- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
- Konu Sahibi feyzakbulut
-
Aynı belirtiler bende de var canım adetime 2 gün kaldı ama test yapıyorum negatif çıkıyor inş hayırlı haberler alırıızMerhaba kızlar adetime 4 gün var genital bölgemde anlatamadığım bir rahatsızlık var, ve midemde bulantı canım hiçbirşey yemek istemiyor ve belime ara sıra çok fazla ağrı giriyor, eşimin sperm sayısı biraz düşük olduğu için umutlanamıyorum bu belirtiler ne acaba aranızda yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
İnşAllah canım benim hayırlı haberlerini bekliyorumAynı belirtiler bende de var canım adetime 2 gün kaldı ama test yapıyorum negatif çıkıyor inş hayırlı haberler alırıız
Yüzde 55 canım Sizinde mi sperm sayısı düşükSizin ileri hızınız kaç acaba
Adet belirtiside olabilir gebelikte herkeste aynı olmuyor belirtiler zatenMerhaba kızlar adetime 4 gün var genital bölgemde anlatamadığım bir rahatsızlık var, ve midemde bulantı canım hiçbirşey yemek istemiyor ve belime ara sıra çok fazla ağrı giriyor, eşimin sperm sayısı biraz düşük olduğu için umutlanamıyorum bu belirtiler ne acaba aranızda yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Gerçekten çok isteyince psikolojikte oluyor belirtiler
Umarım hamileliktir iyi düşünelim iyi olsun
Adet belirtiside olabilir gebelikte herkeste aynı olmuyor belirtiler zaten
Bizim 24 vitamin vermişti doktor bize ama varikosel var tek tarafta ameliyat gerek yok diyorlar ama olsa daha iyi olacak gibi düşünüyorum bende kararsızımYüzde 55 canım Sizinde mi sperm sayısı düşük
Aynen canım bize de varikosel var dedi aynı şekilde gerek yok dedi bende ameliyat olmasını istemiyorum aslındaBizim 24 vitamin vermişti doktor bize ama varikosel var tek tarafta ameliyat gerek yok diyorlar ama olsa daha iyi olacak gibi düşünüyorum bende kararsızım
Siz hamilelik oldumu hiç? Hangi evredesiniz bizim 1.evreymiş İnternet ten sordum bir kaç kişiye doğal yolla olur diyolar ameliyat gerk yok diyolarAynen canım bize de varikosel var dedi aynı şekilde gerek yok dedi bende ameliyat olmasını istemiyorum aslında
Yok canım olmadı 1 yıl yeni doldu bizimde ama daha nasip olmadı sizde oldu mu pekiSiz hamilelik oldumu hiç? Hangi evredesiniz bizim 1.evreymiş İnternet ten sordum bir kaç kişiye doğal yolla olur diyolar ameliyat gerk yok diyolar
Yok Malesef bizimde olmadı aynı durumdayız sanırsamYok canım olmadı 1 yıl yeni doldu bizimde ama daha nasip olmadı sizde oldu mu peki
Yok Malesef bizimde olmadı aynı durumdayız sanırsamYok canım olmadı 1 yıl yeni doldu bizimde ama daha nasip olmadı sizde oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?