Merhaba arkadaşlar size kısaca anlatmaya çalışacağım bi hayat dersi var. Yorum yazmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum. ..
biz eşimle 5 yıldır evliyiz. .
ailelerimiz karşı çıkmıştı evlenmemize. .
4 yıl çıktıktan sonra babama yalvar yakar kabul ettirip evlendim 4 yıl sıkıntı larla geçti. . ailemizi ikna etme çabalarıyla. .
evlendik çok güzel düğünümuz oldu. .
tam hersey yoluna girdi dedik eşim işten atıldı. . zaten yeni evlenmisiz bisürü borç..elimize 10 lira kaldığı günler biliyorum. .ve zorda kalmadan onu harcamak yok. .
kimseye soylemedik sıkıntı larimizi. .
sonra derlerki evlenme demedikmi başıma kalkarlar dedim sustum. .
2 yıla yakın sıkıntı çektik. .
sonra eşim işe girdi ikimizde çalışıyorduk. . ev alalım diye tutturdu eşim. .ev den önce bebeğimiz olsun dedim dinlemedi yok önce ev dedi. . sonuna kadar okuyup ibret alın lütfen Bebeğinizi ertelemeyin. .
evi aldık eşim yine iş yerinden çıkarıldı çünkü kapanıyordu fabrika. .
ev borcu geçim sıkıntısı hersey benim üstüme kaldı. . sıkıntı yine bitmedi. .
Aradan biraz zaman geçti eşim işe girdi. .
daha fazla ertelemene izin vermem ben bebek istiyorum dedim tamam dedi eşim ... 2 yıl denedik olmadı. . o benden supheleniyordu sürekli doktora git dedi durdu.. doktora gittim hiç bi problem bulamadilar. . başka bi doktora git dedi yine hersey normal dedi..
5 ayrı doktora götürdü beni. .kendinden hiç şüphe etmiyor erkek ya... tövbe tövbe. kendi de gitti Sperm yok denecek kadar az dı şok geçirdi gururu kırıldı. . çok yiprandik derken Varikosel ameliyat ı oldu. . 6 ay sonra yine test yaptırmak gerekir dedi doktor. ..
4 yıllık evliydik insanların sürekli bebek sorması bizi iyice yipratiyordu çünkü biz soranlara istemiyoruz diyorduk ailemiz bile bilmiyordu bi sorun olduğunu. .
gelen giden laf çarpıyordu niye hala yok bebek diye. . zaten sıkıntı çekiyoruz bide milletin baskısı. .anlatılmaz yaşanır bi süreç ti. . ve artık Sperm sonuçları öğrenmeniz gerekiyor dedik. .
tahlilleri almaya gideceği gün binbir korkuyla gittik ya yine yoksa diye. .
doktor sonuçlara baktı şok geçirdi. .
olamaz bu sonuçlar yanlış dedi. .
şok olduk allahım kesin kötü dedim içimden. . doktor aşırı fazla dedi Varikosel hastasinda olamayacak kadar çok dedi..dualarimiz kabul olmuştu bin şükür. . tekrardan test istedi. .
beklemek çok yipratiyordu bidaha sonuç bekledik. .. o sonuçta öyle çıktı olması gerekenden çok fazla idi. .
ikimizde sevinçle birbirimize sarıldık sanki hamile haberi almiscasina çok mutlu olduk... eşimin ego yükseldi tabi bu kez tutturdu git bidaha doktora tüpler inede baktır. . hala benden supheleniyordu. . Bu konu bizim evin tek konusu oldu ve benim piskolojimi çok bozdu. .. Tüp testine götürdü beni zorla. .
giderken titriyordum ya sorun çıkarsa yine diye. . sonuçlar temiz çıktı biz yine feraha Kavuştuk. .
yani demem o ki evlilik hep bi problemlere sıkıntı larla geçiyor. .eski resimlerimize bakıyorum 5 yıl da ne kadar da degismisiz hem görsel olarak hemde beyinsel olarak. . çok sabırlı çok anlayışlı olmanı öğretiyor evlilik. . sudan çıkmış balık gibi oluyorsun önce sonra hayat bir o yana bir bu yana vurarak öğretiyor bazı şeyleri. ..
Bundan sonraki hayatımı akışına bırakacağım a kendime söz verdim. .
Bırakın hayat bildiği gibi gelsin. .
5 yılda yiprandik peki 40 yıllık evlilikler de o insanlar ne hale gelmiştir kim bilir. .
ben hep derim herkes kendi yaşadığını bilir anlar. . Başkaları anlatmaya çalışır sadece ne kadar anlayabilir ki...
Bırakın hayat bildiği gibi gelsin. .
evliliğin sırrı bu bence. ..