Gebeliğe Hazırlık Umutlar bitti 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından evlat kokusunu hamilelik duygusunu bırkezde oldun yasamıssın canım, henuz anne olamauan senelerce ugrasan insanlar var allah isteyen herkesın kucagını doldursun Daha fazla aratmasın isteyen herkes en kısa sürede hamile kaldın inşallah

Umut biterse can da gider. Bu kadar negatif konuşmana cidden anlam veremedim. Allah olana sağlık versin. Yani duyan hiç çocuğun yok sanır. Biraz empati yap. Hiç çocuğu olmayan var. Sen böyle yaparsan onlar ne yapsın? Kendin için bile olmasa soydaşların için bu kadar karamsar şeyler yazma. Amma dramatize ettin yani durumu. Otur evladın için şükret.

Pardon bu kdr karamsar olmam seni bu kadar rahatsiz ediyorsa cevap vermezsin olur biter ben icimi doktum bu kdr basit benim sorunum buda benim postum okumazsin cvp vermezsin olur biter

Şöyle düşün cok sükür bak ilk bebeğin hemen olmuş maşallah

Şükür bir tane evladın varmış canım oğluma 6 yil sonra ne çilelerle kavuştum şuan 5 yaşında ve ikinci 3 yıldır olmuyor amh değerim düşük....
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin...
Yinede ümit kesmemek lazim bende tek çocuklu kalmayı kabul ettim yapacak birşey yok...

Rabbim once hiç evladı olmayanlara tattırsın bu duyguyu bizede ikinciyi nasip etsin InşAllah

Şöyle düşün cok sükür bak ilk bebeğin hemen olmuş maşallah
Onda yasim cok kucuktu 18 yasindaydim onda da zaten idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle doktora gittim fitil verdi kullandim fitilden sonra hemen hamile kalmișim doktor demisti idrar yollarınida rahmini temizlicek bu diye onda da öyle kalmıștım ama bunda kac doktora gidersem gidim bir allahin kulu yardımcı olmadi hepsi bi sene sarti koydu bi sene doldu korunmayi birakali bu sefer gittim yine bi sorun yok diyip gonderdiler hic hamile kalmama yardimci olcak bisey vermediler evet benim yasim hala cok buyuk degil ama oglum 5 Yașına geldi onun icin istemistim ben kardeşi olsun diye ben tek cocugum biliyorum zorluklarini benim gbi olmasin diye ugrasiyordum ama vazgeçtim dilerim sizler sag salim alirsiniz kucaginiza

Ya hic Anne olamayanlar benim gibiler ne yapsin saril oğluna bekle bir gün olursa guzel olur olmazsa yine sarıla bildigin bir evladin var
Biz kime sarilalim neye umud edelim

Bende 14 aydır uğraşıyorum ve hiç bebeğim yok. Kimyasal vs bile olmadı yani hiç olmadı. O çift çizgiyi hiç görmedim. Ama yine de sizin bu şekilde konuşmanıza anlam veremedim.
Şimdi diyeceksiniz ki benim topiğim madem öyle yazmayın. Ama demeden edemeyeceğim. Çok kızdım size. Bi evladınız varken bu şekilde ümitsiz konuşmanız. Bilmiyorum ama bizler yada 4-5 yıl uğraşanlar kendilerini atsın bi yerden o zaman.

Ya hic Anne olamayanlar benim gibiler ne yapsin saril oğluna bekle bir gün olursa guzel olur olmazsa yine sarıla bildigin bir evladin var
Biz kime sarilalim neye umud edelim
Allah sizlere cifter cifter versin tadin annelik duygusunu en kisa zamanda insallah

Iste diyorum ya ben icimi doktum bașkalarınin kizip kizmamasi umrumda degil bu postu dikkat çekmek yada laf kalabaligi yapanlar olsun yada birilerinin kalbini kirayim diye acmadim sadece icimi doktum dusuncenize saygı duyar iyi gunler dilerim

Anlıyorum. Ümitsizlik şeytandandır diyor ve gidiyorum

Bazı şeyler sadece bizim istememizle olmuyor. Ya da her istediğimiz her istediğimiz anda olmuyor. Bizim irademiz üzerinde bir irade ve kader planı var. Belki henüz vakti gelmemiştir, doğru zaman değildir. Ya da böyle olması daha hayırlıdır bilemezsiniz ki. Bu kadar karamsar olmayın, bu forumda yıllarca uğraşıp sonuç alamayan evlat hasreti çeken hemcinslerimiz var. Sizin bir evladınız varmış, biraz şükretmek lazım sanki.

Ne diyeyim daha fazla bilemedim, Allah gönlünüze göre hayırlı zamanda dileğinizi verir umarım.

Bende senelerdir uğraşıyorsunuz sandım oğlunuz bile varmış ve 14 aydır ikinciye ugrasiyormussunuz..bukadar sitemkar olmayın
Yok bunlar illa herkes kendisi gibi mutsuz olsun diye uğraşıyorlar yani. Gerçi bu şükürsüzlük bu sitemkarlık ayağına dolaşmaz inşallah
☺ Sizin seviyenize dusup laf kalabaligi yapamicam sizinle vakit harcamicam iyi gunler
Bak canım burası sosyal bir platform algılayacak zekaya sahipsindir umarım. Soru sorarsan cevap alırsın bu kadar basit. Seviye konusuna hiç girmeyelim istersen. Zira sende seviye yok çünkü. Laf kalabalığının ta kendisi oluyorsun. Yalandan dramatize edip insanları sömürme. Hadi şimdi bb

Seni cok iyi anlıyorum ben de tek cocugum ve en büyük korkum oğlumun da tek kalmasıydı cok sükür bana ummadıgım zamanda geldi. İlk bebeğimi cok bekledim cok ağladım sebepsiz yere olmuyordu tüp bebekle oldu ama bu, bu bildiğin mucize. Sadece düşünmeden yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…