Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım sonucları gorcez haftaya
Güzel sonuçlar olucak bitanem inşallah
Ay canım ne güzel önerilerde bulunmuşsun bana testi gördüğümden beri zaten adamı yanaştırmıyorum yanıma ev işleride bıraktım valla heryer heryerde inşallah sağlıkla görelimde kese kalp daha bir rahatlıcam sonra. Evet kan olayı farklı herkesin bünyesi canım dediğin gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci rabbim arkadaşlarımızdan da görmeyi nasip etsün
Yarın tekrar vericem kan aşkım ona göre bakıcam
Cookiie nin değeri pozitif çıkmıs baska baslıkta gördüm
Ama gelip kendi söylemek ister belki değeri falan

Kendi pozitif haberimi veremedim bi orasıda ayrı=)

Aynen aynenn
Pozitif değer gördüm ya kendimin olmasada heyecan yaptım heralde, atladım hemen
ay canım benimm evet yazamadım henüz oraya değerimi anneme geldim telefonu alamadım elime çok teşekkür ederim darısı başına inşallah bitanem
tebrik ederim cnm Cookiie sendede pko vardı galiba nasıl hamile kaldın bu süreçte bilgi verebilir misin
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben baya bi kilo almıştım. En çok gördüğüm rakamdan sonra uzun vadede 10 kilo kadar verdim aslında ama hala vermem gerek en az 10 daha. Tedavi oldum bu 3. Denememdi tedavimde insülin direnci için ilaç kullandım canım. D vit b12 vit düşüktü onları yükselttim. Birde bu tedavimde çatlatma iğneainden sonra corasprin kullanmaya başladım daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için. Tedavimde de femara,klomen, merional 3ünüde kullandım.

inş cnm sağolasın bilgilerin için

inş cnm sağolasın bilgilerin için
Rica ederim bitanem inşallah rabbim sana da naisp etsin. Pko bu vitaminleride çok etkiliyormuş. Bi baktır istersen canım baktırmadıysan. İnsülin ilacının da çok faydası olduğunu umuyorum

Rica ederim bitanem inşallah rabbim sana da naisp etsin. Pko bu vitaminleride çok etkiliyormuş. Bi baktır istersen canım baktırmadıysan. İnsülin ilacının da çok faydası olduğunu umuyorum
inş cnm ,İnsülin direncini nerde bakılıyor cnm normal dahiliye mi kadın doğumamı gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…