tüm yüreğimle diliyorum yüce mevlamdan istiyorum o tatlı ve güler yüzüne bide annelik oldumu süfer olursun deryacım
canım o senin kalbinin güzelliği..saolsın inşallah
amin güzelim amin inşallah.. sabırlı ol olurmu ?
Eşimde sperm sayısı 17 milyon en son 2 kez aşılama tutmadı tüp bebekte bu sayılar da olupta hamile kalan var mı sanki biraz korkuyom kafamda sorun işaretleri var pazartesi tekrar yaptırcak eşim tahlil inşallah biraz sayı çıkmıştır cevap verirseniz sevinirim canyoldaşlarım
çok güzel sayı tatlım . sürekli de test yaptırma adamcağıza... bizim bu dölleme sırasında 2 milyon çıkmış.. yıkama işleminden sonra 1 milyona düşmüş ( artması gerekirken) az da olsa neticede döllendi.. 17milyon nerdeyse aşılama için bile rahat bi sayı... çok güzel .. kocana iyi davran :)))
ben kızıyorumm da :))
Kızlaaaar!
radyasyondan,çaydan,dertden,kahveden,sigaradan, gazlı içeceklerden,soguktan,konservelerden,gözyaşlarından,az pişmiş etten & tavuktan,stressten,vb.
uzak olacagımız bir pazar ve kocaman bir hafta diliyorum...
canım katılımın için çok saol . hamişler olarak hepiniz dikkat edin...
canım iyi dileklerin iiçin teşekkürler. inanın kalbim hep sizlerle hep dua ediyorum allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallahhhhh..
saolasın canım ... allah dualarımızı kabul etsin...
sevgi3434 ve ben yokuz listede neden
genel liste 235.sayfada... sevgi 15.sırada sen 21.sıradasın...
fulyada gerekli açıklamayı yapmış...
kimseyi ayırmıyorum .. merak etme
Canım belirtileri düşünerek kendini üzme Benim her türlü adet belirtilerim vardı mide yanması akıntı lekelenme hatta kanamam bile oldu Ama sonuç pozitif Asla olmadı diye kendini üzme Moralini yüksek tut
Canım bu arada deryanın herkes için hazırladığı listede isminiz var O liste deryanın dün hamilelik haberini veren üç kişinin arasında kaldığına dikkat çekmek için hazırladığı bir liste Ama listede test tarihin yazmıyor Test tarihini yazarsan eminim derya listeye ekler Bizde heyecanla güzel haberlerini bekleriz
fulya çok saol güzelim ...ne güzel izah etmişin... saol canım benim ..
değerine de çok sevindim . istirahatine dikkat et.. güzel güzel yat dinlen...
Teşekkür ederim canım.Test tarihim 28 i ama ben dayanamayıp cumartesi yapıcam.çünkü göbekten iğnem var.ogüne kadar yetiyor.negatifse almam bari diye düşündüm.11. günüm oluyor cumartesi.
listeye 28 olarak yazcam ...
slm arkadaşlar hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim.benım ılk denememdı 15 gün önce ama olmadı.ben başka hastanede denedim bu hastane için fikir almak istedim yardımcı olursanız sevinirim
güzelim ben internetten buldum . diğer büyük hastanelerde de var
tüp bebek bölümleri ama ben sadece bu işi yapan bir yer istedim ve bahçeci- umut bu şekilde sadece bebek sahibi olmak isteyen hastalar var. büyük hastanelerde ilgi de dagılıyor doktoruda göremiyorsun...
bir çok arkadaşım burada ilk denemede hamile kaldı. başka merkezlerden gelip burda hamile kalanlar da var. labarauvar şartları , doktorlar , tüm çalışanlar çok başarılı , yetenekli . .. hepsini geç kendini evinde hissediyorsun. herkes çok ilgili . ben öyleyim ve bana karşı çok ilgililer...
o yüzden tavsiye ederim güzelim . benim doktorum süleyman bey dün ilk defa ulun beye de muayene oldum . her ikisi de çok iyiler...
aminn canım
evet öle oldu tek çift oldu.....
nasıl ya???kaç. hücreli transfer edilmişti ? kaç tane? peki bişey dicem içerde bölünme kaç hücreden sonra olurmuş ki ???
ayyy süperrrrrr... çok sevindim ...
allah bağışlasın inşallah... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
iy akşamlar kızlar nasılsnız bugün pek kimseler yoktu gezmeleremi gittiniz kızlar
geldim geldim...geçmişi okudum ancak yazabildim...