- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak erkekleri aşık olmaz genelde, çok fazla mantıkçıdır aklına uyan kadınla birlikte olup evlenirler bunuda aşk olarak nitelendirirler. Kafasına uymayan kadına bir kuruş para bile harcamaz.Peki başak erkekleri çok aşıkken birden bire soğur mu ? Soğurduysa geri dönüşü var mıdır ?
Yoktur merak edip yazabilir ama öylesine yazar ask ıcın falan degılPeki başak erkekleri çok aşıkken birden bire soğur mu ? Soğurduysa geri dönüşü var mıdır ?
soğuduysa asla geri dönmezPeki başak erkekleri çok aşıkken birden bire soğur mu ? Soğurduysa geri dönüşü var mıdır ?
Bir yöntemi var mıdır acaba diye merak ettim. Bu başak erkeklerinin zayıf noktası ne onu öğrenmek istiyorumUmursamaz tipi nasıl üzeceksiniz ki![]()
Elestırılmekten hoslanmazlar kıyaslamaktan ozellıkleBir yöntemi var mıdır acaba diye merak ettim. Bu başak erkeklerinin zayıf noktası ne onu öğrenmek istiyorum
Konumdaki belki de en guzel yorum . Teşekkür ederim size . Böyle yapıcı tavsiyeler bekliyorum işte .Elestırılmekten hoslanmazlar kıyaslamaktan ozellıkle
Boyalı Su mu atsa ki üzerine:)Eşimden biliyorum zaafları temizlik beyaz ayakkabısına çamur gelse,
Gömleği kirlense
Saçı bozulsa falan
Kıyamet kopmuş gibi üzülür
Bide onsuz mutlu oldugunu gorsun aglayıp sızlanmayın delirsin ıyıce :)Konumdaki belki de en guzel yorum . Teşekkür ederim size . Böyle yapıcı tavsiyeler bekliyorum işte .
bütün yorumlar aslında çok yapıcıydı ama siz anlamak istediğiniz kadarını almayı tercih ediyorsunuz belli kiKonumdaki belki de en guzel yorum . Teşekkür ederim size . Böyle yapıcı tavsiyeler bekliyorum işte .
hic yormayin kendinizi 10 kerede yazsaniz su anda duymaz taktik ariyor farkinda degil oysa ki seven bir insan kadin yada erkek kaybetmemek icin herseyi yapar ama sevmeyenin canini yakamazsın denesin ve görsün diyorum ben bunun burcla alakasi yok ben terazi burcuyum birini sevmiyorsam bittiyse benim için dünyayı üzerime yiksa tinlamam kendiside tecrübe edicek zatenbütün yorumlar aslında çok yapıcıydı ama siz anlamak istediğiniz kadarını almayı tercih ediyorsunuz belli ki
siz bilirsiniz
ama şunu unutmayın başak burcu önemsemediği insanın eleştirisini de önemsemez
başa için bitmişse bitmiştir 2 kere yazdım beğenmediniz ama 3.yü de söyleyim de benden çıksın
ya zaten insan burçlardan medet umuyor hayatına ona göre yön veriyorsa umudu umutsuzluk peşinde arıyor demektir ya neysehic yormayin kendinizi 10 kerede yazsaniz su anda duymaz taktik ariyor farkinda degil oysa ki seven bir insan kadin yada erkek kaybetmemek icin herseyi yapar ama sevmeyenin canini yakamazsın denesin ve görsün diyorum ben bunun burcla alakasi yok ben terazi burcuyum birini sevmiyorsam bittiyse benim için dünyayı üzerime yiksa tinlamam kendiside tecrübe edicek zaten
aynen öyle 4 ay gorusmusun zaten eee adam umursamaz dünyayı dar ediyimde görsün bi düşünmek lazim bu adam zaten beni sevmemis yada baska sebeplerle olmamis simdi ben ne yaparsam yapiyim zaten umursamaz bunun burçla taktikle ne ilgisi var çözemedimya zaten insan burçlardan medet umuyor hayatına ona göre yön veriyorsa umudu umutsuzluk peşinde arıyor demektir ya neyse
atarlı bir üye hiç gerek yok
+10000000ya zaten insan burçlardan medet umuyor hayatına ona göre yön veriyorsa umudu umutsuzluk peşinde arıyor demektir ya neyse
atarlı bir üye hiç gerek yok