Umudunuzu kaybetmeyin dostlar, hikayem size umut olsun..

birgulden

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
33
12
288
34
Ankara
3 kere klomenle aşılama için denedik yumurtalarım büyümedi iptal oldu, 2 kere iğneli yöntemle denedik aşılama için büyüdü aşılama yapıldı ama sonuç hüsran, 6 ay sonra tüp bebeğe başlamak istedim aşılamada kullandığım ilacı kullandım yumurtalar aşırı gelişti 3. günde tüp bebek 1. iptal oldu, 2 ay sonra bi daha tüp bebek girişiminde bulunduk (bu arada moral sıfır ben de ) iğnenin dozunu biraz düşürdü doktorum b u seferde yumurta gelişmedi : (doktorum sadece 1 yumurtan var tek yumurta için de işlem yapamayız 2 ay sonra gel dedi.ağlaya ağlaya çıktım hastaneden ama nasıl ağlama asla isyan etmedim eve geldm doktorum tedaviden önce bana butun ilaçları aldırmıştı odasından çıkmadan önce bana bu akşam çatlatma iğneni yap bakalım nolur nolmaz dedi o bir yumurta kendiliğinde döllenebilir dedi.umutsuzca yapttım 10 gün sonra da kan testine gel dedi. 10 gün olmasına yakın kasık ve göğüs ağrısından duramaz olmuştum . gününde gittim ta ta taaa doktorum gözünaydın o bir yumurta kendiliğinden döllenmiş dedi : kanda betahcg de göründü .gerisini zaten tahmin edersiniz.çığlık ağlama hepsi karıştı birbirne karıştı.Allahım öyle büyük ki çok sükür bugününe: darısı isteyenlere dostlarrr

Canim cok sevindim ne guzel bak bi sekilde kapilar aciliyor..darisi bana ve tum isteyenlere insallah.Rabbim aratmasin gercekten cok zor

Gozunuz aydin cok sevindim darisi bizlere ins. Zaten kul bittim dedigi an Rabbim yettim demez mi :) maşallah size

tebrikler. inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. aslında sizin gibi hikayesi olanlar bunu paylaşsa ve bebek için bekleyen umudu kalmayanlara umut olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…