Kızlar merhaba bu ay Prof.Dr.MRA Umut Bahçecice Altunizadede transferim var genetik taramalı tüp bebek yapmaya karar verdi doktor bey bize çünkü 4 tane düşüğüm var ama çok korkuyorum çok düşünceliyim acaba daha önce burda yaptıranlar varmı bana yardımcı olursanız sevinirim içim hiç rahat değil gibi neden bilmiyorum ve birşey daha sormak istiyorum acaba genetik tüp bebeğin fiyatı nekadar bilenler varmı aranızda
Merhaba, ben mra da genetik taramalı transfer yaptırdım ve şuan 19 haftaligim.
normalde Cem çelik in hastasiydim. O klinikten ayrılınca devam etmek istersek doktor seçme hakkı verdiler. Bizde yerine o geldi diye mra ile ilerledik. Sadece transferimi o yapmış oldu yani.
Transfer suresi boyunca toplamda 5 dakika falan görmemişizdir kendilerini. Asistanlarla muhattaptik hep.
benim 5.transferim oldugu icin biz kendimiz istedik pgt yaptirmayi.
Genetik testin 1 tane embriyo için ücreti 325 euro ydu şubat ayında. Şuan ne kadar bilmiyorim. Baştan 2 gönderdik ikiside anomali çıktı. Hemen peşine 2 tane daha gönderdik. Şükür ikisi de sağlam geldi ve mra 1 tanesini yükledi.Biz çoğul gebelik istiyorduk. O yüzden hep iki iki embriyo gönderdik. Ama mra 1 tane transfer yapma konusunda bizi ikna etti.
Dolayısıyla tüp bebek tedavisinden daha çok genetige para harcamış olduk biz.
Yine benim talebimle ki burdan okuyup öğrenmiştim Serum tedavisi de uyguladı. Clinoleic ya da omagaven. Hangisini bulabilirsen. Bagisikligi baskilamak icin.vucut embriyo yabanci cisim zannederek atmaya calismasin diye.Bi tanesi 900 tlydi serumun bi tanesi 400 tlydi. Ama bahcecide 1900 tl karşılığında takmsilardi. Son gun istedikleri icin bulamamistik eczanede. Mecbur kaldık bahcecide taktırmaya. Ve resmen 400 tl lik olan omageven i takmışlardi. Sonra ki iki hafta biz hastanede eczaneden tedarik ederek taktirdik. Toplamda haftada 1 olmak uzere 3 kere takılmış oldu yani
Açıkçası ben ilk denemede pozitifi gördüm. Ama bahceciden memnun değilim. Attığınız adıma bir kılıf uydurup para alıyorlar.