Kızz nereye etiketledinn valla görmedim kii. Görsem yazmazmıyım. Bu etiketler bazen ya gelmiyor ya da ben kaçırıyorum yaaBiyerede etiketlemistim seni nirdesin diye bakmadin buraya geldim sohbet bollallahh sohbetinizi artirsin canim öpüldün
Kesinlikle kendi başına daha rahat oluyor canımAynen tatlım o yüzden ben taşınırken falan pek kimseye haber vermem kendim olunca daha hızlı yapıyorum
Canimsin yarin konusuruzz bitanem geç oldu zaten sende eşini calistir insallahh verir sinaviniKızz nereye etiketledinn valla görmedim kii. Görsem yazmazmıyım. Bu etiketler bazen ya gelmiyor ya da ben kaçırıyorum yaakusura baköa canımm nerde etiket gelcem birazdan. Sen nereye gidiyorsun katıl sohbete ben birazdan gelicem canım azcık eşimin ders çalışmasına yardım edicem cumartesi sınavı var
Açık öğretim mi tatlımKızz nereye etiketledinn valla görmedim kii. Görsem yazmazmıyım. Bu etiketler bazen ya gelmiyor ya da ben kaçırıyorum yaakusura baköa canımm nerde etiket gelcem birazdan. Sen nereye gidiyorsun katıl sohbete ben birazdan gelicem canım azcık eşimin ders çalışmasına yardım edicem cumartesi sınavı var
Kız test çözüyorduk ben uyumuşum kalmışım sabah erken kalkınca ben bu saatlerde iptalCanimsin yarin konusuruzz bitanem geç oldu zaten sende eşini calistir insallahh verir sinavini
Yok bitanem ya iş yeriyle alakalı ilk yardım belgesi almak için. Ben almıştım baya sene önce ama unutmuşum resmen sözde çalıştırcaktımAçık öğretim mi tatlım
Iyi yaptinn hadi iyi geceler kuzum benim allah rahatlık versin bende uyuyorum öpüldünnKız test çözüyorduk ben uyumuşum kalmışım sabah erken kalkınca ben bu saatlerde iptalinşallah canım benim
Günaydın canım sana da Allah rahatlık verSinIyi yaptinn hadi iyi geceler kuzum benim allah rahatlık versin bende uyuyorum öpüldünn
Gunaydinn cicegiimmmmGünaydın canım sana da Allah rahatlık verSin
Nasılsın tatlımmGunaydinn cicegiimmmm❤❤❤
Iyiyim bitanem bende erken kalkmak zorunda kaldim annemin kuzeni var burda tutturdu kahvaltiya gell pandemi yuzunden yasak yuzunden 1 senedir gittigim yok dedim gidiyim degisik olur sende misafir kim gelecek kaynananmiNasılsın tatlımmyine erken kalkmak zorunda kaldım misafirim gelcek
Günaydın canımGünaydın tatlımlar
Git git arada lazım oluyorIyiyim bitanem bende erken kalkmak zorunda kaldim annemin kuzeni var burda tutturdu kahvaltiya gell pandemi yuzunden yasak yuzunden 1 senedir gittigim yok dedim gidiyim degisik olur sende misafir kim gelecek kaynananmi
Nasılsınn balımmGünaydın canım
Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤Git git arada lazım oluyoryok kız annemin komşusu ama çocuklarıyla birlikte büyüdük hep beraberdik. Şimdi akrabalarının düğünü var kızı için benden abiye bakıcak. Ben evlenmeden önce açıktım ondan artık giyemiyorum o abiyeleri
Nasılsınn balımm
Kocisinmi izin vermiyo kizzGit git arada lazım oluyoryok kız annemin komşusu ama çocuklarıyla birlikte büyüdük hep beraberdik. Şimdi akrabalarının düğünü var kızı için benden abiye bakıcak. Ben evlenmeden önce açıktım ondan artık giyemiyorum o abiyeleri
Nasılsınn balımm
Bende iyiyim ama akşam dondurma yedim biraz baya soğuk soğuk yedim boğazım çok kötü uyandım yaIyiyim tatlım sen nasılsın ❤
Yook evlenmeden evvel açıktım ben abiyelerimde haliyle açık askılı falan. Evlenince kapandım (kocisinmi kapattı dersen kendi isteğimle tabikiKocisinmi izin vermiyo kizz
Aa sıcak şeyler iç tatlım kemik falan geçmiş olsunBende iyiyim ama akşam dondurma yedim biraz baya soğuk soğuk yedim boğazım çok kötü uyandım ya
Yook evlenmeden evvel açıktım ben abiyelerimde haliyle açık askılı falan. Evlenince kapandım (kocisinmi kapattı dersen kendi isteğimle tabikio kadar şeye karışmaz )
E kapalı birisi olarak askılı abiye giyemeyeceğim için dedim gel al istediğini
Kemik çorbasımı canım. Birazdan limonlu yeşilçay yapayımda içeyim olmazsa bal limon içerimAa sıcak şeyler iç tatlım kemik falan geçmiş olsun
Eee canimm kocisinde istmeeyebilirki ben oyle seylere seyim yoktur acik giymenii bende bekarken cok aciktim sonra evlendim bende oyle kapandim pek acik degilim rahatsiz oluyorum benimkileri verdim başkalarınaBende iyiyim ama akşam dondurma yedim biraz baya soğuk soğuk yedim boğazım çok kötü uyandım ya
Yook evlenmeden evvel açıktım ben abiyelerimde haliyle açık askılı falan. Evlenince kapandım (kocisinmi kapattı dersen kendi isteğimle tabikio kadar şeye karışmaz )
E kapalı birisi olarak askılı abiye giyemeyeceğim için dedim gel al istediğini
Tabi canım açıkken çok karışırdı hergün ne gitdiğimi sorardıEee canimm kocisinde istmeeyebilirki ben oyle seylere seyim yoktur acik giymenii bende bekarken cok aciktim sonra evlendim bende oyle kapandim pek acik degilim rahatsiz oluyorum benimkileri verdim başkalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?