selam kızlar....
hamile olan arkadaşlara , çok çok tebrikler.. hamileliiği devam edenlere sağlıklı sıhatli bebekler doğurmak nasip etsin inşallah allahım . . .
tedavi sürecnde olan , transfer günü , test günü bekleyen arkadşlarıma allahtan sabır ve umud... inşallah olacaktır allahım nasip ettiyse...
tedaviye başlayacak arkadaşlarıma da güç kuvvet diliyorum . . .
olumsuz sonuc alan arkadaşlarıma ise sabır ve umutlarını yitirmeden bu yolda devam etmelerini temennü ediyorum . . .
kızlar yeni işe başladım ve inanılmaz yogun . annem de yakınımda olunca ignemi olmaya gidip yemek yiyorum eve gelip yatıyorum . evde daha yemek pişirmedim :) o kadar tembel oldum ev kısmında...
iş çok yoğun masa başı göya ama hep koşturuyorum . bebişim ne alemde bilmiyorum haftaya 2li taramamız var. inşallah iyidir ve güzel sonuçlar alırız..
bulantılarım azaldı ama ara ara coşuyor yine :) baı kokulara duyarlılığım fazla yine. bel agrılarım başladı . karnımda ara ara sertlik oluyor . başım agrıyor.. çok kolay yoruluyorum ve en kötüsü de bel fıtıgı başladı
benden durum bu arkadaşlar...
hepinize allah yardım etsin . listeyi de biriniz takip ediverin geçmşi okuyop cvplamak çok zor oluyor artık benim için...
allah herkese yardım etsin..
allaha emanet olun . . .