
canım benimki 10 aralıkmış 8 değil :)) mecbur 2 gün daha arttı :)19 aralik canim benimde
pardon yanlış kişiye yazmışım :)canım benimki 10 aralıkmış 8 değil :)) mecbur 2 gün daha arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?