Selam arkadaşlar bu yazacaklarım benim için yüce allahımın bana bir mucizesi....4 yıllık evliyim bir düşükle sonuçlanan gebelik sonrası 2 senedir çocuk istiyorduk ama bir türlü olmuyordu doktora gittik eşimle tahliller tetkikler derken eşimde sperm sayısı çok düşük çıktı 2 milyon ve canlı sperm sayısı yüzde 10 du çok üzüldüm doktorlar tüp bebek yapmamızı tavsiye etti bu olaylar geçen ay yani temmuz ayında oluyor neyse biz tüp bebek merkezi aramaya başlamıştık 11,08,08 de medicana dan randevu aldık fakat bende bel fıtığı rahatsızlığım var tam bir hafta önce belim çok kötü tutuldu ve annemde kalmaya başladım fakat içimde sebebini bilmediğim bir his vardı hamileyim gibi geliyor sonuçlar böyle olsada neyse 08,08,08 eczaneden test aldım o gün benim adet olmam geerekiyordu test çizgilerinin biri kırmızı diğeri pembe çıktı bu pozitif anlamındaydı yaşadığım duyguyu tarif edemem ertesi gün kanda test yaptık beta hcgm 330 du ve ben HAMİLEYYYYYYYİM YÜCE YARADANIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER olsun ve burda umudunu yitirmekte olan herkese bir umut olsun rabbim hepinize bu duygu yaşatsın hayırlı bebişleriniz olur İNŞALLLAAAAAH NOT.BEN 41 GÜN MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYA BAŞLAMIŞTIM 30,GÜN HAMİLE KADIM:HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM