• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu yitiren anne adaylari hikayemi okuyun

roseberry

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
3.640
25
683
47
İstanbul
Selam arkadaşlar bu yazacaklarım benim için yüce allahımın bana bir mucizesi....4 yıllık evliyim bir düşükle sonuçlanan gebelik sonrası 2 senedir çocuk istiyorduk ama bir türlü olmuyordu doktora gittik eşimle tahliller tetkikler derken eşimde sperm sayısı çok düşük çıktı 2 milyon ve canlı sperm sayısı yüzde 10 du çok üzüldüm doktorlar tüp bebek yapmamızı tavsiye etti bu olaylar geçen ay yani temmuz ayında oluyor neyse biz tüp bebek merkezi aramaya başlamıştık 11,08,08 de medicana dan randevu aldık fakat bende bel fıtığı rahatsızlığım var tam bir hafta önce belim çok kötü tutuldu ve annemde kalmaya başladım fakat içimde sebebini bilmediğim bir his vardı hamileyim gibi geliyor sonuçlar böyle olsada neyse 08,08,08 eczaneden test aldım o gün benim adet olmam geerekiyordu test çizgilerinin biri kırmızı diğeri pembe çıktı bu pozitif anlamındaydı yaşadığım duyguyu tarif edemem ertesi gün kanda test yaptık beta hcgm 330 du ve ben HAMİLEYYYYYYYİM YÜCE YARADANIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER olsun ve burda umudunu yitirmekte olan herkese bir umut olsun rabbim hepinize bu duygu yaşatsın hayırlı bebişleriniz olur İNŞALLLAAAAAH NOT.BEN 41 GÜN MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYA BAŞLAMIŞTIM 30,GÜN HAMİLE KADIM:HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM

Bende merak ettim:sm_confused: allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah sağlıkla sıhatle arkadaşım.....şutarafagitti: nazar: :nazar: :nazar:

Bide arkadaşlar hamile olduğumu bilmediğim ve sonuçlar bu kadar kötüyken hamile kalma şansim yoktur diye ağri kesici ve kas gevşetici iğne oldum biraz ondan korkuyorum ne olur dua edin ben hepinize cani gönülden dua ediyorum doktorum gebelik çok erken olduğu için bişey diyemem dedi

Bide arkadaşlar hamile olduğumu bilmediğim ve sonuçlar bu kadar kötüyken hamile kalma şansim yoktur diye ağri kesici ve kas gevşetici iğne oldum biraz ondan korkuyorum ne olur dua edin ben hepinize cani gönülden dua ediyorum doktorum gebelik çok erken olduğu için bişey diyemem dedi

dualarımız seninle arkadaşım....

canım sağol umut oldun bize ALLAhım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH,Bu mübarek aylarda bizleride sevindirsin inş.

allah isteyince her şey oluyor işte.ama dayanmak öyle zor kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
keşke hepimiz bu kadar kısa sürede mucizemize kavuşsak......
bebeğini taşırken bize de dua et canım.belki bi gün bende taşırım içimde cennet kokulumu...
ve tüm anne olmayı isteyen kader arkadaşlarım....

Son düzenleme:
Canım ya Allah hayırlı sıhhatli gebelikler nasib etsin bizede bu mutlulugu yaşatsın inşallah.Meryem suresini hergün bi defa mı okudun?

Arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum..Burada sayısız arkadaşımız var..Erkek inferlititesi nedeniyle tedavi olan ...emek eden..sabreden...

Mucizeyi... yaşamış olduğun sevinçle bizlere de göstermiş oldun...

Sanırım ilk gebeliğin normal yoldan oldu ...ve sonuçlanmadı ne yazık..Dilerim bu hamileliğin sağlıkla geçer...

Benim eşimin de sperm sayısı 1 milyon..%65 hareketsiz..Mayıs ayında ilk micro tedavisiyle hamile kaldım ne yazık ki ben de kaybettim...Senin yaşadığın durum bizlere de umut ve sürpriz oldu..
Bende de nedendir bilmem ...normal yoldan hamile kalabileceğim hissi var..Ne bileyim böyle bir inanç var içimde..sadece bir his tabi..

Allah sana yaşattığı mucizeyi dilerim bizlere de yaşatır..Biz de buradan mucizemizi anlatırız..

ağlıyorum çok üzülüyorum yazıları okuyunca arkadaşlar beni çok duygulandırdınız.inşallah bizlerde bir gün gülebiliriz

:1closedeyes:ARKADAŞLAR BENDE İKİ KEZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM SONUÇ ALAMADIK
BİRAZ MORALLER BOZUK

Selam arkadaşlar bunlari yazarken ağliyorum hepinize güzel dilekleriniz için çoooooookkkk teşekkür ediyorum kuru dallara can veren herşeye kadir mevlam sizlerede bu duyguyu yaşatsin en kisa zamanda inşallah ben sayi 1 milyon muş 5 milyonmuş oymuş buymuş inanmiyorum rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor rabbim isteyen herkes için ol desin .........

allah yardımcın olsun canım allahım zamanında kucağına almayı büyütüp iyi günlerini görmeyi nasip etsin...canı yürekten tebrik ederimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4:emir_bebek::nazar::asigim:

hayırlısı cok sevindim ...allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.cüvcüv darısı bizlerin bütün isteyenlerin basına

mucizem gel artık.bak diğer bebişler geliyor.sende bul artık yolunu gel ve dünyamızı şenlendir,kokundan mahsun bırakma bizi.babanla artık sevgimizi bile yaşıyamıyoruz.
senin yokluğunu gözümüze sokan insanlar bizi çok acıtıyor annecimmmmmmmmm...................................................
tüm bebek sahiblerine ne kadar büyük bir hediyeye sahip olduklarını hatırlatmak istiyorum...........onlara dikkat edin...........

canım hayırlı olsun aklına kötü şeyler getirme erken gebelik döneminde bebek dıştan gelen maddelerden etkilenmezmiş o yüzden üzülme içini rahat tut bebek için asıl önemli olan zaman adet gününün geldiği an ve sonraki 2 ay üzülme canım bende buay korunmadım ve adetim bittikten 8 gün sonra ameliyat oldum sonra 4 gün antb. ağrı kesici kullandım tabi kadın doğum doktoruma danışmıştım erken gebelikte bişrşey olmaz dedi. Şuan hamilemiyim bilmiyorum Galiba değilim çünki hastalık yüzünden düzenli olmadı. Bakalım hayırlısı Rabbim herkeze hayırlısını versin.:nazar::nazar:

Selam arkadaşlar bu yazacaklarım benim için yüce allahımın bana bir mucizesi....4 yıllık evliyim bir düşükle sonuçlanan gebelik sonrası 2 senedir çocuk istiyorduk ama bir türlü olmuyordu doktora gittik eşimle tahliller tetkikler derken eşimde sperm sayısı çok düşük çıktı 2 milyon ve canlı sperm sayısı yüzde 10 du çok üzüldüm doktorlar tüp bebek yapmamızı tavsiye etti bu olaylar geçen ay yani temmuz ayında oluyor neyse biz tüp bebek merkezi aramaya başlamıştık 11,08,08 de medicana dan randevu aldık fakat bende bel fıtığı rahatsızlığım var tam bir hafta önce belim çok kötü tutuldu ve annemde kalmaya başladım fakat içimde sebebini bilmediğim bir his vardı hamileyim gibi geliyor sonuçlar böyle olsada neyse 08,08,08 eczaneden test aldım o gün benim adet olmam geerekiyordu test çizgilerinin biri kırmızı diğeri pembe çıktı bu pozitif anlamındaydı yaşadığım duyguyu tarif edemem ertesi gün kanda test yaptık beta hcgm 330 du ve ben HAMİLEYYYYYYYİM YÜCE YARADANIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER olsun ve burda umudunu yitirmekte olan herkese bir umut olsun rabbim hepinize bu duygu yaşatsın hayırlı bebişleriniz olur İNŞALLLAAAAAH NOT.BEN 41 GÜN MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYA BAŞLAMIŞTIM 30,GÜN HAMİLE KADIM:HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sonuna kadar sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin
bende 7 ağustosta adet olmam gerekirdi olmadım çok umutlandım teste yapmadım ama bu sabah adet olmuşum çok üzüldüm tarif edemem eşimle kavga etmemek için zor attım kendimi iş yerine tekrar hayırlı olsun

Back