- 15 Eylül 2012
- 8.356
- 6.832
- 398
- Konu Sahibi Strongmom_
-
Canim klomenle buyudude igneyle mi catlamadi yumurtan tedavi surecini anlatirmisin ayni yoldan bende geciyorum ne oluyor falan bilgilenmek istiyorum kacinci denemen ben 1 kez denedim. Hangi igneyi kullandij acaba ??
Aynen canim.. Hayirlisiyla hamile haberi alirsak burdan daha guzel olacak hersey :)
İnşallah vericez güzel haberlerimizi burdan kopmayalım 😚
İnsallah canim.. Gittin mi doktora ne dedi insallah hayirli ve olumlu seyler duymussundur.. Ben gittim bugun klomen ictim 5 tane bakti yumoslar kucuk kucuk bikactane var dedi baktik iste 4 tane vardi kac mm oldugunu soylemedi ama goz asinaligim var artik 4 aydir yumurta takibi yapiyorum ya 9-10 mm en fazla bugun 9. Gunum .. Az buyumus degil mi insallah huyur yaa. Cuma gunu tekrar gel dedi eger buyumusse takibe baslayacakmis bakalim hakkimizda hayirlisi...
Canim klomenle buyudude igneyle mi catlamadi yumurtan tedavi surecini anlatirmisin ayni yoldan bende geciyorum ne oluyor falan bilgilenmek istiyorum kacinci denemen ben 1 kez denedim. Hangi igneyi kullandij acaba ??
Aynen canim.. Hayirlisiyla hamile haberi alirsak burdan daha guzel olacak hersey :)
KLOMENLE 19 CM FALAN OLDU İŞte canım daha sonrada iğne yani aşı gibi bişi onu vuruldum demekki çatlamamışki bebiş olmadı malesefbida gitmedim ara vereyim biraz diye belki olur diye ama olmadı işte şimdi başka tedavi isticem klomen dışında farklı hap olabilir
Canım eşinde bi problem varmıydı senin klomenden daha kuvvetli iğne olarak var gonal -f asılamada tüpte kullanılıyo
günaydın canım biraz geç oldu ama :) nasılsın benim moralim çok bozuk eşimin 7.ayında değerlerimiz çok kötü çıktı çok kötü oldum dünya tepeme yıkıldı resmen sanırım ben anne olamıcam böyle giderseGünaydın bugün kimse gelmemiş nedense ... Benim moralim bozuk hasta bi arkadaşım vefat etmiş 2 küçük yavrusu vardı ve çok gençti mekanı cennet olsun inşallah😞😞😞 herşeyin hayırlısı Rabbim büyütebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla uzun ömürle hayırlı bi şekilde
Yok canim yaa keske yanlis gorsem ama kucuk kucuk dedi doktorum.. Yarin kesinlescek tedavi olacak kiyim olmayacak miyim diye.. Bakalim rabbim hayirlisini versin.. İnsallah senin bebeginde gelir en kisa zamanda..ben daha doktora falan gıtmedım esımın amelıyatı cok yenı daha bayramdan bı ay sonra gıtcem ınsallah guzel seyler duyarım o zamana kadar melegım belkıde gelırinşallah büyür incir kürü yaptınmı bu ay belkıde daha buyuktur sen yanlıs gormussundur
Canim keske birakmasaydin tedaviyiKLOMENLE 19 CM FALAN OLDU İŞte canım daha sonrada iğne yani aşı gibi bişi onu vuruldum demekki çatlamamışki bebiş olmadı malesefbida gitmedim ara vereyim biraz diye belki olur diye ama olmadı işte şimdi başka tedavi isticem klomen dışında farklı hap olabilir
yok canım sperm testi normal çıktı yani o iğne ne işe yarıyormuş canım doktora desek ondan yap bana diyee
günaydın canım biraz geç oldu ama :) nasılsın benim moralim çok bozuk eşimin 7.ayında değerlerimiz çok kötü çıktı çok kötü oldum dünya tepeme yıkıldı resmen sanırım ben anne olamıcam böyle giderse((((
canım sayı aynı 29 milyon ama hareketlilik dün gece baktım en son yapılan teste %55 den %5 e düşmüş miktar diye bişi var bilmiyorum ne o da yüksek ph düşük,likefaksiyon yüksek öle işte neyse hayırlısı olsunCanım hayırlı akşamlar nasıl düşük çıktı mesela yazarmısın merak ettim hemen umutsuz olma bak topiğimiz umut topiği unutma 😘😘😘😘😘😘
canım sayı aynı 29 milyon ama hareketlilik dün gece baktım en son yapılan teste %55 den %5 e düşmüş miktar diye bişi var bilmiyorum ne o da yüksek ph düşük,likefaksiyon yüksek öle işte neyse hayırlısı olsun
canım keçiboynuzu pekmezini hiç aksatmadan içiyor ben söylemeden dikaktte eder ama hiçbir doktor bize ilaç vermemişti dünkü doktor vermiş sadece klomen içicek sonra tekrar test vericek amannn ya ne stresli işCanım ara ara böyle düşüşler olabilir doktorunuz vitamin falan vermedimi keçiboynuzu falan içmezmi eşin benimki çok huysuz küçük bi çocuk gibi onu yemem bunu içmembenide şimdiden stres bastı acaba bizim değerler nasıl olcak çok heyecanlanıyorum... Allah can sağlığı versin herşey boş inan şu cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah
canım keçiboynuzu pekmezini hiç aksatmadan içiyor ben söylemeden dikaktte eder ama hiçbir doktor bize ilaç vermemişti dünkü doktor vermiş sadece klomen içicek sonra tekrar test vericek amannn ya ne stresli iş
Kızlar dun öğlen kanamam oldu 6 hafta 3 günlük hamileyim doktor düşük olabilir diye Protestan verdi dört damla falan geldi kan sonra gelmedi şuanda bişey yok kesem görüldü ama bebek görülmedi erken mi yoksa gelişmemiş mi acaba çok korktum düşük mu yapıyorum yoksa doktor haftaya kadar bekle kanaman olursa gel dedi
Klomen çok iyi geliyomuş ama hadi bakalım hayırlısı olsun çok stresli ama sonucu güzel olsun inşallah bizde bi hocaya gittik kaplıcalara gidin dedi eşinle birlikte bide fıstık yıyın defi eşim antep fıstıgı bende yer fıstıgı eşim torpilli sanki demi :))) değişelim diyorum eşime oda yer fıstıgını çok seviyor
aman yesinde hatta ver seninkini de yesin :))))) kaplıcayı bende düşünüyorum ekim gibi olsun da bir gidelim inşallah :))) sabır bize bu zamanda en büyük ilaç olucak sanırım
hahaha demi yani :)evet bıraz havalar serınlesın ama bıze dıyen kadın hemen gıdın nasıl gıdeyım ramazan gunu :) neyse yaz geldı ramazan geldı ooh bunların tadını cıkaralım bıraz olmaz mıhayırlısı olsun herseyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?