Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olursun. allah izin verirse sizlerin peşindende ben geliyoum..bende halen adet beklemekteyim.bugün farlutala başladım tabi dr ulun beyin onayıylaaa...hakkımızda hayırlısı yaaa...
Dün yumurtalarım toplantı 8 tane yumurta toplanmıştı
Bugün aradılar 6 tanesi dölenmiş
çooook zorrrrr belemekk
deryacım burda olmak istemeyeni tutan yok zaten degilmi.rahatsız olan açmasın okumasın yorumlarıı.zaten herkes tecrübelerini paylasıyo.fikir ediniyo.ben keşke daha önce üye olsaymışım diyorum çünki çevremde tüp bebek konusunda bana yardımcı olucak kimsem olmadı bu zamana kadar hep kendimiz ugraştık herşeylee...bazen işin içinden çıkamayıp oturup agladıgım bile olmuştur.ama artık burdan aklıma takılan bazı sorulara cvp buluyorum.insanın hangi aşamalardan geçicegini bilmesi güzel bişey..tabikide tedavim ve ilaç konusunu her zamn dr. uma danışıyorum.........sen kendini boşuna üzme bence .bebegini düşünnn...hayatta yaşayabilecegin en güzel duyguyu annelik duygusunu doyasıya yaşa ve kocaman gülümse hep..
canım allah hayırlısını versin. Stres yapma ben 2 kutu kullandım farlutal yine adet olamamıştım . Hep telaş ve stesten.. Düşünmeee rahatlaaaaa olmuyo ama denee :))
oo süperrr şekerr.. Amaa sana kötü bi haberim var. Bu daha beklemek degil..
En zor beklemek transferden teste kadar geçecek 12 gün... Diger ve en zor olan beklemede o kan testinin sonucu için beklediğin 45-60 dk... O yüzden bugunlerin tadını çıkar.. 5 gün sonra resmen anne adayı olacaksın. şimdi koş ,danset,zıpla , tepin:))) ne istiyorsa canın onu ye .1 ay sonra yiyemiceksin bulantıdan :) şekil 1a :)
Haklısın canımmmmm
tek düşüncem bebeğim... Ama dualarım asla bencilce değil ... Hep benim gibi hamile arkadaşlarımın bebeklerini sağlıklı doğurmaları için
tedavi gören,başlayacak olan yada normal yolla el açıp anne olmak isteyen tüm kullar için bu süreclere gelip sağlıkla bebişlerine kavuşmaları için dua ediyorum .
Rabbim sesimizi duysun inşallah
kızlar çok gergin ve yorucu bir gündü... Iyi geceler hepinize.
canım bak yukarıda yazdım . Konu seni de baglıyor... Uroloji doktorunun yazısını saglık kuruluna girdiğinde istiyor numune... O yazıyı alıp gitmen gerek . Istersen git numunedeki doktorlardan muayene ettir eşini orda al yazıyı. Internetten randevu alınıyor. Alın gidin . Elinizde kaşeli imzalı doktorun yazısı olsun . Zeynep kamilde de tekrar gerekirse ürologa girersiniz. Ama zeynep kamil prosedürlerini bilmiyorum .
Allah yardımcın olsun ama hızlı hareket et.....
1 aya yakın sürüyor.
haytım eşinin spermiogram sonuçu elinizde değilmi işte ilk zeynep kamile git tüp bebk bölündeki doktorla görüş o sana ne yapman gerektiğini anlatır zaten onlar seni ürolojiye gönderiyor doktorda sonucuna bakıp gerekirse bir spermiogram daha istiyor ondan sonra tüp bebk için uygundur diyor ama sen önce git randevu almana gerek yok tüp bebekteki doktorla konuş sonuçlarınıda yanında götürmeyi unutma
ah ah birde bana sorrrrr yatayım ben yoksa eşim beni yatağa almayacak çok kızıyor internete girmeme girip neden canını sıkıyordun diyor ?
Iyi geceler
arkadaşım çok teşekkürler ben yarın sabah için ürolojiden randevu almıştım sabahleyin gideceğiz zeynep kamile yani bakalım ne diyecekler eğer zor olacaksa zaten direk numuneye giderim allah sizlerdende razı olsun numune banada daha kolay gibi geliyor bakalım
deryaberil inan sayende bazı konularda çok daha iyi aydınlanıyorum bu yüzden teşekkür ederim hatta bi yazında benim verdiğim bilgilerden rahatsız olan varmı demişsin ya eğer bundan rahatsız olan varsa burada bulunmasınlar zaten ki burada amaç bu, bir şeyler paylaşmak yani , herkesin bilmediği bir şeyler vardır ve sonuç olarak bazı şeyleri hepimiz yaşayarak öğreniyoruz... onun dışında bir şey daha sormak istedim bende ileri derecede pko hastasıyım eşime umut tüp bebkte yapılan teste göre 11 milyon sperm sayısı %35 hareket ve %2 morfoloji çıktı Ulun bey de bu morfoloji ile ancak tüp bebekte başarı sağlanabileceğini söyledi ki bende zaten KK da uzun süredir bulunduğum için biliyorum bu şekille aşılama olmayacağını fakat kafama takılan en büyük soru şu ki bu sonuçla biz tüp bebeğe müstehak görülebilirmiyiz acaba sayı olarak 5 milyonun üstünde olmamalı diye biliyorum ama morfoloji bazen sayıdand a daha önemli bir sorun bilirsin sayı çok yüksekte olsa morfoloji önemli bir sorun ... kriter neydi erkek faköründe bunu öğrenmek istiyorum
Herkes deneyimlerini tecrübelerini paylaşsın diye burada zaten ki bir nevi tedaviye yeni başlayan arkadaşlara ışık olsun, kimsenin kimseye doktorluk yaptığı yok sadece deneyimleri doğrultusunda yaşadıklarını anlatıyor gayet de yardımcı oluyor bence sağolsun üşünmeden her sorduğumuz u cevaplıyor bence teşekkür etmemiz gerekirken bu şekilde yargılamak saçma.
olur sonuçta bildiğin,güvendiğin doktorlar var. tabii ki 14. haftaya kadar yolu var. ultrasonu yapan kadın erkek falan dedı ama doktorum ben 2-3 hafta sonra net söylerim dedi. aslında ben küçüklüğümden beri hep oplum olursa adını emre koycam derdım eşim emre... ona yakın ya eren ya emir diyorum bakalım hayırlısı :)
bence kaşıma tahriş edersin karnını... ama neden gitmedin canım doktora hemen gıt bence. bu kanamalar çok göreceli oluyor. zaman geçirme biran evvel git,müsait degilsen bile bi alo de doktoruna!
canım teşekkür ederim cevabın için senden henüz bu cevabı almadan önce ben ürolojiden randevu almıştım zaten yarın sabah oradayım zaen ürolojiden çıkınca direk gidicem tüp bebek bölümüne zaten ne internette neden telefonda tüp bebek randevu seçeneği yok o yüzden direk gidip konuşacağım bu arada raporu ne kadar sürede veriyorlar acaba inşallah adet tarihime kadar yetişir
Canım bende bir süre daha umuta devam edicem 15 gün sonra randevumuz var Biz o tarihte 11+4 olcaz Doktor birşey demedi ama ikili test yaparmı acaba Doktor başka testler istedi mi senden Doğumu Ulun bey demi yapacaksın
benide listeye eklermisin..adetimi bekliyorum dondurulmuş denicem. :80:
inş. canım önemli olan sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmeleri biz eşimle isim konusunda baya sorun yaşıycaz ama hayırlısı bakalım. kaşımamaya çalışıyorum artık zaten haftaya gitcez diye gitmedim otobüslere binmek çok zor geliyo midem kötü oluyo.şimdi o kadar fazla kaşınmıyo zaten