Umut Bahçeci Altunizade İstanbul

MlsFzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
167
60
28
30
Kızlar merhaba bu ay Prof.Dr.MRA Umut Bahçecice Altunizadede transferim var genetik taramalı tüp bebek yapmaya karar verdi doktor bey bize çünkü 4 tane düşüğüm var ama çok korkuyorum çok düşünceliyim acaba daha önce burda yaptıranlar varmı bana yardımcı olursanız sevinirim içim hiç rahat değil gibi neden bilmiyorum ve birşey daha sormak istiyorum acaba genetik tüp bebeğin fiyatı nekadar bilenler varmı aranızda

Güzel merkez evet ben orda 4 sene gecirdim başarı elde edemeyince değiştirdim merkezi.
Pgt li deneme yapmak biraz maliyetli malesef dolar euro bazında gönderiliyo embriyolar embriyo başına para alınıyor.

Merhaba, ben mra da genetik taramalı transfer yaptırdım ve şuan 19 haftaligim.

normalde Cem çelik in hastasiydim. O klinikten ayrılınca devam etmek istersek doktor seçme hakkı verdiler. Bizde yerine o geldi diye mra ile ilerledik. Sadece transferimi o yapmış oldu yani.

Transfer suresi boyunca toplamda 5 dakika falan görmemişizdir kendilerini. Asistanlarla muhattaptik hep.

benim 5.transferim oldugu icin biz kendimiz istedik pgt yaptirmayi.

Genetik testin 1 tane embriyo için ücreti 325 euro ydu şubat ayında. Şuan ne kadar bilmiyorim. Baştan 2 gönderdik ikiside anomali çıktı. Hemen peşine 2 tane daha gönderdik. Şükür ikisi de sağlam geldi ve mra 1 tanesini yükledi.Biz çoğul gebelik istiyorduk. O yüzden hep iki iki embriyo gönderdik. Ama mra 1 tane transfer yapma konusunda bizi ikna etti.

Dolayısıyla tüp bebek tedavisinden daha çok genetige para harcamış olduk biz.

Yine benim talebimle ki burdan okuyup öğrenmiştim Serum tedavisi de uyguladı. Clinoleic ya da omagaven. Hangisini bulabilirsen. Bagisikligi baskilamak icin.vucut embriyo yabanci cisim zannederek atmaya calismasin diye.Bi tanesi 900 tlydi serumun bi tanesi 400 tlydi. Ama bahcecide 1900 tl karşılığında takmsilardi. Son gun istedikleri icin bulamamistik eczanede. Mecbur kaldık bahcecide taktırmaya. Ve resmen 400 tl lik olan omageven i takmışlardi. Sonra ki iki hafta biz hastanede eczaneden tedarik ederek taktirdik. Toplamda haftada 1 olmak uzere 3 kere takılmış oldu yani

Açıkçası ben ilk denemede pozitifi gördüm. Ama bahceciden memnun değilim. Attığınız adıma bir kılıf uydurup para alıyorlar.

Bende o merkezde mra ya tedavi görüyorum kendisini çok göremedik ama cumartesi opum var ve çok korkuyorum

Güzel merkez evet ben orda 4 sene gecirdim başarı elde edemeyince değiştirdim merkezi.
Pgt li deneme yapmak biraz maliyetli malesef dolar euro bazında gönderiliyo embriyolar embriyo başına para alınıyor.
Merhaba nereye geçtiniz sonrasında? Başarı elde edebildiniz mi? Benim de haftaya randevum var karar veremiyorum artık ya her yerde olumsuz çok yorum okudum

Merhaba nereye geçtiniz sonrasında? Başarı elde edebildiniz mi? Benim de haftaya randevum var karar veremiyorum artık ya her yerde olumsuz çok yorum okudum
Bahcecide 2 kez hamile kaldım devamı gelmedi.
Hal tavır olarak artık rahatsızlık duymaya başladıgım için bıraktım orayı ota bokada para almaları cabası.
Medicalparka gectim.

Bahcecide 2 kez hamile kaldım devamı gelmedi.
Hal tavır olarak artık rahatsızlık duymaya başladıgım için bıraktım orayı ota bokada para almaları cabası.
Medicalparka gectim.
Çok iyi anlıyorum bizim çok masum bi nedenle orda olup onların böyle her şeyde para demeleri beni de aşırı soğutuyor. Ben de ilk aşılamamı medikalparkta Şule hoca ile yaptım ama negatifle sonuçlandı ben de bahçeçi için randevu oluşturdum ama çok kararsızım

Bak güzel merkez güvenilir evet ama ben cok şans verdim 4 sene ordaydım.
Gidilebilir yani korkma parayı da gözden cıkar.
Biz 4 senede artık gözden cıkaramıcak duruma geldik onun için değiştik

Anladım ben psikolojik olarak çok yoruluyorum bu süreçlerde bir de evime yakın diye medikakparka gitmiştim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bak güzel merkez güvenilir evet ama ben cok şans verdim 4 sene ordaydım.
Gidilebilir yani korkma parayı da gözden cıkar.
Biz 4 senede artık gözden cıkaramıcak duruma geldik onun için değiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…