Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım olsun yeterki bebeğine kavuş allahım o günleri göstersin iğneyi şu nedenle sordumbenim ilk denememde yumurta toplama işleminden sonra iğne felan kullanmamıştım o yüzden sordum bende 1,2 gün içinde ulun beyi arayacagım ist olmadığım için oraya gitmeden gerekenleri yapmak için bilgi alacagım allahım kimseyi evlatsız koymasın dualarım seninle arkadaşım .eğer bana sorduysan benim annemde ist avrupa yakasında oturuyor mademki metroyla kolay oluyo bende metroyla giderim artık hayırlısı artık..

canım haberin olsun ulun bey tatildeymiş.ben ilk gün ve sonradan 5. gün ona gitmiştim.sonra 8. ve 9 günde süleyman bey ilgilenmişti.yumurtalarımıda dün süleyman bey topladı.oda çok iyi doktor.
bu arada merkezden aradılar 9 yumoş döllenmiş.biz doktorla konuşucaz cuma 3.gün yada pazar 5.gün transferi yapılacak doktor karar verecek dedi.hangisi hayırlı olcaksa ogün olsun.herşey yolunda gitsinde bebişler bölünmeye devam etsinde

SEDASEM .... Süperr...inan senin adına cok mutlu oldum...darısı bize diyorum..ama cok korkuyorum..cunku emre bey yuzde 50 dedi,cokta umutlu konusmadı.isterseniz donduralım sonra sen hazırlan vss dedi..benım tedavımın 6.gunu,fakat yumurtalarmı bilemiyorum.inanılmaz rahatsızım,belkide pskolojiktirr..dedim ya cok korkuyorum..sevgiler.

sedasem gözün aydın inş sonucunda pozitif olur.
malatyalı çok şaşırdım sana dönmemelerine..bize de dönmüşlerdi..belki yoğunluktan unutulmuştur..
sedasem o iğneleri sadece 12 gün kullanmıycaksın bir kaç ay kullanıcaksın..gerçi bebeğin tutunsunda o iğneleri yemek bişey değil...(yani ben o zmaan öle diyordum):))
sema eşinde sperm varsa rapor vermezler..hangi hastaneye gidersen git hiç farketmez...

dualarım seninle canım.ulun bey bugün dönmüş merkeze sanırım canım bi formda onla yazışıyorum tekrar arayıp özlem hanımla irtibata geçebilirsiniz yazmış merkezi aradığımdada salı burda demişlerdi...

canım eşinin sperm sayısı 5 milyonun altında değil ise iki aşılama istiyorlar. eğer iki aşılama tedavisi görmemişsen alman imkansız. tek ihtimal tüp bebek merkezinin sana iki aşılama yapıldığına dair yazı vermeleri. ama her merkez bunu yapmıyor sormak lazım

bir de rapor olayını maalesef çok fazla kurcalıyorlar. tavsiyem merkezden bir rapor örneği almanızdır. ona göre raporunuzu hazırlamanız. çünkü bir ifade için dahi kabul edilmiyor. o kadar sıkıntınız boşuna olabiliyor.

canım ben malatyayı da biliyorum. ama sana tavsiyem umut olacaktır. biz hassas hastalarız ilgi bekliyoruz ama inan hiç bir merkez ilgi göstermiyor. umut hakkında çok olumlu şeyler okudum doktorlar hakkında da ama ben öyle şeyler görmedim. doktora ulaşamıyorum. hele transferden sonra bir kere bile doktora ulaşamadım. bi de cep telefonunu veriyorlar. bir kere açan olmadı. 9 haftalık gebeyim -maşallah diyin kızlar valla korkuyom- bir kaç sorunum oldu hep hemşirelere yönlendirildim. geçen gün ilaçlar için yine aradım aaa biz o ilacı kesin dedik diyorlar ama ben defalarca sordum o ilaca devam edecek miyim diye evet dediler. ben de artık aramıyorum. ama laboratuvar bizim için önemli ne yapacan ilgiyi biz yolunmaya hazır insanlarız herkesin düşüncesi bu. ben yine de umut derim. ama hiç bir merkezden ilgi beklentiniz olmasın.

sağolun kızlar hepiniz iyiki varsınız
inşallah bebiş haberide veririm.
angel hiç korkma sonuçta doktor tam bilemiyor azonun sebebini bence çıkacak ve sende hamiş olacaksın buna inan canım.(biz sorduk mesela tıkanıklıkmı diye sanırım öyle dedi düşün hale emin değil yani.çünkü görünce spermler fazla vakit kaymetmeden ameliyatı bitirdiler.sebebini araştırmamışlar veya tıkanıklığı gidermemişler)
sana gelincede yumurta büyütme döneminde bende çok şiştim ki hale öyle 4 aylık hamile gibiyim kullandığımız ilaçlardan dolayı.ama herşeye katlanıcaz artık.
bu arada 19 yumurtam toplanmıştıya 9 u döllenmiş bakalım bugünde haber gelecek.

gunaydın
bayanlar
benım doktorumda ulun beydı ben 2defa denedım gecen hafta degerlerım dusmeye basladı ve bebegımı dustu sımdı kanamamın bıtmesını beklıyorum
benım opumuda suleyman bey yapmıstı ben bu yola tek embrıyoyla cıkmıstım
hıc canınıızı sıkmayın stres yapmayın olumlu dusunun
allahım yar ve yardımcınız olsun
banada dualarınızdan emahrum bırakmayın
herzman allahtan ısteyın canlar

Şaşırdım doğrusu ben birşey sorduğumda bana dönüşler çok cabuk şekilde yapılıyor

canım benim adet olmuşsun ne güzel....birde adet olmayıp bu durumdan dolayı operasyon geçirenler var...bende adet olunca kendiimi şanslı hissetmiştim..sonucunda bundan dolayı tüplerini dahi kaybedenlar var...

evet hılalcım cok sukur adet oldum ama baya uzun surdu
bugun artık nıyetlendım
zaten bu senekı oruclarım hep kazaya kaldı
hayırlısı allahtan ben hep hamdedıyorum
bunada sukur hamıle kalmak bıle cok guzel yaaaaaa sukurler olsun
ınsalah 3,de bende senın gıbı kucagıma alırıım yavrumu canım

günaydın herkese
sabah aradılar transferim bugün 3. gün
şuan merkezdeyim bekliyorum sizlere de yazayım istedim dualarınızı bekliyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur.5. gün olur sanmıştım ama herşey iyi gidiyomuş embriyolar sağlıklıymış bugünü uygun görmüş süleyman bey.tek embriyo konacak.,
hep umutlu oldum sizde umudunuzu yitirmeyin sizi seviyorum.,
kendinize iyi bakın
bi süre giremeyebilirm.
sanırım arife günü test günüm olur.,mutlaka yazmaya devam edeceğim
öpüyorum

Son düzenleme:
bide sanırım malatyadan arkadaşı aramamışlardı
ben halkla ilişkiler neslihan hn.söyledim.oda mutlaka tel numarasını yanlış almışımdır öyle ulaşamadığım birkaç hasta var dedi.geri dönüş mutlaka yaparım normalde dedi.
haberin olsun canım.

canım dualarım seninle allahım yardımcın olsun inşallahhh allahım çifte bayram yaşamayı nasip eder öpüyorum allahım yardımcın olsun...:Saruboceq:

hilal 85 çok soruyorum ama senin eşini androloji dr yolladılarmı bizim çarşamba eşim sperm örn vericek cumada androlojiye gidiyoruz o yazıcakmış aşılamamı yoksa tüpmü diye androloji sekreteriyle konuştum baya tetkikler istiyceklermiş eşimden çok merak ediyorum..benim herşeyim yapıldı hormon hsg çok şükür bi problem çıkmadı ben 30 eşim 43 yaşında bakalım ne olucak...sayılar hep 5 milyonun altında çıkıyo ama...

SEDASEM...tüm iyi dileklerim seninle..umuyorumki,hersey yolunda gidecel..sevgilerr..mutlaka yaz.seni merak ediyorum.

Canım senin adına çok sevindim inş. sonucundada çok seviniriz.
benimde iğneler bugün bitiyo yarın son kontrolüm var eşimin ameliyatıda pazartesi yada salı olucak..sona yaklaştık bizde Rabbim hayırlısını versin hepimiz için..Buarada neden tek embriyo konacak onu anlamadım neye göre karar veriliyo acaba ? bilenler yazarsa sevinirim..

hadi bakalım canım inşallah seninde sonunda yüzün güler tesede bir çok sperm bulunur.canım tek emriyo konmasıda artık yasaya göre canım malesefki devlet buna karar verdi hiç iyi olmadı bu ama napalım 2 emriyo için yaşımızın 35 üstü olması gerekiyor malesefki...

canım bende geçen yıl ramazanda denemiştim ilk denemeyi..kimyasalda olunca 3 hafta oruç tutamamıştım..geçen yıl sadece 1 hafta oruç tutabildim..ve bu yılda tutamıyorum lohusayım diye....
millet yerken ben oruç tutucam sonradann....
inş sende 3.denemende anne olucaksın canı gönülden dua ediyorum sana....doğumdada etmiştim..inş kavuşucaksın evladına....

turuncu yaş ve kaç kez deneme yaptığında önemli embryo için...eğer iki deneme yapılmışsa 3.denemede 2 tane embryo koyuluyor...
ama takmayın kafanıza kızlar olucaksa her şekilde olucakk...rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…