Umut hep var..evlilikte sabır. .

bu arada her evlilik böyle değil tabiki. sizin ki eş seçiminizden dolayı bu şekilde yorucu olmuş.

bu arada dünyaya bir kere geliyoruz sabredeceğiz diye kendimizi paralamanın bir anlamı yok. çocuk yoksa hiç yok.

Eşin doğru kararlar vermiş. Tek hatasi sen kontrole giderken kendisi de gitmeliydi. Yoksa erteleme nedeni çok mantikli bebeği. Ben bir dert göremedim.

canım size ne diyeceksin. bebek sormak insanın mahremine, yatak odasına girmektir. sonuçta çocuk dediğin düşünce gücü ile olmuyor sevişerek oluyor o da mahrem. milletin ağzının payını vermezsen sen yıpranırsın. sen yıpranacağına millet üzülsün. zaten senin üzülmene müsaade eden insanlar senin dostun değil düşmanındır görüşmek zorunda değilsin.

benim oğlum doğduğunda sütüm azdı mama takviyesi yaptık. mama verdiğimizi görenler bi ton laf söyledi hepsine siz çocuğunuzu büyüttünüz müsaade edin ben kendi bildiğim gibi büyüteyim dedim susturdum alınan alınsın benim ruh halimden daha önemli değil hiçbiri..

Maalesef başına gelmeden anlaşılmıyor baştan mahremim neden milletle konuşayım diyorsunuz. En baştan düşünmüyoruz diyorsunuz sonra günler aylar yıllar geçiyor halen çocuk yoksa tamda o noktadan ama imalı ama açık açık her lafı duyuyorsunuz.Sert tepki vermek isteseniz kesin kısır bunlar ondan bu kadar tepki verdi derler diye düşünüyorsunuz. Güzellikle söyleseniz daha zamanı var deseniz.Olmuyor da istemiyoruma yatıyorsunuz diyorlar.Her ortamda terslik olmuyor, güzellik olmuyor .Allah aklı fikri başında insan sayısını artırsın diyorum.Toplum baskısı var net

Sıkıntılar oluyor atlatiliyor ama bir noktaya kadar. 20 yilda olsa 30 yilda olsa yeter diyebiliyorsunuz siniriniz kaldirmiyor.

Bebek konusu stres yaptıkça olmuyor galiba bizimde 6-7 ay uğraştık olmadı sonra eşimde varikosel çıktı işinden bir türlü izin vermediler ameliyat için olamadı ameliyatı biz ondan sonraki ay daha rahattik olmayacak nasıl olsa diye. Sonraki ay çift çizgiyle karşılaştık. Yani rahat olun stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…