Gebeliğe Hazırlık Umutlanmalı mıyım 🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Kızlar bugün yarın adet olmam gerekiyor. Dün gece test yaptım böyle hayalet, olmayan bi çizgi var gibiydi. Hem görüyor gibiyim hemde görmüyorum sanki yok gibi. Sabah uyandığımda kuruyunca belirli bi silik çizgi vardı. Kuruma çizgisi diye düşündüm su damlattım. Ama yine böyle hayalet çok ama çok hafif flaşla bakınca bi pembelik var gibi. Haftasonu testte alamadım ama düşünmeden duramıyorum bu ay hiç bir belirti yaşamadım sadece bıçak saplanması gibi gelip giden kasık ağrıları ve iki gündür hafif bulantı.

Bulantı için zaten erken canım belirti için de. Test pozitif olunca belli ediyor kendini 5 dk içinde çıkıyor en düşük değerde bile, eğer 5dj içinde gördüysen olabilir

Bulantı için zaten erken canım belirti için de. Test pozitif olunca belli ediyor kendini 5 dk içinde çıkıyor en düşük değerde bile, eğer 5dj içinde gördüysen olabilir

Valla diyorum ya böyle hayalet gibi bir görünen bir kaybolan bir çizgi görür gibi oluyordum yaptıktan sonra ama hah tamam görüyorum diyorum sonra yok ya yok işte diyordum

Valla diyorum ya böyle hayalet gibi bir görünen bir kaybolan bir çizgi görür gibi oluyordum yaptıktan sonra ama hah tamam görüyorum diyorum sonra yok ya yok işte diyordum

İnş vardır bir daha ki test çok net belli olur cnm varsa. Hayırlısı hakkında

Kasık ağrısı da bulantı da olmuştu bende adet gününden önce. Bi de adet zamanı keskin sancım olmuştu. Testin fotoğrafını çekseydiniz bizde bakardık aslında

Valla dediğim gibi çok hafif görünüyor flaşla bakınca efekt falan yaptım ama telefonda yine de belli olmuyor gibi

Valla dediğim gibi çok hafif görünüyor flaşla bakınca efekt falan yaptım ama telefonda yine de belli olmuyor gibi
Bence umut etme..kasık ağrısı için çok erken..adet olmaya yakın hafif ailik çizgi çıkabiliyor bazen :)

Normalde bu zamanlarda daha belirgin olur çizgi. Belli de olmaz ama bekle bakalım adet günün geçecek mi

Bence umut etme..kasık ağrısı için çok erken..adet olmaya yakın hafif ailik çizgi çıkabiliyor bazen :)
Bende bi hafta kasık ağrısı olmuştu yumurtlamadan itibaren doktorum da normal bebek yerleşmeye çalışıyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…