• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık umut isminin yanına isim arıyorum!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fnd05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
449
671
103
herkese merhaba umut isminin hep sevmişimdir ama yanına uyumlu bi isim arıyorum bi kaç düşüncem var ama Ahmet Umut, Mustafa umut gibi içime tam sinmedi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

umut ismini istemiyor eşim içime sinen bi isim bulamıyorum yaa eşim Metehan olsun dedi ama tam içime sinmiyor söylerken de zor oluyor metaan gibi

eşim mete ismini söylemişti ben de dün umut mete ismini düşündüm ikimizin de istediği olsun hem söylemesi de güzel oldu
Umut Mete ...

metehan değil ama mete tek başına güzel umut mete koyun o zaman. umut alp'i begendim bende.

herkese merhaba umut isminin hep sevmişimdir ama yanına uyumlu bi isim arıyorum bi kaç düşüncem var ama Ahmet Umut, Mustafa umut gibi içime tam sinmedi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
UMUT BERA

biz tamamen farklı bi isimde karar kıldık arkadaşlar AKIN ismi anlamı da çok güzel her engeli aşan güçlüklerden yılmayan hızlı hareket kabiliyetine sahip anlamları var Allah güzel isimlerle hayırla bir ömür nasip etsin herkese inşallah

Back