Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öströjen tableti kullandım aylarca kendim karşıladım ve tedavinin başında istenen testler dışarda yapılıyor bunları yasemin hanım söylemişti konuşurken4000 ytlyi yatırdım merkeze onun dışında benden ve eşimden testler istendi onları yaptırdım onun dışında iğneleri yine ben aldım ilaçlar verdi onlarıda ben aldım kullandığım iğneler benim östörojenimi yükseltince yumurtalar donduruldu. ve 1 ay doğum kontrol hapı kullandım şimdide bant kullanıyorum bunların hepsini cebimden ben karşıladım..
kızlar peki raporlu olunca ne kadar ödediniz toplam?ilaçlar ve herşey dahil bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaslar bende yasemin hanim la gorustum.4000ytl hersey icinde dedi-Sonra ekstra ne parasi istiyorlar.Ilaclari onlarin merkezinden mi aliyorsunuz.Buranin laboratuari nasil.Mikro hangi asamalarla yapiliyor.Birde Bahcecinin adi geciyor.Kulupte hic gormedim bahcecinin transfer yaptigi hastayi.O zaman merkez mi basarili bahcecinin bize ne faydasi olacak.Birde Alman la Umut tup bebek teknoloji olarak ayni deniyor.Laboratuar teknolojileri ayni mi.Neden burada tedavi ucuz Alman a gore.Benim 4 negatif mikro sonucum var olmadi.Boyle durumda olupta sonuc alan Umutta gordunuz mu.Maddi ve manevi cok yiprandigim icin son sans istanvulda deneyecegim ve merak ediyorum en dogru yer neresi benim icin cunku bana klasik bir mikro yerine en son teknolojiyi kullanan merkez lazim
merhaba arkdaşlar bende tüp bebek yaptırmyaı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum comebaby sana kist mi yaptı ilaçlarr offf çok yan etkisi varrr
Arkadaslar bende yasemin hanim la gorustum.4000ytl hersey icinde dedi-Sonra ekstra ne parasi istiyorlar.Ilaclari onlarin merkezinden mi aliyorsunuz.Buranin laboratuari nasil.Mikro hangi asamalarla yapiliyor.Birde Bahcecinin adi geciyor.Kulupte hic gormedim bahcecinin transfer yaptigi hastayi.O zaman merkez mi basarili bahcecinin bize ne faydasi olacak.Birde Alman la Umut tup bebek teknoloji olarak ayni deniyor.Laboratuar teknolojileri ayni mi.Neden burada tedavi ucuz Alman a gore.Benim 4 negatif mikro sonucum var olmadi.Boyle durumda olupta sonuc alan Umutta gordunuz mu.Maddi ve manevi cok yiprandigim icin son sans istanvulda deneyecegim ve merak ediyorum en dogru yer neresi benim icin cunku bana klasik bir mikro yerine en son teknolojiyi kullanan merkez lazim