Umudunu yitiren anne adaylari hikayemi okuyun

Canım umut herbirimiz için bir çıkış kapısı.Umut olmasa hayattan zevk alınamaz ki zaten..
Adet oldun diye niye eşinle tartışasın ki...Adet olmanın verdiği bir gerginlik olur hepimizde..Adamcağızı da boş yere üzme..

çok duygulandım senağlamabende 4 yıllık evliyim geçen yıl bende 2,5 aylık bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın geçen ayda adetim 6 gün gecikti hamileyim moduna girmiştim ama nafile herşeyin hayırlısı:teselli:kısmetse olur senin adına çok sevindim inş kucağına almayı da nasip eder rabbim

ilk yazımı yazdığımda hamile olduğumu öğreneli iki gün olmuştu bugün 18,5 aylık oğlumla oynuyoruz zaman ne kadar çabuk geçmiş rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin..............

ilk yazımı yazdığımda hamile olduğumu öğreneli iki gün olmuştu bugün 18,5 aylık oğlumla oynuyoruz zaman ne kadar çabuk geçmiş rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin..............

rabbım saglıklan mutluluklan bır omru gecrmenızı nasp etsın ınşşşşşşşş

Allah bağışlasın canım
darısı başımıza inşallah..
meryem suresini okuduğunu söylemişsin.
günde kaç defa ne zaman okuyordun?anlatır mısın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…