E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
selamlar... herkese ve kendime duacıyım..
allah isteyen herkese versin inşallah meleğini.
bir de televizyonlarda görünce, çocuğunu dövenleri, yakanları, işkence yapanları... televizyondan onları çekip gırtlaklarını sıkasım geliyor.
selam kızlar bende bu sabah bebeğimi düşürdüm ama zaten daha çok küçüktü.3 gün sürdü sevincim...2 haftalık bir bebekti...ama umudumu kaybetmicem üzülmeyeceğim kendime söz verdim.
birde doktoruma bir daha regl tarihim 1 hafta geçmeden test yapmayacağıma söz verdim.yapmasaydım hiç haberim bile olmayacaktı hamilelikten ve üzülmeyecektim...
sevgiler...
sağol esraacımmm..evet kısmet böyleymiş...üzülmek yok kendime söz verdim..herkesi bebeklerine sağlıkla kavuştursun alahım.
nagihancım inşallahh olacak.. sorun varmıydı peki.. gerçekten bazen sadece psikolojik oluyor.. destek almak lazım destek olmak lazım birbirimize.. yazını okuyunca bana çok umutsuz gibi geldin..:teselli:
Slm kızlar... ben 3 yıllık evliyim ve nerdeyse 9 aydır bebek özlemindeyim.. Bu süreçte neler yaptım nelleerrr.. ama halen umutluyum bir gün bende ve umutla bekleyen herkeste anne olacak.. hadi gelin hissettiklerimizi çabalarımızı yaşadıklarımızı paylaşalım.. Bu topic uğurumuz olsun.. Listemizi yapalım bildiklerimizi yaptıklarımı paylaşalım..
hoşgeldin canımm... bakarsın topicim sana uğur getirir ve ilk hamişimiz sen olursun inşallah..umut yok deme lütfen...pcolu olunca normalde 30 günden fazlamı adet görüyorsunuz..
sorunları hallettik canım ama olmuyor buda sitrese bağlı buay kendimi salacağım düşünmüyeceğim çünki canım sağ sağlığım yerinde olsun allah eşime sağlık yuvamdan huzuru eksik etmesin gerisi gelir benim tüplerimin 2side tıkalıydı kisler vardı açık ameliyat oldum çok şükür açıldı 2 seneyi geçti ameliyat olalı 2ci kez hgs çektirdim acaba tekrar tıkandımı diye açık hayırlısı olsun tamamaya çalışıyorum saçkıran oldum kafam sitresten kilo almaya başladım engelliyemiyorum olacak ben ona inanıyorum inciryaptım geçen ay olmadı hastalanırsam tekrar başlkıyacağım incire
inş hamile olursun canımmm