- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
canım benim sağ ol bakıcam şimdi dr başka.. dediğin gibi bazı dr lar katı kurallara sahip burada bişi duyup soruyorum bana kızıyo sen misin dr ben mi diyo...ben hemen siniyorum tabi...
dr hem asabi hemde acımasız.. bana göre.. benim ssk yok ben bide özelde görüyorum tedavi...
allahım yaa.ne yapmalıyım başka bilmiyorum... bitkisel bişiler de yapsam bildiğin bişiler tavsiyen varmı?
Olmaz mı :))
Süt iç bol bol yumurtaları iyi geliştiriyo.Süt içemiyorsan yoğurt,yumurta tüket.Aynısını eşinde tüketebilir.
Adaçayını adetin 3.günüden sonra 12. güne kadar içiyorum ben.Sonra içme döllenme olursa düşüğe neden oluyormuş.
Bak başka balın içine çörek otu,susam,turp tohumu,ısırgan tohumu koy her gün bir tatlı kaşığı iyice çiğneyerek ye.
Eşin yakın zamanda ağır bir hastalık geçirdiyse,spermlerde etkilenmiş olabilir.Eğer yakın zamanda spermiyogramı yoksa yaptırın.
Ben çok dr. değiştirdim.Yine değiştircem mesela.Adam yaramı yakmadan smear yapmadı.Yapması gerekliymiş.Sorsam bana da bahaneler üretir,belki kızar.
Diremen deişcem dr.u
Adam yaranın yakılırsa rahim ağzında spermlerin geçişini kolaylaştıran sıvının zarar göreceğinden hiç bahsetmedi mesela.
Araştırdım şimdi il de başka bir. dr. buldum ona gitcem.
Zaten aşılama burda olmuyo ama olsun bu diğer tedavilerde önemli.Seçenek bulamadığımdan değişmemiştim.Şimdi 2 seçenek buldum.Biriyle görüştüm içime sindi.
Sende içine sinecek bul canım.Bu işlerde moral çok çok önemli.Bir de pozitif olabilmek.
Negatif dr.la pozitif olmanı beklemek hata olur.
İnşallah gönlüne göre bir dr.la gönlünden geçen bbeğe ulaşırsın bitanem..