Umudunu Yitirenler Okumasin

mumudihaba

6 MELEK ANNESİ
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
2.721
42
:nazar:9 YILLIK EVLİYİ 3 TANE CANIMDAN CAN GİTTİ 4-5 AYLIK BEBKLERİMİ KAYBETTİM EN SON 6 AY ÖNCE YAPTIM DÜŞÜK.UMUDUMUN BİTTİĞİ YER DİYE BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM ALLAH(C.C) BANA SAĞLIK GÜÇ VERİRSE BİR BAŞKA DENEME BİR BAŞKA TEDAVİ VE EN SONUN DA MELEKLERİME KAVUŞTUĞUM GÜN GELECEK İNŞALLAH.DİKKATINIZI ÇEKİYORUM BİR TANEDE DEĞİL BİR ÇOK BEBĞİM OLSUN İSTİYORUM ALLAHIM NE OLURSUN BANA SAĞLIK VER MORALİM HİÇ BOZULMASIN UMUDİM HİÇ BİTMESİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMI ÇOK İYİ ANLIYORUM SİZİ ANLAYAN SADECE SİZ SİNİZ BAZEN EŞİNİZİN BİLE SİZİ TAM ANLAMADIĞI ZAMANLAR OLUR AMA SİZİN YAŞADIKLARINIZI YAŞAYAN ANÇAK ANLAR DÜŞÜK YAPMIŞSINIZDIR, GEŞMİŞ OLSUNA GELİRLER OLSUN GENÇSİN YİNE OLUR CANINI SIKMA ÜZÜLME DERLER AMMA HENÜZ 4-5 AYLIK BİR BEBEK SİZİN İÇİN NİÇE BABAYİĞİTLER KADAR YAĞIZ DELİKANLIDIR ONUN İÇİN SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM LÜTFEN HİÇ UMUDUMUZU YİTİRMEYELİM VE HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM YOLA DEVAM KIZLAR HAYDİ:asigim::asigim:

Ne güzel söylemişsin gerçekten içtenmi bu söylediklerin acaba kendi kendine moralmi bazen kendimize böyle moral vermek güzel...Hayat herşeye rağme umutlarla dolu değilmi arkadaşım umutsuzluk mutsuzluktur....sevgiyle kal üzme kendini

evet arkadaşım ben daha hamilelik duygusunu bile tadamadım ama sana katılıyorum.umudumu hiç bir zaman yitirmedim. inş. allah bana güç kuvvet verirde yitirmem.inş. benimde gün gelecek bebeklerim olacak.

:nazar:İŞTE BU ARKADAŞIM HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ MUTLU EDELİM VE UMUTSUZLUK YOK İNANIN Kİ BÜTÜN YAZDIKLARIM SAMİMİ DUYGULARIM :enbuyukkk:

inşallah canım yani benim hayatta en çok istediğim şey anne olmak ve en büyük acımda bu....bunu kabullenmek okadar zorki....

Bende Hic Hamile Olmadim Ama Okdar Cok Istiyorumki Bir Bebegim Olmasini Anlatamam Sorun Olabilirr Ama Elbet Vardir Bir Caresii Derdide Veren Rabbim Dermanida Veren O
Evet Canlarim Insallah Bizde Birgun Meleklerimizlee Bulusucazz Rabbim Saglik Verdikce Hersey Olur Zamanlar Dua Edelim Bol Bol Insallah Hersey Gonlunuzce Olsun

çok güzel söylemişsin..umutsuzluk olmamalı...sanki Allahın gücü yetmez mi bize de sağlıklı sıhhatli tatlı bebişler vermeye....bizi izliyor O,ve sabrımızı deniyor....

Sevgili mumudihaba. Bende spontan bir hamilelik yaşadım. Bebeğimi 12 haftalık kaybettim. Kalp atışlarını gördükten sonra o benim için fiziksel olarak dünyada olmasa bile yaşayan canlı bir varlıktı. Ama bebeği kaybettikten sonra herkes hasta insana söylenen söz olan "geçmiş olsun, tekrar olur" gibi sözler söylendi. Oysa bebeğim benim için bir hastalık değil canlı bir varlıktı. Beni anlamadıkları için çevreme karşı kızgınlık hissediyordum. Ayrıca dedikleri gibi TEKRAR OLMADI. Şimdilerde ise hala anne olabilmek için çabalıyorum. Allahın izniyle anne olacağım. Allah bize şah damarımızdan daha yakın o zaman bizi en iyi yüce Allah anlıyor. Biz dualarımızı eksik etmiyeceğiz ve sabredeceğiz. Yüce rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Slm arkadaslar cok zor gunleri yasamissiniz hatta hamile kalip ta kaybetmek Allah korusun Sizlele Allahin beklettigi mucde mutlaka olmali Ben buna inaniyorum Ya canlarim Yuzlerinizi allahim guldursun Bebislerimizi ele almayio nasip etsin/ Dedikleriniz gibi umitle bekleyelim/ Basa gelen yasanir/ beni bu korkutuyor/ Dua edelim Kalpten uzuntulerinizi paylasiyorum ALLAH YARDIMCI OLSUN INSALLAH GUZEL HABERLERINIZI BEKLIYORUM

Slm canim nasilsin? Tedaviye devam ediyor musun? (mumudihaba ya) Allaha emanet ol.

BENİMDE İLK BEBEĞİM ANNE RAHMİNDE ÖLDÜ VE SUNİ SANCIYLA ÖLÜ BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRDİM. EVE GELDİĞİMİZDE EVE BAKTIM SANKİ ÇOCUĞUM DOĞMUŞ BÜYÜMÜŞ .ODA KAPILARINI TEKMELEMİŞ YERLERDE YÜRÜMÜŞ, SÜRÜNMÜŞ ,GÜLMÜŞ VE EVİMDEN ÇIKMIŞ GİTMİŞ GİBİYDİ . DOĞRU SÖYLÜYORSUN BAZI DUYGULARI YALNIZCA YAŞAYAN ANLAR. UMUDUNU KAYBETME OLURMU? ÇÜNKÜ BİZ KADINLAR HER ZAMAN GÜÇLÜ VE AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIZ .ALLAH (CC) BANA YENİ BİR EVLAT VERDİ .DARISI TÜM KALBİYLE ÇOCUK İSTEYEN ARKADAŞLARA:1hug:

BENİMDE İLK BEBEĞİM ANNE RAHMİNDE ÖLDÜ VE SUNİ SANCIYLA ÖLÜ BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRDİM. EVE GELDİĞİMİZDE EVE BAKTIM SANKİ ÇOCUĞUM DOĞMUŞ BÜYÜMÜŞ .ODA KAPILARINI TEKMELEMİŞ YERLERDE YÜRÜMÜŞ, SÜRÜNMÜŞ ,GÜLMÜŞ VE EVİMDEN ÇIKMIŞ GİTMİŞ GİBİYDİ . DOĞRU SÖYLÜYORSUN BAZI DUYGULARI YALNIZCA YAŞAYAN ANLAR. UMUDUNU KAYBETME OLURMU? ÇÜNKÜ BİZ KADINLAR HER ZAMAN GÜÇLÜ VE AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIZ .ALLAH (CC) BANA YENİ BİR EVLAT VERDİ .DARISI TÜM KALBİYLE ÇOCUK İSTEYEN ARKADAŞLARA:1hug:

ALLAH(c.c)sağlıklı uzun ömürler versin evladına ve sana inşallah bizlerinde hakkımıza hayırlı ise evlatlarımızla güzel günlerimiz olur sevgiyle kal herşey gönlünce olsun

Slm arkadaslar nasilsiniz?
Aysenur Amine Su tedaviye gitmis.Bu sefer Allah Yuzunu guldursun.
Dengizcigim Allahim Aneli-babali buyutsun.

Mumudihaba nasilsin canim? neler yapiyorsun? Gorusmek uzere

Slm arkadaslar nasilsiniz?
Aysenur Amine Su tedaviye gitmis.Bu sefer Allah Yuzunu guldursun.
Dengizcigim Allahim Aneli-babali buyutsun.

Mumudihaba nasilsin canim? neler yapiyorsun? Gorusmek uzere

iyiyim canım 16:30 da patoloji sonucunu öğrenirsen inşallah hayırlısıyla daha da rahatlıyacağım kısmette ne varsa onu göreceğiz sen nasılsın KUKA cım özletme kendini ALLAHA c.c emenet ol

saat 16:30 olana kadar patladım şükürler olsun patoloji sonuçu temiz çıkmış ohhhhhhhh beeeeeeee dedim yani bir güzel

Slm canim ben umutimi kaybetmedim sadece kendimi saglama almak istiyorum.Psikologa gitmeliyim. Karakterim degisiyor. Benim de islerim yogun olmaya basladi haftaya belki yogun bir temple calisarak bitirebilirim. Sonra biraz ara vermek istiyorum. Allah yardimcin olsun.Dua edermisin.

X