Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biyerede etiketlemistim seni nirdesin diye bakmadin buraya geldim sohbet boll allahh sohbetinizi artirsin canim öpüldün
Kızz nereye etiketledinn valla görmedim kii. Görsem yazmazmıyım. Bu etiketler bazen ya gelmiyor ya da ben kaçırıyorum yaa kusura baköa canımm nerde etiket gelcem birazdan. Sen nereye gidiyorsun katıl sohbete ben birazdan gelicem canım azcık eşimin ders çalışmasına yardım edicem cumartesi sınavı var

Reactions: Jou
Canimsin yarin konusuruzz bitanem geç oldu zaten sende eşini calistir insallahh verir sinavini

Açık öğretim mi tatlım

Canimsin yarin konusuruzz bitanem geç oldu zaten sende eşini calistir insallahh verir sinavini
Kız test çözüyorduk ben uyumuşum kalmışım sabah erken kalkınca ben bu saatlerde iptal inşallah canım benim
Açık öğretim mi tatlım
Yok bitanem ya iş yeriyle alakalı ilk yardım belgesi almak için. Ben almıştım baya sene önce ama unutmuşum resmen sözde çalıştırcaktım

Nasılsın tatlımm yine erken kalkmak zorunda kaldım misafirim gelcek
Iyiyim bitanem bende erken kalkmak zorunda kaldim annemin kuzeni var burda tutturdu kahvaltiya gell pandemi yuzunden yasak yuzunden 1 senedir gittigim yok dedim gidiyim degisik olur sende misafir kim gelecek kaynananmi

Iyiyim bitanem bende erken kalkmak zorunda kaldim annemin kuzeni var burda tutturdu kahvaltiya gell pandemi yuzunden yasak yuzunden 1 senedir gittigim yok dedim gidiyim degisik olur sende misafir kim gelecek kaynananmi
Git git arada lazım oluyor yok kız annemin komşusu ama çocuklarıyla birlikte büyüdük hep beraberdik. Şimdi akrabalarının düğünü var kızı için benden abiye bakıcak. Ben evlenmeden önce açıktım ondan artık giyemiyorum o abiyeleri
Günaydın canım
Nasılsınn balımm

Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤

Kocisinmi izin vermiyo kizz

Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤
Bende iyiyim ama akşam dondurma yedim biraz baya soğuk soğuk yedim boğazım çok kötü uyandım ya
Kocisinmi izin vermiyo kizz
Yook evlenmeden evvel açıktım ben abiyelerimde haliyle açık askılı falan. Evlenince kapandım (kocisinmi kapattı dersen kendi isteğimle tabiki o kadar şeye karışmaz)
E kapalı birisi olarak askılı abiye giyemeyeceğim için dedim gel al istediğini

Aa sıcak şeyler iç tatlım kemik falan geçmiş olsun

Eee canimm kocisinde istmeeyebilirki ben oyle seylere seyim yoktur acik giymenii bende bekarken cok aciktim sonra evlendim bende oyle kapandim pek acik degilim rahatsiz oluyorum benimkileri verdim başkalarına

Eee canimm kocisinde istmeeyebilirki ben oyle seylere seyim yoktur acik giymenii bende bekarken cok aciktim sonra evlendim bende oyle kapandim pek acik degilim rahatsiz oluyorum benimkileri verdim başkalarına
Tabi canım açıkken çok karışırdı hergün ne gitdiğimi sorardı şimdi karışcak bişey bulamıyor tabi bende aynı senin gibi kendim istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…