umutlar tükenirse......

var bitanem var çok şükür...
o küçük ellerini açıp kardeş diliyor allahtan...
ben onu gördükçe ona kardeş verememenin acısıyla kavruluyorum...
o kardeş isteyene kadar benim ve eşimin böle bi isteğimiz yoktu ama şimdi ben yavruma kardeş veremiyorum...ve çok üzgünüm... nası anlatılmalı bilemiyorum.. onun yanında hep güler yüzle bakıyorum etrafa.. ama yavrum boş karnımı sevip bana kardeş gelecek dimi anne deyince çok fena oluyorum....bunun tarifi yok elifim....

En azından o duyguyu tattın canım.Belki rabbim o küçük yüreğin dualarını kabul eder....

Amman beee delilik dediğin şeye bak hepimiz deliyiz o zaman :))
Bende yaparım mutlaka test meraketme.Hemn böylesi daha garanti boşver yap tabi.

Tek sorun sendemi canım?Eşindede var mı?
Çok az bir şans verilmiş bence klomeni bırak aşılamaya geç.Madem öyle az şans.

Ee kaldıysan niye bu kadar olumsuzsun ya kızıyorum bakKötü Kazen

Şansın yüksek,çünkü daha önce hamilelik yaşamışsın.
Dert etme zaten tedavilerde hep ilaçla gelişcek yumurtaların.
Madem menapoz başlangıcı dedi dr. Hemen aşılamalarını yaptır,olmazsa tüpe geç.Oyalanma klomenle canım.

benim can arkadaşım,güzel insan..:asigim:
Rabbim hepimize o meleği nasip edecek,ben canı gönülden inanıyorum..
herşeyde var bir hayır sarımeleğim..ümitsizlik bizlere göre değil..
sen bal gibi kızına sarıl,ikinci gelirse başımızın üzerinde yeri var.gelmezse de her işte var bir hayırdır kuzum..:sm_confused:
ne olur kendini bu kadar üzme bak inan bir gün vücut isyan eder..ne olur yapma..sen herşeyden daha değerlisin bizim için..
Allahımın bir bildiği var canımın içi..üzme artık beni ne olur...
:çok üzgünüm:

Canım Allah bağışlasın bir tane yavrun var allah ona sağlıklı uzun bir ömür versin.

Hiç olmayanlar var canım,biz intihar edelim o zaman.

Şükret haline, hayırlıysa olur zaten.

canımsın benim ... can arkadaşım...
tabi öyle bitanem... ama her ay sonu olduğu gibi ben yine dibe vurdum..senağlama. sen üzülme bebeğim ben yine toparlanıcam inşallah.. yine çok fena hassaslaştım..senağlama....kızımın duaları beni çok fena yaptı senağlama....ayy bi görsen nası dua ediyo ...inanamazsın benim aklıma gelmez söylemek.. rabbim ona sağlık versin ben razıyım....

kızma bana bitanem...
çok hassasım ağlarım...
dr la bi konuşucam bakalım ama aşılamayada tüp bebeğede olumlu bakmıyor... yaparız ama şans çok düşük dedi... çok paran varsa bağış yap dedi.. ben ağlayarak eve geldim...

hürremcim adina gercekten üzüldüm daha yeni ögrendim böyle bir sorunun oldugunu ama canim benim hayatta ölümden baska herseyin bir caresi vardir yeterki hayata umutla bakmayi bil bak bir cocugunda varmis ve yine cocugunun olma olasiligi varmis hic yok dememiski sana doktorlar o yüzden canim güclü ol ve sadece inan canim...

Canım Allah bağışlasın bir tane yavrun var allah ona sağlıklı uzun bir ömür versin.

Hiç olmayanlar var canım,biz intihar edelim o zaman.

Şükret haline, hayırlıysa olur zaten.

şükrediyom tatlım benim...
hiç olurmu o ne biçim söz bitanem...
çok çaresiz kalıveriyo insan ...
bide sizlerle paylaşmak destek bulmak bende huzur yaratıyor... yoksa tabiki farkındayım bebeği olmayan anne adaylarının durumunun...
ama benide anlayın be bitanem... rabbim bunuda yaşatmasın kimseye... ben anlatamam ne tuhaf bişi.. tarifi yok çünkü... nasıl özlüyorum bi bilsen.... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... ama beni sakın yermeyin canlarım.... çok üzülüyom inanın....:a015:

lora cım çok teşekkür ederim bi tanem ... umut etmekten başka bişi yapamıyorum bide dua... rabbim büyük...:a015:

Tamam tamam kızmıyorum :sm_confused:
Ama seni güçlü görmek istiyoruz,ben hep güçlü olduğuna inandım senin.

Dr.un tavrını hiç beğenmedim.Ne demek şansın yok yaptırsanda parayı boşa harcarsın tutumu böyle.
Eeee drç böyleyse senin bu hassaslığın da belli neden olduğu.Dr. dediğin psikolojik rahatlatmalı canım.

Şimdi bizim aşılama tutmuyor yani parayı boşa mı harcıyoruz.Olur mu hiç canımın içi hedefe yaklaşıyoruz.
Bence imkanın varsa değiş dr.unu.

Beleş tedavi yok malesef,hepimiz paraya kıyıyoruz,dr.kesin bi hayır kurumuna üyedir sırnaşık şey
Zaten şansı az olanlara,normal yollarla başarı sağlayamayanlara aşılama ve tüp yapılıyor.Dr.un bilmiyor olmalı bu ayrıntıyı :)

canım benim... bilmez olurmu...
bende şaırdım artık...
daha istemezsen gittiğim bi dr bana dediki.. (dilersen sana yumurta bağışı yaptıralım kardeşiniz bile olur dedi) ben iyice dibe vurdum o an bak yazarken bile ağlıyom şu an iki lafı bi araya getiremiyom acaba anlatabiliyomuyum yaşadıklarımı hissettiklerimi onubile bilmiyom....senağlama

Çaresiz kalırsın o dr.la tabiki seni ne kadar umutsuz yapmış baksana.
Allah herkesin derdine derman olsun inşallah canım.Anlatamazsın insan yaşayınca farkediyor çünkü zaten bunu anlamama imkan yok 5 yıllık evliyim,bebeğim yok önceleri çok acele ediyordum tedaviye ilk başlarken.Aşılamayı hemen diğer ay yaptırayım bir an önce olsun diyordum.
kaç aydır 3. aşılamamı yaptırcam daha.hep bir engel çıkıyor.Dedim ki,demekki böylesi hayırlı olanı.Allah bizim için en iyisini verir.

Sabrını kaybetme,umudun inan dr. söylediği kadar az değil.
Yapabilirsin tekrar.Millet 50 yaşında doğuruyor.

Çok ciddi söylüyorum o dr.la başarıyı yakalaman zor.

Bende ilk ilaç tedavisi görüyordum sen gibi,adam bi türlü aşılamaya geçirmedi.Baktım gebelik olmadıkça test tahlil tekrarlamaktan başka bişey yapmıyor.Değiştirdim dr.u.
Kimi dr.lar böyle yeniliklere açık değil.
Ne o dedi ne aşılaması sen deneme tahtasımısın dedi.

Noldu aşılamayla bile gebe kalamadım bekleseydim daha aşılamalara yeni başlayacaktım belki de.

Madem rezervin azalıyor.Geç aşılamaya diyorum tekrar.

canım benim sağ ol bakıcam şimdi dr başka.. dediğin gibi bazı dr lar katı kurallara sahip burada bişi duyup soruyorum bana kızıyo sen misin dr ben mi diyo...ben hemen siniyorum tabi...
dr hem asabi hemde acımasız.. bana göre.. benim ssk yok ben bide özelde görüyorum tedavi...
allahım yaa.ne yapmalıyım başka bilmiyorum... bitkisel bişiler de yapsam bildiğin bişiler tavsiyen varmı?

İstanbul da sın bize göre çok çok çok şanslısın.Ben aksaraydayım.Tüp bebekle ilgili tek kurum yok.Konyaya gidiyorum aşılama için.
Bir çok başarılı dr. var orda seçeneğin çok yani.Burdaki arkadaşlardan dr. ismi al istersen.
Tüp bebek bölümünde Ya tutarsa başlığında istanbulda tedavi görenler var.Özelden msj at görüş canım arkadaşlarla.
Yumurta bağışı yasal bile değil ülkemizde aşılama tüp bebek denemeden seni böyle yönlendirmeleri asıl para tuzağı.

Sen tedavini yaptır,sonra olmazsa denedim dersin.Klomenle nereye kadar?

Eşinin değerleri nasıl?Yeni spermiyogram yapıldı mı?

hayatta hiç ummadıgın şeyler oluyormuş inandırıcı gelmiyodu ama öyle her zaman hayırlısını iste etrafımda o kadar çok mucize olduki hepside pes etmişti asla inancını yitirme allah büyük

hayatta hiç ummadıgın şeyler oluyormuş inandırıcı gelmiyodu ama öyle her zaman hayırlısını iste etrafımda o kadar çok mucize olduki hepside pes etmişti asla inancını yitirme allah büyük

sağ ol canım benim bende rabbimden bi mucize bekliyorum...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…