• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Umursamayan başak erkeği

jane66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
20
9
1
34
4 ay konuşmuştuk.Sonra ara verdik. Çok umursamaz bir tip.

Unut demeyin, onu üzmek istiyorum. Ne yapabilirim ? Bu başak erkeklerinin zayıf noktası nedir ? Ne yapmalıyım üzmek için ? Tavsiye istiyorum sizden .

Astrolojiden anlayan arkadaslar lütfen yardım edin. Yükseleni akrep. Burcu da başak bu kişinin. Ne üzer bunu ? 32 yaşında

Eleştiri yapanlar lütfen uzak dursun ? Konu hakkında taktik verecek olanlar yazsın sadece

Son düzenleme:
gerçekten dünya üzerindeki bütün insanların 12 tane burç tipine ayrılabiliceğine inanıyor musunuz? 30'una gelmiş insansınız bence bu gereksiz kini de bir tarafa bırakın siz mutlu olamazsınız.adam istememiş bitmiş unutmayıp napıcaksın hep beraber adamı burdan lanetleyelim mi?bu takıntıyı bırakıp hayatınıza devam edip mutlu olun.

gerçekten dünya üzerindeki bütün insanların 12 tane burç tipine ayrılabiliceğine inanıyor musunuz? 30'una gelmiş insansınız bence bu gereksiz kini de bir tarafa bırakın siz mutlu olamazsınız.adam istememiş bitmiş unutmayıp napıcaksın hep beraber adamı burdan lanetleyelim mi?bu takıntıyı bırakıp hayatınıza devam edip mutlu olun.
Ben ne dedim ? unut demeyin bana , yazdıgımı gormediniz mi ? Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama ben yöntem istiyorum

32 yaşında bir başak erkegi görmüş geçirmiş biridir.o yüzden daha sallamaz.birde 30 yaşından sonraki adamlar 30 öncesi gibi olmuyor.dışardan daha gamsız duruyor.

derdim falancı burcun erkeği bla bla bla
işiniz mi yok
burca göre mi adam seçeceğiz
burcu tutmadı yükseleni mi tuttu diyeceksiniz:işsiz:

Son düzenleme:
derdim falancı burcun erkeği bla bla bla
işiniz mi yok
burca göre mi adam seçeceğiz
burcu tutmadı yükseşeni tuttu
Ya size ne hanfendi ? Niye yargılıyorsunuz beni ? Ben sadece yöntem istiyorum, bu eleştiriniz sorunumu çözmüyor. Okudugunuzu anlamıyor musunuz ? Neden polemik yaratmak istiyorsunuz ?

Bırakan erkek, iliski bittikten sonra umursar mi saniyorsunuz yani kac dakika takilir acaba aklina, duz mantik erkekler biliyorsunuz emin ol o baskalarinin pesinde, gecmisle ugrasmiyor erkekler bizim kadar ya bi de cidden intikam falan cok gereksiz. Yontem falan istiyorsaniz vudu buyusu falan yapin :)

Burclari alakasi yok demekki..benim eşimde basak burcu ve 32 yasinda ama hic umursamaz deil.

Ya size ne hanfendi ? Niye yargılıyorsunuz beni ? Ben sadece yöntem istiyorum, bu eleştiriniz sorunumu çözmüyor. Okudugunuzu anlamıyor musunuz ? Neden polemik yaratmak istiyorsunuz ?
ya burçla ilgili kaçıncı konu
ikizler akrep yay bilmem ne erkeği
insanın iyisi kötüsü sana ve değerlerine uyan yada uymayan adam vardır
kaç tane kendine ikizler diyen insan tanıyorum biri diğeri gibi değil

Adam sizi sevmiyor, umursamıyor. Romayı da yaksanız umurunda olmayacak. Ama siz unutmayın tabi yine de, iyice aşağılanana kadar uğraşın ne diyelim.

şunu söylemek istiyorum 8 senedir bir başak erkeğiyle beraberim
kendisi 6 yıldır eşimdir
seviyorsa değer veriyorsa kaybetmemek için deli gibi uğraşır asla vazgeçmez sonuna kadar çaba harcar
ama birinden ya da birşeyden vazgeçtiyse bir daha asla ve asla dönüp arkasına bakmaz
çok üzgünüm bunu dediğim için söylememizi istemiyorsun ama unutmak zorundasın çünkü senden vazgeçtiyse seni sevmiyorsa sen ne yaparsan yap onu üzemez kıramazsın :(

Benim sevgilim 33 başak erkeği. Dışarıdan gamsız gibi gözüküyor olabilir ama aslında çok takıntılı, ketum, duygularını asla belli etmez, plancı programcı bir adam. Taktik adamı da değildir. Seni gerçekten çok sevmediyse onu üzecek bi şey yapabileceğini sanmıyorum. Hırs yapıp elde etmeye çalışmaz.

4 ay konuşmuştuk.Sonra ara verdik. Çok umursamaz bir tip.

Unut demeyin, onu üzmek istiyorum. Ne yapabilirim ? Bu başak erkeklerinin zayıf noktası nedir ? Ne yapmalıyım üzmek için ? Tavsiye istiyorum sizden .

Astrolojiden anlayan arkadaslar lütfen yardım edin. Yükseleni akrep. Burcu da başak bu kişinin. Ne üzer bunu ? 32 yaşında

Eleştiri yapanlar lütfen uzak dursun ? Konu hakkında taktik verecek olanlar yazsın sadece

Eleştiri istemiyorsanız konu açmayın.
Zira konunuz çok komik :))

Alıntı olsun diye yazıyorum bu arada.

Peki başak erkekleri çok aşıkken birden bire soğur mu ? Soğurduysa geri dönüşü var mıdır ?

Back
X