• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Umursamayan başak erkeği

Peki başak erkekleri çok aşıkken birden bire soğur mu ? Soğurduysa geri dönüşü var mıdır ?
Başak erkekleri aşık olmaz genelde, çok fazla mantıkçıdır aklına uyan kadınla birlikte olup evlenirler bunuda aşk olarak nitelendirirler. Kafasına uymayan kadına bir kuruş para bile harcamaz.

Peki başak erkekleri çok aşıkken birden bire soğur mu ? Soğurduysa geri dönüşü var mıdır ?
soğuduysa asla geri dönmez
asla demeyelim tabii her insanın huyu suyu farklıdır ama burç bazında sorduğun için söylüyorum eşim bi kere soğursa arkasına asla bakmaz ve asla da ısınmaz tekrar

Burçla askın ilginin ne alakası var ya
Kişilik meselesi kimi sevgisini belli eder kimi belli edemez
Kimi duygusal olur kimi olmaz
Kimi romantiktir kimi değil

Burç murc nelere kafa yoruyorsun
Adam seni istiyor mu istemiyor mu buna bak
Ay Mars’ın önüne mi gecti güneş Venüs’ün neresinde kaldığına değil

Konumdaki belki de en guzel yorum . Teşekkür ederim size . Böyle yapıcı tavsiyeler bekliyorum işte .
bütün yorumlar aslında çok yapıcıydı ama siz anlamak istediğiniz kadarını almayı tercih ediyorsunuz belli ki
siz bilirsiniz
ama şunu unutmayın başak burcu önemsemediği insanın eleştirisini de önemsemez
başa için bitmişse bitmiştir 2 kere yazdım beğenmediniz ama 3.yü de söyleyim de benden çıksın

bütün yorumlar aslında çok yapıcıydı ama siz anlamak istediğiniz kadarını almayı tercih ediyorsunuz belli ki
siz bilirsiniz
ama şunu unutmayın başak burcu önemsemediği insanın eleştirisini de önemsemez
başa için bitmişse bitmiştir 2 kere yazdım beğenmediniz ama 3.yü de söyleyim de benden çıksın
hic yormayin kendinizi 10 kerede yazsaniz su anda duymaz taktik ariyor farkinda degil oysa ki seven bir insan kadin yada erkek kaybetmemek icin herseyi yapar ama sevmeyenin canini yakamazsın denesin ve görsün diyorum ben bunun burcla alakasi yok ben terazi burcuyum birini sevmiyorsam bittiyse benim için dünyayı üzerime yiksa tinlamam kendiside tecrübe edicek zaten

hic yormayin kendinizi 10 kerede yazsaniz su anda duymaz taktik ariyor farkinda degil oysa ki seven bir insan kadin yada erkek kaybetmemek icin herseyi yapar ama sevmeyenin canini yakamazsın denesin ve görsün diyorum ben bunun burcla alakasi yok ben terazi burcuyum birini sevmiyorsam bittiyse benim için dünyayı üzerime yiksa tinlamam kendiside tecrübe edicek zaten
ya zaten insan burçlardan medet umuyor hayatına ona göre yön veriyorsa umudu umutsuzluk peşinde arıyor demektir ya neyse
atarlı bir üye hiç gerek yok

ya zaten insan burçlardan medet umuyor hayatına ona göre yön veriyorsa umudu umutsuzluk peşinde arıyor demektir ya neyse
atarlı bir üye hiç gerek yok
aynen öyle 4 ay gorusmusun zaten eee adam umursamaz dünyayı dar ediyimde görsün bi düşünmek lazim bu adam zaten beni sevmemis yada baska sebeplerle olmamis simdi ben ne yaparsam yapiyim zaten umursamaz bunun burçla taktikle ne ilgisi var çözemedim

Ayrildi diye yas tutmasini mi beklediniz. Umursamaz diye ceza vermeyi dusunmek bile aslinda kendinize ceza vermek farkinda misiniz? En buyuk intikam umursamamak ve unutmaktir. Burcu ne olursa olsun....

Bu arada giden donmez. 4 ay olmus simdiye kadar donmediyse umursamadiysa umursamaz...
Onunuze bakin. Yolunuza devam edin. En buyuk intikam budur...

Back
X