Gebeliğe Hazırlık Umutlar bitti 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay son cabamdı bundan sonra bıraktım kendi haline ister olsun ister olmasin zaten canim vardir bunda da Rabbimin bi bildiği diyip cekilcem köseme

Hamile kalabiliyorsunuz demekki ciddi bi problem yoktur. Hormonel sorun olabilir. Onun içinde hayıt tohumu kullanın. İnternette de KK’da da doktorların çocuğun olmaz deyip hayıtla hamile kalan çok var. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor

6 yillik evli olup 5 yasinda bir erkek evladi olup sonradan tam 3 kere hamile kalip 3 kere kurtaj olmus biri olarak ve yine suan hamileyken ve umudumu yitirmiyorsam rabbime el açıp istiyorken bence sende umudunu yitirme beterini düşün rabbim elbet yüzünü güldürür zamanini bekliyor sabrina bakiyor allah,kendini kapatma allaha sığın....

Belki sizin için zamanı vardır şuan değil belki zamanı neden bu kadar karamsar davranıyorsunuz ki ben ikiz bebeğimi kaybettim karnımda hala şoku atamadım evlat acısı yaşatmasın Allah kimseye en azından şuan bir oğlunux var şükredin şükretmeyi bilin ki Allah İn güzellikleriyle karlşılaşın ayrıca daha hamile olup ol aldığınıx bile belli değil evet içinizi dmkmüşsünğz ama bu stresle yine sizde sorun çıkar lütfen içinizi ferah tutun o tadı taşımayan anneler var acaba gerçekten evladım olacak mi diyen annelerimiz var bende dahil olmak üzere bekliyorum ama Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Bir evladin varmış Allah bağışlasın biz onu da bulamıyoruz inan

Dişünmediğin ay olur.benim ikisinde de öyle oldu 2sene uğraştım.artık olmaz diye beşiği kırdım yaktım.kırdığım ay hamileymişim.

Hiç olmayan ne yapsın? Bu yazdıklarınız çocuğu olamayanların gücüne gider.

Benim oglumda karnimdayken ikizdi birinin kalbi hic atmadi kaybettim bir Diğeri su an 5yasinda olan oglum allah tarafından tutundu bana doktor vucudumun hamileligi kabul etmediğini kalbi ataninda pek yasayacagini sanmam dedi ki sukur o bana tutundu ben ona ben isyan etmiyorum kimseyi kizdircak bisey de yapmiyorum evet evladim var binlerce kez sukurler olsun bi kere yasadim anneligi Rabbime sonsuz sukurler olsun ben olacagi yok bocalamayi birakiyorum yoruldum demek istedim bunu anlamak yerine surekli yargiliyorlar kimse bi digerinin neler yasadigini cektigini bilemez allah kimseye sirtlanamayacagi yuk vermezmis bu günüme sukur olsun. allah sizinde sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Amin inşallah ama olmayacak diye bişey yok vakti zamanı gelince olur inşallah şuan ki bir çok kişi istediği için mesajı yanlış algılamadan ziyade kendi düşüncelerine göre ama dediğimiz gibi takdir ilahi ne ise onu yaşatsın bize sabır versin ve her şekilde yerini doldursun inşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…