- Konu Sahibi ekinoks2012
-
Günaydın arkadaşım öncelikle,bizde 16 aydır istiyoruz
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. ama kanser şüphesi varken hamile kalmak doğrumu bilgim olmadığı için soruyorum ayrıca tövbe almak ne oluyo
Arkadaşlar merhaba tekrar,sağlıkla kucağına alırısn inş çok duygulandım bizlerede dua et bende klomeni iki kez kullandım ilkinde gebe kaldım ama kaybettim inş en kısa zamanda yaşarım tekrar rabbim isteyen herkese versin çok güzel bir duygu
çok üzüldüm canım üüzlme desekte üzüleceksin allah sabır versin şefatçin oldu seninde ben yaşadım 8 haftalık kalbi durdu benimde kürtaj oldum dr bana 4 ay korun dedi 3 ay korundum klomenle gebe kalmıştım canım bu 2.denemem henüz gebe değilim inş olur en kısa zamanda dediğin gibi imtihan bu sağlıksız bebek ölürmüş her şerd bir hayır vardır cnm allah sabır versinArkadaşlar merhaba tekrar,
11. Haftam bittiğin yani geçen Cumartesi günü kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim...8haftalıkken ölmüş...çok üzüldüm ama bu dış bir sınav ...kürtaj oldum..2yıl korunmasız çocuk istedik tedavi olmadan hamile kaldım ama nasip değilmiş...bu şekilde deneyimi olanlar var mı.?
Ne kadar korundunuz? Hemen hamile kalınır mı ne yapmam lazım ?
Allah bize sabır ve iman versin...dua edelim bol bol..canım senmhangi tarihte kürtaj oldun..?çok üzüldüm canım üüzlme desekte üzüleceksin allah sabır versin şefatçin oldu seninde ben yaşadım 8 haftalık kalbi durdu benimde kürtaj oldum dr bana 4 ay korun dedi 3 ay korundum klomenle gebe kalmıştım canım bu 2.denemem henüz gebe değilim inş olur en kısa zamanda dediğin gibi imtihan bu sağlıksız bebek ölürmüş her şerd bir hayır vardır cnm allah sabır versin
amin canım3 haziran daAllah bize sabır ve iman versin...dua edelim bol bol..canım senmhangi tarihte kürtaj oldun..?
Ilk gebeliğim evet ama Dr benimkini patolojiye gönderdi orada çıkıyormuş ölüm nedeni...belki pıhtılaşma vardır tabi bilemiyorum ..o da çıkar sanırım testlerde...Allah tekrar nasip etsin sanada bana da tüm isteyenlere de sükucağımıza almayı nasip etsin...canım dr bana test yaptı kızamıkçık aşisı eksikmiş ona baktır o yüzden ölebiliyo ama benimki o yüzden değil 3 aydan sonra dedi.ben potolajiye göndermek istedim ilklerde yapılmıyor dedi sende iste kan pıhtılaşman varmı ona baktır ilk gebeliğindi dimi dah öne düşük var mı
amin canım inşşşIlk gebeliğim evet ama Dr benimkini patolojiye gönderdi orada çıkıyormuş ölüm nedeni...belki pıhtılaşma vardır tabi bilemiyorum ..o da çıkar sanırım testlerde...Allah tekrar nasip etsin sanada bana da tüm isteyenlere de sükucağımıza almayı nasip etsin...
Sorun neymiş peki neden olmuyor? 8 yıl uzun bir süre aşılama tüp bebek denediniz mi? Allah tüm isteyenlere versin aratmasın Rabbim..merhaba arkadaslar benimde 8 yildir bebek olmuyor 8 yillik evliyim bu mesajimi okuyan arkadaslarima sesleniyorum beni dualarinizda unutmayin lutfen
amin insallah bnm hastaligim hipo hipo kisacasi bu .ilacsiz adet olmuyorum ilac igne asilama oldum ama olmuyor simdide kilo fazlaligin var diye tedavi etmiyorlar simdide canla basla kilo vermeye calisiyorum.yazin tup bebek denemeyi dusunuyoruzSorun neymiş peki neden olmuyor? 8 yıl uzun bir süre aşılama tüp bebek denediniz mi? Allah tüm isteyenlere versin aratmasın Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?