• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunuzu yitırmeyın...

a morgan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
7
1
1
37
Kasım ayında yaptırdıgım hormon testlerı ıle bu aykı yaptırdıgım hormon testleri arasında dağlar kadar fark var şukurler olsun.umut olsun herkese lh hormonu 13ıken 6 olmus fsh 11ıken 7olmus bunun sebebı infolic kombi gercekten dogru bu arada yaşım 37

Kasım ayında yaptırdıgım hormon testlerı ıle bu aykı yaptırdıgım hormon testleri arasında dağlar kadar fark var şukurler olsun.umut olsun herkese lh hormonu 13ıken 6 olmus fsh 11ıken 7olmus bunun sebebı infolic kombi gercekten dogru bu arada yaşım 37
Ne güzel benimde amh gecen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı sizin amh düzeldi mi peki yaşım 32

Ne güzel benimde amh gecen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı sizin amh düzeldi mi peki yaşım 32
Onu bılmıyorum fakat doktorum soz etmedi daha oncesı gebelıklerım var 1yıldır denıyorum benim ıcın umut verici bu sonuclar yarından ıtıbaren gonalf 75 lık yapıcam 5gun boyunca umut edıyorumkı ıse yarayacak

Slm canım bende 32 yım. 5 yaşında evladım var bir tane ikinciyi istiyorduk. 3 ay korunmadimm sadece dördüncü ay adetim gelmedi doktora gittim. Amh 004 çıktı. Resmen iki aydır söktürücüyle adet oluyorum ne psikoloji kaldı ne heves ne ümit

Back
X