Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

O rahim filmi degil mi canim ?

Hayır canım rahim filmi (hsg) o ayrı onuda çektirdim o tüpler açıkmı diye bakılıyo o basitti bnm için...

Benim dedğim histeroskopi alttan kamera renkli kamera ile rahim içinde geziyolar tazikli su gibi biley verip rahimi şişiriyolar ben öyle hissetim o işlem sırasından rahmim sanki mideme yapıştı patladı patlıcak gibi offf çok kötüydü Rabbim beterinden korusun ama benden önce çekilen bayanlar gayet rahattılar benim çom sancım oldubi hafta kanamam bitmedi oysaki adetten sonra gitmiştim neyse çok şükür atlattım çapada myomu falan olanlara yapıyolarmış rahimin şeklini bozuyomu perde varmı diye bu işlemlerim çok şükür temiz çıktı eşim oyle amelıyat oldu

canım çok geçiş olsun yaaaa rabbim inşallah bu çabaların sonucu sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder

canım çok geçiş olsun yaaaa rabbim inşallah bu çabaların sonucu sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder

Aaaamiiiinnnnn canım benim inşallah nerde o günleeer 😊 Rabbim bu mübarek günlerde seninde gönlündeki hayırlı muratlarını nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Sernesimm nasılsın canimm hayırlı ramazanlar..

Canım hoşgeldin kuzum hayırlı Ramazanlar az kalmış tatlım doğumuna Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah sen nasılsın herşey yolundamı opuyorum kuzum dua et doğumundada 😘

Canım hoşgeldin kuzum hayırlı Ramazanlar az kalmış tatlım doğumuna Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah sen nasılsın herşey yolundamı opuyorum kuzum dua et doğumundada 😘

Hosbulduk canm evt az kaldi ya .iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok. Sen nasılsın tedaviler nasıl gidiyo.ayy etmezmiuim hic inş herkese edicemm :) zaten suanda da hep aklima geliyosunuz canm benm

Hosbulduk canm evt az kaldi ya .iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok. Sen nasılsın tedaviler nasıl gidiyo.ayy etmezmiuim hic inş herkese edicemm :) zaten suanda da hep aklima geliyosunuz canm benm

Çok saol cnm şuan tedavi falan yok sadece 2 ay sonra eşim test vercek değerlerde farklılık olmuşmu diye beklemedeyiz

İnşallah canım yaa kuzum sana bişe sorcam sen bi ara hocaya gidiyodun ümmü sıbyan içinmiydi

Valla ben bilmiyodum oyle seyleri de bi gidelim dediler eltmler biseymi var dye hoca da tabe var snde dedi.sen hamile kalnca seni korkutuyolar dedi ozellikle gece mi dusuyo dedi evt dedim iste o tabe dedi sen korkunca cocuk dusuyor dedi.birde nazar var üzerinizde dedi.yumurta yememi yasakladi.on gun kadar keci eti filan.bide bebe aspirini yut on gun boyunca brer tane dedi.nuska da yazdi uzerimde tasimam icin.okudu ufledi :) cok garip sacma geliyo bazi insanlara ama gerçekten benm korkularim gecti geceleri acayip seyler görüyordum smdi gitti korkmuyorum yani o kadar dualar okuyordum korkum gecmiyordu.hocanin duasimi iyi geldi noldu.bide dort dusukten sonra kızım dusmedi bana tutundu.tabi yuce Allahin hikmeti O ne dilerse o olur.en dogru hayrli zamani biliyo yeterki sabredelim dua edelim.

İyi hadi maşallah Rabbim miniğini sana bağışladın benim içinde annem bi hocaya sormuş galiba bendede varmış annemlere gidince bende yaptırcam o muskalardan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…