canım verdikleri iğne progynex yaklaşık 15 gün kullanıcam.bide birsürü hap verdiler.gerçekten çok zormuş bu tedavi zahmetli ama olsun herşey bebiş için.şuan mesela heyecandan erken kalktım tel bekliyorum
benim ağrılarım var.karnım çok şiş 10 günde 3 kg aldım.(58 kg mım 55 tim olsun)
kabız olmamaya çalışıcam.bol bol meyve yiyor ve suyunu içiyorum
diğer malatyadaki arkadaş içinde haklısın ilgi görmek istiyorsun aramalılarda zaten .ama okadar yoğun bir yerki anlatamam.ama not aldılarsa mutlaka ararlar seni.
ben bigün hiç belemediğim anda tel aldım ulun beydi karşımda daha başlamamıştık bile ona muayene bile olmamıştım dosyamız vardı (çünkü önceden enver bey bakmıştı bana.o ayrıldı.) vitamin vermişlerdi nasılsınız vitaminleri kullanıyorsunuz dimi diye aramıştı.
bence senide ararlar.ama yinede sen bilirsin.
peki burada tanıdığın varmıydı.nerede kalacaksın.ben avrupa yakasından annemde gelip gittiim.metroyla kolay oldu.4 defa gittim zaten.benim 13 ağustosta başladı adetin 2. günüydü.24 ü toplandı yani adetin 12.günü oluyor.
çok şükür herşey için ekibe teşekkür ediyorum.hemşireler çok tatlı.
canım haberin olsun ulun bey tatildeymiş.ben ilk gün ve sonradan 5. gün ona gitmiştim.sonra 8. ve 9 günde süleyman bey ilgilenmişti.yumurtalarımıda dün süleyman bey topladı.oda çok iyi doktor.
bu arada merkezden aradılar 9 yumoş döllenmiş.biz doktorla konuşucaz cuma 3.gün yada pazar 5.gün transferi yapılacak doktor karar verecek dedi.hangisi hayırlı olcaksa ogün olsun.herşey yolunda gitsinde bebişler bölünmeye devam etsinde
canım haberin olsun ulun bey tatildeymiş.ben ilk gün ve sonradan 5. gün ona gitmiştim.sonra 8. ve 9 günde süleyman bey ilgilenmişti.yumurtalarımıda dün süleyman bey topladı.oda çok iyi doktor.
bu arada merkezden aradılar 9 yumoş döllenmiş.biz doktorla konuşucaz cuma 3.gün yada pazar 5.gün transferi yapılacak doktor karar verecek dedi.hangisi hayırlı olcaksa ogün olsun.herşey yolunda gitsinde bebişler bölünmeye devam etsinde
canım eşinin sperm sayısı 5 milyonun altında değil ise iki aşılama istiyorlar. eğer iki aşılama tedavisi görmemişsen alman imkansız. tek ihtimal tüp bebek merkezinin sana iki aşılama yapıldığına dair yazı vermeleri. ama her merkez bunu yapmıyor sormak lazımya promlem eşimde zati variküselden amaliyat oldu 5 yıl oluyor düzelmedi sperm hareketsiz sayısı normal ama sprm hareketsiz bu normal yolaolma şansı varmış ama nezaman ilk amaliyatı oldugumuzdada normal yola olur dediler 6 yıl oldu hala birşey yok ilaç yazıyor bana aynı daha önce eşimin kuladıgı ilaçlar olmadı bunlar diyorki iyce sprm 0 düşecek tüp bebektede şansın kalmıycak öyle olacak diyorlar kısaca bacım ben ne yapıcam nekadar fak ediyordu raporluyla raporsuz ben nerden çıkartıcam okadar parayı şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaslar bende tedavime ekim in basinda umutta baslamak istedim.. benim sadece telefonla gorusme imkanim oldugu icin gerekli bilgiyi telde almak istedim bikacdefa aradim ama kimseyle konusamadim en son aradigimdada telinizi birakin biz sizi arariz dediler ve malesef....... bende bundan doleyi vazgectimm cokta buyuk hayal kirikligi yasadim.. cunku herkes cook iyi ve ilgili oldugundan bahsediyordulmaz: malatya li oldugum icin Malatyada karar kildim ve tedavime ekim basi basliyorum..
arkadaslar bende tedavime ekim in basinda umutta baslamak istedim.. benim sadece telefonla gorusme imkanim oldugu icin gerekli bilgiyi telde almak istedim bikacdefa aradim ama kimseyle konusamadim en son aradigimdada telinizi birakin biz sizi arariz dediler ve malesef....... bende bundan doleyi vazgectimm cokta buyuk hayal kirikligi yasadim.. cunku herkes cook iyi ve ilgili oldugundan bahsediyordulmaz: malatya li oldugum icin Malatyada karar kildim ve tedavime ekim basi basliyorum..
gunaydın
bayanlar
benım doktorumda ulun beydı ben 2defa denedım gecen hafta degerlerım dusmeye basladı ve bebegımı dustu sımdı kanamamın bıtmesını beklıyorum
benım opumuda suleyman bey yapmıstı ben bu yola tek embrıyoyla cıkmıstım
hıc canınıızı sıkmayın stres yapmayın olumlu dusunun
allahım yar ve yardımcınız olsun
banada dualarınızdan emahrum bırakmayın
herzman allahtan ısteyın canlar
günaydın herkese
sabah aradılar transferim bugün 3. gün
şuan merkezdeyim bekliyorum sizlere de yazayım istedim dualarınızı bekliyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur.5. gün olur sanmıştım ama herşey iyi gidiyomuş embriyolar sağlıklıymış bugünü uygun görmüş süleyman bey.tek embriyo konacak.,
hep umutlu oldum sizde umudunuzu yitirmeyin sizi seviyorum.,
kendinize iyi bakın
bi süre giremeyebilirm.
sanırım arife günü test günüm olur.,mutlaka yazmaya devam edeceğim
öpüyorum
günaydın herkese
şuan merkezdeyim bekliyorum sizlere de yazayım istedim dualarınızı bekliyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur.5. gün olur sanmıştım ama herşey iyi gidiyomuş embriyolar sağlıklıymış bugünü uygun görmüş süleyman bey.tek embriyo konacak.,
kendinize iyi bakın
bi süre giremeyebilirm.
öpüyorum
Canım senin adına çok sevindim inş. sonucundada çok seviniriz.günaydın herkese
kendinize iyi bakın
bi süre giremeyebilirm.
öpüyorum
Canım senin adına çok sevindim inş. sonucundada çok seviniriz.
benimde iğneler bugün bitiyo yarın son kontrolüm var eşimin ameliyatıda pazartesi yada salı olucak..sona yaklaştık bizde Rabbim hayırlısını versin hepimiz için..Buarada neden tek embriyo konacak onu anlamadım neye göre karar veriliyo acaba ? bilenler yazarsa sevinirim..
evet hılalcım cok sukur adet oldum ama baya uzun surdu
bugun artık nıyetlendım
zaten bu senekı oruclarım hep kazaya kaldı
hayırlısı allahtan ben hep hamdedıyorum
bunada sukur hamıle kalmak bıle cok guzel yaaaaaa sukurler olsun
ınsalah 3,de bende senın gıbı kucagıma alırıım yavrumu canım